Перейти до змісту

Фірма Enter

mariolast

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ага мені теж дорікали, що я не в тому "Ентер"і комп'ютер купив. Правий же я був про "контору" з голими вітринами.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Я також в свій час тарився в тій канторці, в мене там знайомий працював і завжди мені робив скидочку. Потім він звідти звільнився і я перестав мати з справу з "Ентером". Виявилось що вчасно, бо після того чув багато скарг від інших на цю хвірмочку. Пощастило, що все залізо куплене в них справно працює, тому з виконанням гарантійних зобов'язань не стикався. Зараз декілька знайомих (в одного здається вінт, а в іншого материнка) на роздоріжжі - або змиритись і придбати нове, або кантора ще десь вспливе і поміняє по гарантії (наївні). Ось така неприємна ситуація :mdr:

Опубліковано

Кароче народ не кіпішуйте зараз я все вам поподробнєй розкажу!

В нас в Луцьку є нормальний магазин ентер який має серію магазинів по західній україні і започаткований був в Рівному, і був у нас ще ентер ненормальний тобто Луцький!

Нормальний магазин ентер працює і досі і васе там пока добре, а от з Луцьким магазином сталась така ситуація: там головною була Максай Ірина, я її особисто знав до певного моменту, жила десь на 33-ому сама з Володимир-Волинська, бізнес у них йшов тако-сяко, покі вона не попала на гроші і не закрила свій магазин, і потім вона скрилась в напрямку Рівного, а там я уже про неї ні слуху, ні духу не чув, можливо там зробить собі якусь кантору там ж бариг багато, але вона точно вже небуде називатися ентер, її можна знайти тільки по підприємцю а саме по імені(Максай Ірина).

Опубліковано

pronew12, кеп, ти?

Пі. Сі. читай топік спочатку

:lol:ладно буду кеп, :lol: я не читав просто попередні повідомлення ! :D

Але кароче 100% даю гарантію що вона в Рівному скривається ! Раз її там бачив проїздом біля палацу Україна, кудись ішла !

Опубліковано

ні, швидше за все.

було 2 ентера - один із пані Glamyr4ik на чолі - Рівненський. (Той пограбований, що за магазином "Алло" по вул. Лесі Українки, не доходячи до Спрайта. )

І був наш Луцький - Ентер. Той, що біля більярдної - навпроти "Браво". Є ще якийсь - який в арці десь там по тій же Лесі Українки.

Завжди казав - не варто мати справу із фірмами одноденками. Навіть якщо там і дешевше!

Не такі й вже одноденкі майже 2.5 роки проробили.

Опубліковано

ех, запізно тему помітив :)можна підсумувати звичайно, але тут вже все якось хоч і криво но розписали.

ПП Максай (вони ж магазин Ентер+)вже закрилися і зникли з купою боргів... хех, навіть нам троха торчать.

Думаю зайо*увати Олену (менеджера) вКонтактах - тупо і "по-бидляцьки". Вона вам ніц не винна.

Стосовно зданого товару - тут, якщо є розписка з сервісного, дорога лише в міліцію. Можливо хоч вийшло б забрати поломане.

Наша компанія зараз переїхала на колишнє місце Ентер+ на Лесі Українки. То знаю що вже декілька людей заяви писали. Бо до нас заходять в надії знайти Максаїв.

Я розумію що кинули постачальників. Але навіщо кидати людей на гарантії. Могли б просто не приймати або роздати перед закриттям. До нас двоє людей заходили - то вони ноути здали на гаранітію.... і з кінцями. Негарно млін. Це ж хтось міг збирати довго баблос і такий зальот.

Опубліковано

Проїзджав у вівторок, 5го липня приблизно о 18-50 по Винниченка мимо Ентера - були відкриті двері, біля них два пацанчіка розмовляли. Вивіска на місці. Кому ще потрібно щось там в них забрати - шанси ще є.

Опубліковано

Я в останні кілька тижнів роботи фірми замовляв в них принтер в школу за державний кошт. Запідозрив дивне, коли мене попросили переробити договір з одного підприємця на іншого (прізвище, на жаль, не пам’ятаю, але при потребі можна подивитись накладні, починається на "Г", 5 літер). Зараз трошечки холодним потом обливаюсь при думці, якби його мені все таки не доставили б.

По-моему они на Леси Украинки находятся, напротив Комп Всесвит в арке.

В арці знаходиться "Системз", підприємство з хорошою репутацією, власник - ПП Музика, не плутайте людей :)

Проїзджав у вівторок, 5го липня приблизно о 18-50 по Винниченка мимо Ентера - були відкриті двері, біля них два пацанчіка розмовляли. Вивіска на місці. Кому ще потрібно щось там в них забрати - шанси ще є.

Я туди місяць тому заходив, там робився ремонт, і такий солідний чоловік в краватці повідомив, що "вони втікли, шукай де хочеш"

• 2 тижня потому...
Опубліковано

М-дя, прикол. В мене буквально вчора-позавчора здохла пам'ять, яка ще декілька місяців в них на гарантії...

Опубліковано

Думаєш на нихще не було заяв чи їх не шукали?)

Чи тільки тим що тут відписались вонищось "должни")

• 2 тижня потому...
Опубліковано

власниця фірми- жіночка з Нововолинська. Не міг забрати в неї свій комп з ремонту. Зараз по ній справа знаходиться по 190-тій в міськвідділі. В мене є контактні дані. Можу допомогти з її пошуком. Мені повернула комп, непоремонтований, але все таки.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

власниця фірми- жіночка з Нововолинська. Не міг забрати в неї свій комп з ремонту. Зараз по ній справа знаходиться по 190-тій в міськвідділі. В мене є контактні дані. Можу допомогти з її пошуком. Мені повернула комп, непоремонтований, але все таки.

Доброго дня! Чи могли б допомогти з пошуком цієї жіночки. Будем дуже вдячні...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...