Перейти до змісту

День пам'яті замість Дня перемоги

Korosy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Black, так это и правильно. мы будем отмечать, те, кому это важно. пусть даже это будет просто строчка в календаре мелким шрифтом. я - внук победителей, блокадников и горжусь этим.

а делать общественный выходной "чиста на побухать" вовсе не обязательно. и так этих выходных по разным поводам, как собак нерезаных.

Опубліковано

А може "патріотам" взагалі проголосити цей День, наприклад "скорботою поразки" чи типу таво? Адже ми були б під німцем свобідніші і багатші ніж в Совєцком Союзє, га? Я в захваті від таких депутатських звернень, від журналістів, які то всьо смакують, ну і від того насіння що залетіло і проростає на борді рясним лопухом, кормом для тролів.

Опубліковано

З етичної точки зору і поваги до учасників цих подій, було б доцільно святкувати його до тих пір, поки живі ті люди які брали у цьому участь.

Опубліковано

Ну правильно... там бидлеровців багато (на Закарпатті) то їм шо небудь аби тількі навпаки ніж у всіх...

Хай собі роблять як захочуть... он як казав пан Shkoder , я також являюсь внуком(правнуком) тих солдат які визволи Києв, і брали Берлін!

Такщо поки я буду жити, поки буде жити весь мій рід, всі будуть помнити той подвиг якій колись в 1941-1945рр зробили їх предки!

і 9 травня для мене це завжди свято, хоча і сумне в деякій мірі свято!

9 травня це ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ! БУВ, Є І БУДЕ ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!

П.С. в календарі є ще більше ніж 300 днів, що не можуть собі дня вибрати для свята? все аби тількі на зло!

Опубліковано

Ну правильно... там бидлеровців багато (на Закарпатті)

я б на твоєму місці був трохи стриманішим і попросивби не плутати Прикарпаття (Івано-Франківськ) та Закарпаття, це зовсім різні області та культкри.

P.S.

читай заголовок та початок статей уважніше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...