Перейти до змісту

Ремонтую комп’ютерну техніку на дому після 6,30 год. вечора.

gorm

Рекомендовані повідомлення

Ремонтую комп’ютерну техніку на дому після 6,30 год. вечора. Працюю в межах м. Луцьк. Надаю послуги по ремонту, чистці та налаштуванню комп’ютерів. Чистка від вірусів. Можу зменшити акустичний шум комп’ютера, оптимізувати систему охолодження, навести порядок з проводами в середині системника.

Запитувати Ігора тел.0503377324

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прейскурант?

Якісь документи? Гарантії?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вартість послуг договірна. Гарантія також на словах, ремонтом займаюсь вже понад 7 років. В мене є вже досить солідний стаж, щоб надавати якісні послуги по ремонту ПК. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Ремонтую комп’ютерну техніку на дому після 6,30 год. вечора. Працюю в межах м. Луцьк. Надаю послуги по ремонту, чистці та налаштуванню комп’ютерів. Чистка від вірусів. Можу зменшити акустичний шум комп’ютера, оптимізувати систему охолодження, навести порядок з проводами в середині системника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за таке щей гроші беруть ??? :blink: :blink: :blink:

Якшо хочеш бути майстом то напипиши чи щось нормальне вмієш робити а саме реболлінг БГА чіпів, трафарети, інфракрасну паяльню маєш ? , рукі хоч не криві? бо якшо цього не вмієш робити то послуги ремонту ти не надаєш це 100%, а просто займаєшся профілактикою, яку може зробити кожен безкоштовно !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якшо хочеш бути майстом то напипиши чи щось нормальне вмієш робити а саме реболлінг БГА чіпів, трафарети, інфракрасну паяльню маєш ? , рукі хоч не криві? бо якшо цього не вмієш робити то послуги ремонту ти не надаєш це 100%, а просто займаєшся профілактикою, яку може зробити кожен безкоштовно !

Чому лізти в чужу тему? Створи свою, напиши:

"Безкоштовно надаю послуги по ремонту, профілактиці та налаштуванню комп’ютерів. Чистка від вірусів. Можу зменшити акустичний шум комп’ютера, оптимізувати систему охолодження, навести порядок з проводами в середині системника."

і нижче розпиши, скільки інфракрасних станцій маєш, які трафарети і про свої золоті руки не забудь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Безкоштовно надаю послуги по ремонту, профілактиці та налаштуванню комп’ютерів. Чистка від вірусів. Можу зменшити акустичний шум комп’ютера, оптимізувати систему охолодження, навести порядок з проводами в середині системника."

і нижче розпиши, скільки інфракрасних станцій маєш, які трафарети і про свої золоті руки не забудь.

:lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такі послуги як: профілактиці та налаштуванню комп’ютерів. Чистка від вірусів. Можу зменшити акустичний шум комп’ютера, оптимізувати систему охолодження, навести порядок з проводами в середині системника." може зробити кожен другий більш менш розумний і досвідчений юзер пк, А такіх майстрів я знаю, Хотів я шоб вони мені поставили водну помпу на мою водянку + на відеокарту протянули водне, то вони як побачили і щось поморозилися і сказали мені шо на відео я водне не підключу і треба ще одну устаноку, то я посміявся і забив на тих майстрів, коли знайшов паро годин вільного часу то купив насоса , перехідника залман, дві трубки , термоінтерфейс і усе надійно протянув на відеокарту і усе працює добре бо я знаю що робив це для себе і якісно, а ті майстри роблять шонібуть і якнебуть !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут тільки один нормальний майстер є це: mix_forever , ви подивіться як він гарно обшиває ноути і усе робить на совість, а всі інші майсти деруть компютери як мавпа газету !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ремонтую бо мені це подобається, і не за ради грошей(я маю роботу і достатньо заробляю). Привик робити все якісно та швидко. Інфракрасної станції не маю, але вона мені і не потрібна я ж не писав, що перепаюю чіпсети.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gorm паяти, реболити, прогрівати, це називається ремонтую.

а те що ти робиш, це забавки в які може гратись люба дитина 14ти річного віку.

а переставити вінду (нажавши 10 клавіш) це називається не "ремонтую пк", а "переставлю вінду", разницу чуствуеш ?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...