Перейти до змісту

Запитання та пропозиції до адміністрації Adrenalin Сity

Соромітник

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

і не тільки звуки потрібно хоча б елементарно регульнути...

Дивилися в червоній "Мисливці на відьом 3Д" - ТЯМНОТА! Враження таке, що хтось на пульт сів і "яркость" скинув до мінімуму. Я розумію, що це недолік способу передачі 3Д, але ж невже не можна підняти трішки яскравість, щоб хоч щось було видно, крім передньої сцени в кадрі?! Без окулярів, звичайно, яскравість нормальна, але ви ж окуляри то вдягніть! і самі то гляньте! (це до Адреналіна звернення)

• Відповідей 171
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

То до реклами в 3D залі можна було б поставитись креативніше - зробити її також в 3D форматі, було б "сочніше".

Опубліковано

То до реклами в 3D залі можна було б поставитись креативніше - зробити її також в 3D форматі, було б "сочніше".

попадаються деякі
Опубліковано

Ось у мене нещодавно на повній швидкості у карті відлетіло переднє колесо. Тьху-тьху-тьху, обійшлося без травматизму. Але і зі сторони працівників, коли сказав, що зі мною все в порядку, до моєї персони одразу пропав інтерес. Навіть не вибачилися.

Опубліковано

за гроші які ми платимо хочеться не тільки подивитися новий фільм але й послухати його.

згоден, одна із причин відвідування кінотеатру - саме хороший якісний звук. А нам підсовують якусь фігню з якістю звуку наче з CamRip. Та і обслуговування не на висоті.

Опубліковано

Та яка різниця коли її включають - на 10хв раніше чи на 10хв пізніше? Фільм від цього коротшим не стане, ви все одно подивитесь все те, за що заплатили :)

Опубліковано

а я не так скептично та негативно ставлюся до анонсів перед показом фільмів - по-перше, там показують трейлери майбутніх прем"єр, тож можна взяти на замітку, що подивитися згодом, по-друге, якщо трохи припізнився на сеанс, то не пропустиш початок фільму.

Опубліковано

Мені дивно , що хтось туди ще ходить .

Я був один раз , коли відкрилися і другий раз в червні . Змін ніяких , ходити туди нічого

Опубліковано

а я не так скептично та негативно ставлюся до анонсів перед показом фільмів - по-перше, там показують трейлери майбутніх прем"єр, тож можна взяти на замітку, що подивитися згодом, по-друге, якщо трохи припізнився на сеанс, то не пропустиш початок фільму.

Анонси фільмів і реклама "всякої фігні" це дві великі різниці. Я не проти трейлерів, навіть за.

Опубліковано

реклама "всякої фігні" це дві великі різниці.

давно не ходив в Адреналіні в кіно. Там почали показувати рекламу перед фільмом? Скоріше б відкрився Порт Сіті, думаю там принаймні спочатку буде набагато краще обслуговування.

Опубліковано

Ну , 15 травня відкриття , так що влітку можна буде ходити

Не вводите людей в заблуждение! Официальная информация - открытие конец 2013 года и то, если по строительству не будет заморочек!!!

Ну що за звичка на когось рівнятись?

Ну вы наверное еще маленьким были и не помните перед кино-сеансами "Ералаш" или "Хочу все знать"...!:)

Опубліковано

Ну , 15 травня відкриття , так що влітку можна буде ходити

звідки інфа про 15 травня?

Упс , помилився . Відкриття на вересень .

Опубліковано

Ну вы наверное еще маленьким были и не помните перед кино-сеансами "Ералаш" или "Хочу все знать"...!

А "Фітіль"?..

Опубліковано
Але напишу про інше. Про звук у синій залі. Це не просто гівно, це куди гівняніше... Кілька днів тому пішов на "Міцного горішка", в якому вистачає погонь, стрілялок, зіткнень і т.п. явищ, котрі супроводжуються різними звуковими ефектами. Ефекти чути, але зовсім не чути того, що говорять головні герої (а Брюс же ж Вілліс, сука, саме в ці моменти полюбляє жартувати). Працівники "Адреналіну", сядьте в синій залі і подивіться (точніше, послухайте) цей фільм. В першій половині Ви пропустите 30% усіх діалогів... Невже Ви не розумієте, що з таким підходом Ви лише укріплюєте в людей прагнення нарешті дочекатися альтернативи Адреналіну? Невже техніка зовсім не піддається налаштуванню, щоб підсилити голос, і зменшити гучність всяких "ба-бахів"?
Звук у подібних Адреналіну кінотеатрах налаштовують технічні спеціалісти, що обслуговують обладнання (проектори і звук), згідно із своїми вимогами і апаратурою для вимірювання параметрів. Не факт що в майбутньому ПортСіті не налаштовуватимуть ті ж "спєци" ;)
Опубліковано
А може діло в копіях неякісних ?
Раніше на форумі у розділі Адреналіну обговорювали роботу кінотеатру і зокрема говорили про те, що фільми приходять на зашифрованих носіях із лімітованою кількістю відтворень тому тут, що прокатники дали те і показують. (((
Опубліковано

Запитання таке, що будете робити коли відкриється "Порт Сіті"?

Як будете заманювати людей, цінами чи там ще якими атракціонами?

Опубліковано

Ви вже вибачте, але був у багатьох кінотеатрах Києва, не рахуючи й не порівнюючи з ІМАX, але такої поганої якості фільмів, як в Адреналіні, ніде не зустрічав! Що це за копії такі? :) А може обладнання погане? Але кіно і в Адреналін - ніколи!

Опубліковано

скажімо чесно, в Проміні було не краще і плюс фільми були не першої свіжості.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...