Перейти до змісту

Обережно, .... качелі

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ще з передпасхального тижня спостерігаю за атракціонами, які розвернулися поблизу Там-Таму. Аби Луцьк знову не був у надзвичайних новинах раджу не користуватися їх послугами. З проїзджої частини добре видно на яких підпорках стоять ті качелі. До біди недовго! Зверніть увагу самі та попередьте інших.

На фото поганувато видно..., прошу вибачення.

Сподіваюся цей атракціон незабаром поїде. А надіятися на те, що його роботу припинять якісь контролюючі органи марно. Тому люди, бережіть себе і непосоромтесь попередити інших. Якщо качелю вони так змонтували, то можна лише здогадуватися який стан інших атракціонів у тих шарамижників.

post-6584-0-92795000-1304250861_thumb.jp

Опубліковано

Ехх, чому ж раніше не було цієї теми... Показав би дівчині і може б не пішли на ту божевільну лавку. Потім ледве заснув вночі :dont:

Опубліковано

Вони вже багато років їздять, тільки до цього паркувались біля стадіону. Тоді взагалі "жесть" була, в мене серце холонуло коли я бачив як діти пролітають над шипами металевого паркану. І так само, жодної дірки в асфальті після себе не залишили

Опубліковано

жодної дірки в асфальті після себе не залишили

Це скоріше "плюс" :D :D :D , бо в нас дірок/ям в асфальті і без них вистачає.

Опубліковано

Минулого року Шиба казав, що ВСЕ надійно. Він сам перевіряв.

Цього року нам новий голова не перевіряв.

Опубліковано

Оооо, підпорки там знатні. Бетонні тротуарні плити тримають атракцон "ланцюжки". І сміх, і гріх. Я вчора дивилась, на це і лише одна думка не давала спокою, а би лише батьки дітей не пустили. Держгірнагляд, певно таки мало наглядає. :angry2:

Опубліковано

Оооо, підпорки там знатні. Бетонні тротуарні плити тримають атракцон "ланцюжки". І сміх, і гріх. Я вчора дивилась, на це і лише одна думка не давала спокою, а би лише батьки дітей не пустили. Держгірнагляд, певно таки мало наглядає. :angry2:

Який Держгірпромнагляд... Вони поки усі свої папірці передивляться. За цей час власник кілька сотень покладе у конверт і все у них добре. Але ж онук чи онучка того горе-перевіряючого за ці ж гроші може піти на ті качелі і ... не дай Боже!!!

Рухомі конструкції впирати (не закріплювати)так - це вже край втрати совісті та здорового глузду!!!

Тому єдиний варіант: сам (сама) не йду та іншого попереджу!!!

Опубліковано

Млін у нас такі дороги що і авто не варто випускати, але все таки купують їх чогось, і їздять по тих ямистих дорогах, і плюються, і на авто і на дорогои, і гинуть же на них, і ніхто не знає чого?!?!?! Може тут розкриється та таємниця?

Опубліковано

В 2008-м году в Луганске погибли люди на подобных аттракционах. Подробности тут Проверку проводили такие же специалисты как наш бывший мэр. Практически все дело спустили на тормоза, "нашли" виновных, а владелец просто дал на тапки, деньги соответственно он прихватить не забыл. Лучше обходите эти карусели стороной здоровее будете и вы и ваши дети/внуки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...