Перейти до змісту

Ремни безопасности

ursa

Безопасность в автомобиле  

174 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

чому в голосувалці нема пункту "Чи є у вашому авто ремені безпеки?" :)

у мому наприклад їх не було з роду. дуже стара машинка, тоді їх ще не встановлювали :)

з ментами на цю тему наразі треній не було, але думаю якщо спинять то це буде весело :lol:не пристібнувся ну бо нема чим :lol:

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

чому в голосувалці нема пункту "Чи є у вашому авто ремені безпеки?" :)

у мому наприклад їх не було з роду. дуже стара машинка, тоді їх ще не встановлювали :)

з ментами на цю тему наразі треній не було, але думаю якщо спинять то це буде весело :lol:не пристібнувся ну бо нема чим :lol:

І будеш їм годину доводити, що їх з заводу не ставили))) А вони тобі не віритимуть і цьоматимуть мізки))

Опубліковано

В батька колись на такий випадок в техпаспорті відмітка була "Ремнями безопасности не оборудован". Потім техпаспорт мінявся, відмітку не перенесли. За скільки пам'ятаю, то лише один раз за ремені домахалися. Я десять років проїздив - ніразу не спитали.

Здається, ремені стали обов'язковими десь з середини 1972 року. До цього то було рідкісною опцією :-)

Опубліковано

В батька колись на такий випадок в техпаспорті відмітка була "Ремнями безопасности не оборудован". Потім техпаспорт мінявся, відмітку не перенесли. За скільки пам'ятаю, то лише один раз за ремені домахалися. Я десять років проїздив - ніразу не спитали.

Здається, ремені стали обов'язковими десь з середини 1972 року. До цього то було рідкісною опцією :-)

(схопив ручку та зубило і попер переправляти рік випуску в техпаспорті та вибивати на кузові)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Якось мав трохи часу, сидів рахував кількість пристебнутих. Получилося на 10 пристебнутих 60 непристебнутих. Жодної пристебнутої жінки за кермом не побачив. Наша голосувалка показує зовсім інші результати.

Опубліковано

Есть ли у Вас в машине Эир-бэги (подушки)? Или же в лом выкидывать деньги на такие "понты"?

Приходилось ли участвовать в серьёзных авариях? Если да - как ощущения после?

Эир-бэги є але вони мене не сильно спасли((((( в ітозі в мене поламана нога 1 ребро, рука, і тріщина в черепі((((

post-8360-1276153380,53_thumb.jpg

Опубліковано

Есть ли у Вас в машине Эир-бэги (подушки)? Или же в лом выкидывать деньги на такие "понты"?

Приходилось ли участвовать в серьёзных авариях? Если да - как ощущения после?

Эир-бэги є але вони мене не сильно спасли((((( в ітозі в мене поламана нога 1 ребро, рука, і тріщина в черепі((((

А що то за машина? На японця схожа?

з.і. Життя врятувала, а це основне!

• 2 року потому...
Опубліковано

Користуюсь завжди і принципово. На закиди водіїв "та що ти боїшся" не звертаю уваги.

А на клоунаду з пристібуванням перед патрулем ДАІ взагалі дивлюсь як на дитячий садочок

Вистачає вже сумних подій у житті.

P.S. Дивлюсь з точки зору пасажира, водійських прав не маю

Опубліковано

Також завжди пристебаюсь, як то кажуть "на всякий". В керуванні ніяк не заважає тому не бачу сенсу його не використовувати.

Опубліковано

В керуванні ніяк не заважає тому не бачу сенсу його не використовувати

якщо часто вилазити з машини то заважає на певне

Опубліковано

Також завжди пристібаюсь ременями безпеки незалежно від того, водій я чи пасажир. Це вже на рівні рефлексів, сів за кермо і зразу тягнешся за ременем.

Опубліковано

Цікаво! Що вас заставило пристьогуватися: 1) Свідомість 2) Невдалий досвід керування (типу ДТП) 3) Пропаганда безпеки?

Відверто кажучи я через варіант №2 :)

Опубліковано

купив авто - а там бібікання лунає якщо не пристебнутий. Попробував пристібатись - виявляється не проблема. З тих пір, коли сідаю за кермо будь-якого авто - пристібаюсь.

Опубліковано

купив авто - а там бібікання лунає якщо не пристебнутий. Попробував пристібатись - виявляється не проблема. З тих пі, коли сідаю за кермо будь-якого авто - пристібаюсь.

бачив в продажі заглушки для кріплення ременя безпеки, щоб не бібікало коли не пристібаєшся. До чого люди тільки не додумаються.

Опубліковано

по місту рідко (короткі дистанції, 8-10 переміщень кожен день), хіба часом вночі, в сильну ожеледицю і погану видимість.

на трассі завжди.

Опубліковано

бачив в продажі заглушки для кріплення ременя безпеки, щоб не бібікало коли не пристібаєшся. До чого люди тільки не додумаються.

я вирішив цю проблему без затрат :)
Опубліковано

Теж практично завжди користуюся ременями безпеки, в нас на дорозі тих хто права з машиною разом купив вистачає і дядько якийсь на москалику, що раз в рік виїзжає теж може вилиті з перехрестя.

Так що навіть якщо сам нормально їдеш, то не факт що тебе десь не зацепить. І навіть у найсучасніших авто з різними системами безпеки якщо ти не пристебнутий, то вся та безпека зводиться до нуля.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...