nevirko Опубліковано 8 Червня, 2011 в 10:17 #26 Опубліковано 8 Червня, 2011 в 10:17 Ага мені теж дорікали, що я не в тому "Ентер"і комп'ютер купив. Правий же я був про "контору" з голими вітринами.
Skalyan Опубліковано 1 Липня, 2011 в 06:42 #27 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 06:42 Я також в свій час тарився в тій канторці, в мене там знайомий працював і завжди мені робив скидочку. Потім він звідти звільнився і я перестав мати з справу з "Ентером". Виявилось що вчасно, бо після того чув багато скарг від інших на цю хвірмочку. Пощастило, що все залізо куплене в них справно працює, тому з виконанням гарантійних зобов'язань не стикався. Зараз декілька знайомих (в одного здається вінт, а в іншого материнка) на роздоріжжі - або змиритись і придбати нове, або кантора ще десь вспливе і поміняє по гарантії (наївні). Ось така неприємна ситуація
pronew12 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 06:58 #28 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 06:58 Кароче народ не кіпішуйте зараз я все вам поподробнєй розкажу! В нас в Луцьку є нормальний магазин ентер який має серію магазинів по західній україні і започаткований був в Рівному, і був у нас ще ентер ненормальний тобто Луцький! Нормальний магазин ентер працює і досі і васе там пока добре, а от з Луцьким магазином сталась така ситуація: там головною була Максай Ірина, я її особисто знав до певного моменту, жила десь на 33-ому сама з Володимир-Волинська, бізнес у них йшов тако-сяко, покі вона не попала на гроші і не закрила свій магазин, і потім вона скрилась в напрямку Рівного, а там я уже про неї ні слуху, ні духу не чув, можливо там зробить собі якусь кантору там ж бариг багато, але вона точно вже небуде називатися ентер, її можна знайти тільки по підприємцю а саме по імені(Максай Ірина).
Vadimm Опубліковано 1 Липня, 2011 в 07:17 #29 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 07:17 pronew12, кеп, ти?Пі. Сі. читай топік спочатку
pronew12 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 07:19 #30 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 07:19 pronew12, кеп, ти? Пі. Сі. читай топік спочатку ладно буду кеп, я не читав просто попередні повідомлення ! Але кароче 100% даю гарантію що вона в Рівному скривається ! Раз її там бачив проїздом біля палацу Україна, кудись ішла !
pronew12 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 07:43 #31 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 07:43 ні, швидше за все. було 2 ентера - один із пані Glamyr4ik на чолі - Рівненський. (Той пограбований, що за магазином "Алло" по вул. Лесі Українки, не доходячи до Спрайта. )І був наш Луцький - Ентер. Той, що біля більярдної - навпроти "Браво". Є ще якийсь - який в арці десь там по тій же Лесі Українки. Завжди казав - не варто мати справу із фірмами одноденками. Навіть якщо там і дешевше!Не такі й вже одноденкі майже 2.5 роки проробили.
Соромітник Опубліковано 1 Липня, 2011 в 09:01 #32 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 09:01 ех, запізно тему помітив можна підсумувати звичайно, але тут вже все якось хоч і криво но розписали. ПП Максай (вони ж магазин Ентер+)вже закрилися і зникли з купою боргів... хех, навіть нам троха торчать. Думаю зайо*увати Олену (менеджера) вКонтактах - тупо і "по-бидляцьки". Вона вам ніц не винна. Стосовно зданого товару - тут, якщо є розписка з сервісного, дорога лише в міліцію. Можливо хоч вийшло б забрати поломане. Наша компанія зараз переїхала на колишнє місце Ентер+ на Лесі Українки. То знаю що вже декілька людей заяви писали. Бо до нас заходять в надії знайти Максаїв. Я розумію що кинули постачальників. Але навіщо кидати людей на гарантії. Могли б просто не приймати або роздати перед закриттям. До нас двоє людей заходили - то вони ноути здали на гаранітію.... і з кінцями. Негарно млін. Це ж хтось міг збирати довго баблос і такий зальот.
Vadimm Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:28 #33 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 07:28 Проїзджав у вівторок, 5го липня приблизно о 18-50 по Винниченка мимо Ентера - були відкриті двері, біля них два пацанчіка розмовляли. Вивіска на місці. Кому ще потрібно щось там в них забрати - шанси ще є.
Tarzanych Опубліковано 8 Липня, 2011 в 10:59 #34 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 10:59 Я в останні кілька тижнів роботи фірми замовляв в них принтер в школу за державний кошт. Запідозрив дивне, коли мене попросили переробити договір з одного підприємця на іншого (прізвище, на жаль, не пам’ятаю, але при потребі можна подивитись накладні, починається на "Г", 5 літер). Зараз трошечки холодним потом обливаюсь при думці, якби його мені все таки не доставили б. По-моему они на Леси Украинки находятся, напротив Комп Всесвит в арке. В арці знаходиться "Системз", підприємство з хорошою репутацією, власник - ПП Музика, не плутайте людей Проїзджав у вівторок, 5го липня приблизно о 18-50 по Винниченка мимо Ентера - були відкриті двері, біля них два пацанчіка розмовляли. Вивіска на місці. Кому ще потрібно щось там в них забрати - шанси ще є. Я туди місяць тому заходив, там робився ремонт, і такий солідний чоловік в краватці повідомив, що "вони втікли, шукай де хочеш"
Igrek Опубліковано 17 Липня, 2011 в 10:10 #35 Опубліковано 17 Липня, 2011 в 10:10 М-дя, прикол. В мене буквально вчора-позавчора здохла пам'ять, яка ще декілька місяців в них на гарантії...
vitali Опубліковано 17 Липня, 2011 в 11:29 #36 Опубліковано 17 Липня, 2011 в 11:29 тут вже колективна скарга вимальовується!!!
Dima4s Опубліковано 17 Липня, 2011 в 12:23 #37 Опубліковано 17 Липня, 2011 в 12:23 тут вже колективна скарга вимальовується!!!а толку?)
vitali Опубліковано 17 Липня, 2011 в 12:29 #38 Опубліковано 17 Липня, 2011 в 12:29 тут вже колективна скарга вимальовується!!!а толку?)згоден, якщо нічого не робити...
Dima4s Опубліковано 17 Липня, 2011 в 12:54 #39 Опубліковано 17 Липня, 2011 в 12:54 Думаєш на нихще не було заяв чи їх не шукали?)Чи тільки тим що тут відписались вонищось "должни")
zelenuj Опубліковано 27 Липня, 2011 в 19:35 #40 Опубліковано 27 Липня, 2011 в 19:35 власниця фірми- жіночка з Нововолинська. Не міг забрати в неї свій комп з ремонту. Зараз по ній справа знаходиться по 190-тій в міськвідділі. В мене є контактні дані. Можу допомогти з її пошуком. Мені повернула комп, непоремонтований, але все таки.
goranchik Опубліковано 15 Вересня, 2011 в 07:55 #41 Опубліковано 15 Вересня, 2011 в 07:55 власниця фірми- жіночка з Нововолинська. Не міг забрати в неї свій комп з ремонту. Зараз по ній справа знаходиться по 190-тій в міськвідділі. В мене є контактні дані. Можу допомогти з її пошуком. Мені повернула комп, непоремонтований, але все таки.Доброго дня! Чи могли б допомогти з пошуком цієї жіночки. Будем дуже вдячні...
Zheny@ Опубліковано 15 Вересня, 2011 в 09:29 #42 Опубліковано 15 Вересня, 2011 в 09:29 РОзборки і пошуки в приваті. Тут ніяких даних. Це не етично і може суперечити законодавству.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.