Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так він не з Маусом у взводі, а з танком 8 рівня... А Лучик Мауса просто не проб'є аж ніяк, бій Луч-Маус нічиєю закінчиться в кращому для Луча випадку :)

Танк 8 рівня попадає в бій з Маусом, Лучик в нагрузку. Лучику й не треба Мауса пробити, достатньо того, що він безпечно для себе може його світити - арту ж ніхто не відміняв.

Опубліковано

Ну нарешті я досяг результатів, які тільки в інеті на форумах бачив :D Без преміум акаунта.

Победа!

Бой: Провинция 15 квітня 2012 р. 10:42:15

Танк: T34

Получено опыта: 5 790 (x3 за первую победу в день)

Получено кредитов: 112 860

Достижения в бою: Знак класcности: «Мастер», Медаль Бёльтера, «Стальная cтена», «Воин»

Опубліковано

lerov, а чьо, більше ні в що окромя танків не гоцаєш ? :)

то не фейк, а інструкція wargaming-у як треба робити нову фізику :)

так. не граю :0164:

Опубліковано

КВ-3 сток ще більше УГ ніж КВ сток. Не пробиває навіть самого себе, повільний до істерики, а кидає його в бій з танками 9-10 рівня.

ставиш на нього ЗиС-6 107мм з КВ і гнеш всіх до 7 лвл точно

Опубліковано

Хтось,щось пише перед боєм? Я,до прикладу,коли настрій гарний,ябо коли починаю пити 3-тю пляшку пива,пишу:"Слава Україні". Москалі зразу пишуть:"О-о,хохлов сразу видно!",ще хтось,що я троль.Часто відписують:"Героям слава!"

Опубліковано
ставиш на нього ЗиС-6 107мм з КВ і гнеш всіх до 7 лвл точно

а що робити з ИС-4/ИС-7, Т110Е5 і іншими танками 8-10 рівнів, яких в боях проти КВ-3 половина? ЗиС-6 проти них не допомагає.

Опубліковано

Народ, а якщо в мене є вільні слоти, то при виході 0.7.3 мені однаково ще додадуться халявні, чи спочатку займуться вільні, а якщо їх не вистачить -- дадуть халявні?

Опубліковано
а що робити з ИС-4/ИС-7, Т110Е5 і іншими танками 8-10 рівнів, яких в боях проти КВ-3 половина? ЗиС-6 проти них не допомагає.

Мене вчора на ІС-7 розібрав у дуелі Т110 - я його 3 раза не пробив із С-70, але ж це не означає, що мені в боях з ним нема чого робити :) Зад у будь-якого танка б"ється всім, ну хіба мауса МС-1 не проб'є. А так - шукай собі "достойних" суперників і буде щастя. Знов таки вчора з топового КТ три рази не пробив КВ-3 і нічо - завалив п'ять інших.

Опубліковано
про КВ и фугасницю

ну да, з фугасницею розібрався і дуже скучаю за нею, коли їду на КВ-3 :)

пишу:"Слава Україні"

Те ж пишу, або "До зброї, москалики!" :)

шукай собі "достойних" суперників

Обідно тільки, коли лишаєшся з якимось ИС-4 один на один і тупо нічого не можеш зробити, навіть якщо технікою його переважаєш -- попадаєш в нього раз за разом, поки він маже, а після 5 твоїх попадань він попадає один раз і ти труп...

Опубліковано
коли лишаєшся з якимось ИС-4 один на один
- тоді твоя команда програла. У кожного танка є балансна вага (не плутати з рівнем, ібо Паттон по вазі більший , ніж ТТ 9 рівня) і якщо взяти вагу команди у 1000 очок, то в даному випадку лишилося для прикладу 50 проти 150 очок.

ЗІ доречі... треба ж ІС-4 назад викупати, ага...

Опубліковано

Ну, іноді і на КВ-3 з ЗиС-6 вдається непогано зіграти

shot021.jpg

До речі, а яка гармата для КВ-3 краща -- 100 мм чи 122 мм? Лишилось набрати 8 тисяч досвіду і доведеться обирати, що раніше досліджувати.

Опубліковано

Ну, іноді і на КВ-3 з ЗиС-6 вдається непогано зіграти

shot021.jpg

До речі, а яка гармата для КВ-3 краща -- 100 мм чи 122 мм? Лишилось набрати 8 тисяч досвіду і доведеться обирати, що раніше досліджувати.

100 для фарма, взагалі 100-ка це гармата середнього танка.

122 більше підходить для КВ-3, по типу "Виїхав, лупанув на 400, сховався", снаряди по 1025 кредитів, великий розкид, досвіду приносить на багато більше.

Я особисто їздив тільки з 122. Але 100 мм також потрібно перед ІС вкачати, щоб не мучитись з 85-ою на стоковому ІС.

Опубліковано

Мяяяяяяяяясо :0155:

shot_014_500.jpg

P.S.

Победа!

Бой: Монастырь 16 апреля 2012 г. 21:12:22

Танк: ИС-7

Получено опыта: 1 171

Получено кредитов: 66 201

Достижения в бою: Знак класcности: «Мастер», «Гроза Мышей»

• Адміністратори
Опубліковано

Особистий рекод по кредитах.

Победа!

Бой: Провинция 17 квітня 2012 р. 12:04:49

Танк: T34

Получено опыта: 4 008 (x2 за первую победу в день)

Получено кредитов: 147 079

Достижения в бою: Знак класcности: «Мастер», «Снайпер»

Опубліковано

Народ, а якщо в мене є вільні слоти, то при виході 0.7.3 мені однаково ще додадуться халявні, чи спочатку займуться вільні, а якщо їх не вистачить -- дадуть халявні?

Халявні дадуть в будь-якому випадку, головне щоб танки потрібні були :)

Опубліковано
головне щоб танки потрібні були

КВ і КВ-3 вже є, до ИС-4 навряд чи докачаю, зараз качаю С-51, щоб КВ був елітним :)

Опубліковано

Хто катається на Федоті? Роскажіть основні ньюанси.А то вже 300 боїв на носі,а грати не виходить.Луплять і луплять.На ЯгдПантері і то більше задоволення було їздити.І фармила вона не гірше.Подумую назад пересісти.А не хочеться...

Опубліковано
Хто катається на Федоті? Роскажіть основні ньюанси.А то вже 300 боїв на носі,а грати не виходить.Луплять і луплять.На ЯгдПантері і то більше задоволення було їздити.І фармила вона не гірше.Подумую назад пересісти.А не хочеться...

А топ гармату вже відкрив? Не знаю, не раз витягував бій сам, або на пару з кимось12 фрагів на двох. Якщо не виходить рашити - в кущах тусуйся. Повісь на нього "роги", досил, вєнтіль/масксітку. В мене зараз перезаряд - 5,11 сек (!!!), на Ягопантеровському предтопі. Граю з великим задоволенням, і з нетерпінням чекаю на топ гармату. Для порівняння амер М4А3Е8 мав десь 4 сек перезаряд, але менше пробиття і в 2 рази менше ДПМ. Закрутити мало хто зможе - мєхвод до того що має +5% з вєнтіля, ще й "віртуоз". Дуже часто виживаю або дохну останнім з парою-трійкою фрагів. Коли попадає в бій проти 8 лвл - взагалі ногібатор. Коротше, дивна мені твоя позиція. Задавай конкретніші питання, постараюсь відповісти. Може Фєдя то не твоє просто?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...