Перейти до змісту

Alexander Zaplacinski - Фотогалерея

BlackRainbow

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 465
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На пленэр случайно попал, фотографы "поделились" моделями :D

что, взял себе одну? ))

я бы черненькою себе взял! )

Опубліковано

На пленэр случайно попал, фотографы "поделились" моделями :D

что, взял себе одну? ))

я бы черненькою себе взял! )

Я себе ничего не брал ) Просто пофотографировал немножко кто позировал )

Опубліковано

Я себе ничего не брал ) Просто пофотографировал немножко кто позировал )

ех... а такая рыбка была, да я бы горло за нее не то что просто пофоткать! ))

Опубліковано

Фотки шикарні. Безумовно.

Але, фото молодят та майбутніх батьків однотипні. Як і фото "моделей" (позуючих).

Фото спонтанні або фото пейзажів значно кращі.

Опубліковано

Фотки шикарні. Безумовно.

Але, фото молодят та майбутніх батьків однотипні. Як і фото "моделей" (позуючих).

Фото спонтанні або фото пейзажів значно кращі.

Спонтанные фото, их еще называют "Жанровым портретом" лучше всего передают характер, эмоции и настроение человека, чем постановочные фото с напряженными "моделями" которые пришли в первый раз на фотосессию к незнакомому фотографу, поэтому первые смотрятся интересней. Ну еще нехватка опыта в работе с людьми так же пока-что присутствует.

Опубліковано

Лого має буть таким щоб не відволікало від фотографії, а не ті нечитаємі завітюлькі blush.gif А в ідеалі, глянув на фото, сподобалось і тоді в куточку шукаєш хто автор, а не так як більшість творців "шедеврів", наліплять своїх "лого" спереляку що хтось вкраде їхнє фото blink.gif

Опубліковано

Лого має буть таким щоб не відволікало від фотографії, а не ті нечитаємі завітюлькі blush.gif А в ідеалі, глянув на фото, сподобалось і тоді в куточку шукаєш хто автор, а не так як більшість творців "шедеврів", наліплять своїх "лого" спереляку що хтось вкраде їхнє фото blink.gif

Я на эту тему уже писал Логосы

Опубліковано

слідкую за цією темою. фото мені подобаються. гарні і навіть дуже, але якісь занадто схожі одна на одну. таке враження, що автор трохи зажатий в стилістичному плані і не хоче виходити за якісь певні межі. або як варіант викладає лише такі фото. звичайно ж все ІМХО :)

Опубліковано

слідкую за цією темою. фото мені подобаються. гарні і навіть дуже, але якісь занадто схожі одна на одну. таке враження, що автор трохи зажатий в стилістичному плані і не хоче виходити за якісь певні межі. або як варіант викладає лише такі фото. звичайно ж все ІМХО :)

Ван Гог, Сальвадор Дали и все остальные художники рисовали в одном стиле, и за это их никто не упрекал, сравнение конечно дерзкое и я не мего гуру фотографии в Луцке, но за ваше ИМХО спасибо, постараемся чем-то разнообразить работы =)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...