vanus Опубліковано 22 Квітня, 2011 в 05:43 #1 Опубліковано 22 Квітня, 2011 в 05:43 Привіт народ, хто там що приготовив на Пасху. Я наприклад накоптив мяска, салка, рибки, а Alenka напекла купу пасок і мазуриків.
laska Опубліковано 22 Квітня, 2011 в 07:54 #2 Опубліковано 22 Квітня, 2011 в 07:54 Вичитала, що м'ясо перед запіканням класно натерти ще імбирем. Ніхто так не пробував? Хочу поекспериментувати.
NashLutsk Опубліковано 22 Квітня, 2011 в 08:14 #3 Опубліковано 22 Квітня, 2011 в 08:14 в нас тут виложили рецептик Паски, може кому і пригодиться! =)
Olesya Опубліковано 22 Квітня, 2011 в 12:17 #4 Опубліковано 22 Квітня, 2011 в 12:17 Я знайшла рецепт італійської паски, все мрію колись спекти. Але мама пече свою традиційну, яка мені найсмачніша в світі.
Caprichos Опубліковано 22 Квітня, 2011 в 12:35 #5 Опубліковано 22 Квітня, 2011 в 12:35 У формочках "підходять" пасочки, з духовки щойно вийняла запечене м"яско та домашню ковбаску. Діти над пасочками аж підстрибують - так уже їм хочеться скуштувати
sweetlena Опубліковано 22 Квітня, 2011 в 22:06 #6 Опубліковано 22 Квітня, 2011 в 22:06 Цьогоріч ми трошки "схалявили" і паски пекла мама Сьогодні приїхали до неї, на столі поруч з випічкою стоять дві запашні манюні пасочки, прикрашені шоколадними курчатками, бабуся до моїх малят каже, що то для вас, для маленьких внучок, старша малеча обняла бабусю й говорить: "Такого сюрпризу мені ще ніколи-ніколи ніхто не робив" Святковий настрій був забезпечений
Orfey Опубліковано 23 Квітня, 2011 в 05:28 #7 Опубліковано 23 Квітня, 2011 в 05:28 вчора зпекли кровянку, ковбаску та мяско, в четвер мати напекла паску
Boва Опубліковано 23 Квітня, 2011 в 07:50 #9 Опубліковано 23 Квітня, 2011 в 07:50 Я знайшла рецепт італійської паски, все мрію колись спекти. Але мама пече свою традиційну, яка мені найсмачніша в світі. Це вже панатоне :)
Varvara Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 07:39 #10 Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 07:39 Напекла пасочок + рецептик і печива +рецептик
Неонила Опубліковано 9 Квітня, 2015 в 07:08 #11 Опубліковано 9 Квітня, 2015 в 07:08 Вчора напекла пасочок, прикрашали разом з дітьми, то не судіть строго:
Bro Опубліковано 9 Квітня, 2015 в 07:09 #12 Опубліковано 9 Квітня, 2015 в 07:09 в мене бабушка пече сирну запіканку
Fr1end Опубліковано 9 Квітня, 2015 в 07:52 #13 Опубліковано 9 Квітня, 2015 в 07:52 Вичитала, що м'ясо перед запіканням класно натерти ще імбирем. Ніхто так не пробував? Хочу поекспериментувати.Імбирем постійно натираємо м'ясо або додаємо імбир при тушкуванні м'яса.
Zheny@ Опубліковано 9 Квітня, 2015 в 08:50 #14 Опубліковано 9 Квітня, 2015 в 08:50 Вичитала, що м'ясо перед запіканням класно натерти ще імбирем. Ніхто так не пробував? Хочу поекспериментувати. Імбирем постійно натираємо м'ясо або додаємо імбир при тушкуванні м'яса. Археолог 4 роки пройшло!
Fr1end Опубліковано 9 Квітня, 2015 в 09:15 #15 Опубліковано 9 Квітня, 2015 в 09:15 Археолог 4 роки пройшло! Ой, сорі Глянув що тема не велика, а глянути на старт не здогодався
yura2281 Опубліковано 13 Квітня, 2015 в 10:14 #16 Опубліковано 13 Квітня, 2015 в 10:14 І ще багато іншого.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.