Перейти до змісту

Переобладнання Volkswagen Caddy

swen1989

Рекомендовані повідомлення

Хочемо переобладнати Volkswagen Caddy з грузового в грузопасажир (обтягнути салон, вікна, сидіння).

Хто де робив, чи має якісь дані. Про "Автокомфорт" в Рованцях я трішки знаю по цінах і якості. Цікавлять інші компанія. Не обов'язково в Луцьку. Можна і в інших містах, областях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так це і є Автокомфорт в Рованцях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О!

Щойно розмовляв із сусідом. Придбав точно такого сабжа. Так от казав, що в Рованцях - МЕГАСУПЕРДОРОГО. Він погнав машину у Бердичів. І йому із дорогою вийшло ЗНАЧНО дешевше.

Уточню телефони, чи адреси. І дам знати, якщо цікаво :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Окна меняют в Струмовке, вот тут. У дядьки в наличии практически все и постоянно, вырезают дырку и вставляют стекло за полчаса-час, мы остались довольны.

ЗЫ а документы готовы? они стоят иногда больше, чем сама переделка (у меня бус, я обделал все сам с помощью ста баксов и такой-то матери, а вот доки стоили 800 зеленых)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За Бердичів різні відгуки доводилося чути. Там тих контор з переобладнання розвелося ціла куча. Є що нормально роблять, але, як правило, до них черга. Є куча халявщиків, у яких ніби й не дорого, але на виході результат не радує. (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так от казав, що в Рованцях - МЕГАСУПЕРДОРОГО

так топикстартер поэтому и не хочет там, я так понял :)

Кум обшил бус у частника за $400, довольно хорошо, всем доволен. На Рованцах сказали за такое же 3000, а мы как лошары подумали, что гривен... ага, ща. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 3000ує можна і у Києві обшити на "Гамма-Україна", а всі місцеві обшивальщикі шарамигі ще ті, ще як займався автоелектронікою, приходилось часто бачити результати роботи кривих рук. Досі бісять круглі галогенові світильникі в потолкуblink.gif. А про Рованці то взагалі вибачте пздц, товаришу обшили Віто, причому недешевою шкірою, так мало того що шви на сидіннях вже через тиждень почали розходитись, так скрізь торчали саморізи з пластмасовими заглушками, взагалі дебільство, це ж авто а не меблі якісь blink.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О!

Щойно розмовляв із сусідом. Придбав точно такого сабжа. Так от казав, що в Рованцях - МЕГАСУПЕРДОРОГО. Він погнав машину у Бердичів. І йому із дорогою вийшло ЗНАЧНО дешевше.

Уточню телефони, чи адреси. І дам знати, якщо цікаво :)

+1. Там де я переробляв - дешево, але не раджу. Доки робив сам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Рованцях перероблювали Віто 5 років назад. Нарікань особих не було тоді. А зараз чую купу різних негативних відгуків: і дорого, і неякісно.

Про Бердичів нахватався інформації. Я так поняв, там тих контор ну дуже багато. Zheny@, якщо не важко, взнай номерок де сусід твій робив, за скільки часу, і що саме він робив, бо якось не сильно хочеться їхати туди, 300 км все-таки, і не відомо, як довго чекати.

А документи завтра маємо забрати. Вже на грузо-пасажир.

Доки робив сам.

А що це? :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

документи. необхідно документи перероблювати на авто - із вантажного на вантажо-пасажирського. клас авто міняється ж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аааа :blush::) Там все майже готово

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохи оффтоп, але ...

Не підкажете яка процедура переобладнання вантажного буса, наприклад Фіат Дукато, на вантажо-пасажирського?

Я маю на увазі документи - шо куди подавати, кільки чекати і, головне, скільки це коштує?

Наперед дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно не скажу, бо батько цим займався, але здається, що дозволи через Київ видаються. Ціна, орієнтовно 2500 грн. Але я можу помилятись

Хто переробляв автомобілі, сидіння окремо купували, чи на місці брали. Цікавлять ціни і телефони (якщо окремо купувались).

Наперед, Всім вдячний!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так от казав, що в Рованцях - МЕГАСУПЕРДОРОГО

так топикстартер поэтому и не хочет там, я так понял :)

Кум обшил бус у частника за $400, довольно хорошо, всем доволен. На Рованцах сказали за такое же 3000, а мы как лошары подумали, что гривен... ага, ща. :)

Вы , Дорогой , в Рованцах не к тому подошли ! Или забыли мой телефон ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не читав що там писали вище, але щодо бердичев знаю що там і обшивають і роблять документи на переобладнання і реально дешевше. Бо деякі менти в Луцьку беруть в 2 рази більше, за половину грошей роблять доки в бердичеві тому самому а половину собі беруть.

З.І. Фу, згадав ментів, аж пиво якесь гіркувате стало (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карпенка-Карого,7.Територія колишньої військової частини.Клієнтів там завжди вистачає,можливо,співвідношення ціна-якість людей задовільняє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Продовжу тему, треба зробити переобладнання доблика, на першому місці якість, порадьте куди звернутись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В рованцях на віп стилі робив обезшумлював буса, та переробляли хлопці потолок - якістю та ціною задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, я родом з Бердичева, і мій дядько працює саме у потрібній вам "Канторі". Якшо крепко треба могу дізнатися, що вам треба.

Обіг авто там дійсно великий, інколи до 4 ранку засижуються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як альтернатива Бердичеву, знаю що в Дубно не менше "таких контор" + їхати ближче. Асортимент виконавської майстерності від "шо за нах!" до "ну ні фуя собі!" за відповідну плату. Але, повторюсь, значно дешевше, ніж у Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крім того, ну не тільки ж в "Автокомфорті" на весь Луцьк вміють перешивати салони.

Є ще майстерня в нових Рованцях, біля хімскладів. Чув, що рівень виконання високий - ціна напевно також. Vip-стиль називається (без реклами, кому треба - погугліть)

Є на Вишкові недалеко від газової заправки майстерня.

Варіантів маса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 3000ує можна і у Києві обшити на "Гамма-Україна", а всі місцеві обшивальщикі шарамигі ще ті, ще як займався автоелектронікою, приходилось часто бачити результати роботи кривих рук. Досі бісять круглі галогенові світильникі в потолкуblink.gif. А про Рованці то взагалі вибачте пздц, товаришу обшили Віто, причому недешевою шкірою, так мало того що шви на сидіннях вже через тиждень почали розходитись, так скрізь торчали саморізи з пластмасовими заглушками, взагалі дебільство, це ж авто а не меблі якісь blink.gif

Йопсіль-мопсіль ото то да, це ціна кенго цілого грузового 2006року шоб пригнати, ото то баригі кругом одні в Україні я просто в шоці від теї країни і ще більше від тих людей які тут живуть і дозволяють так себе намахувати, шановний авторе а не простіше вам знайти оригінальний салон зі всіма заглушками сидіннями, обшивкою і самому поставити, знаю бо таке вже робив і доречі виходить в 1000 разів краще ніж будь яка шарашкіна контора, ну і можна припустити шо салон не дорогий буде десь до 600баксів бо оригінальний до мультівена замовляв за 1000баксів а він як відомо явно більший, тай знайти салон повністю в комплекті з сідушками панелями і всім приладдям не є зараз проблемою, а вікна можна за 100-200 баксів цілком пристойні вставити. Не дозволяйте себа на махувати і не ведіться як на високі так і на низькі ціни бо в двох випадках всерівно отримуєте херню і даремно витрачені кошти. І доречі як подивитись на українські автокулібінські рукодєлія то аж недобре робиться, усе найдешевше ставлять шо то капець повний, у нас їздять не машини а якісь чуда на колесах, за-кордоном вже як тюнінг то це нормальний тюнінг і хороші деталі і пристойний вигляд, а переобладнання авто як на заводі ні дочого не придерешся усе чітко підігнано без зазорів і дефектів, і нічого не рипить. І якби я цього не бачив на власні очі то я б тут нічого не писав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знаю що на рованцях, мені пропонували повне переобладнання трафіка довга база, з вікнами, сідушками, і все це обшити добротним вінілом - буде коштувати 800$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слабо віриться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...