Перейти до змісту

Якому сайту прогнозу погоди ви довіряєте найбільше?

Гість

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А я дивлюсь по пргнозу кльову риби: тутка . Клює риба - значить для мене погода гарна :lol:.

А взагалі частіше всього користуюсь гісметео та рп5.

Опубліковано
І скажіть-но мені який з сайтів на сьогодні проблиски сонечка показував??? :blink:

Переглядала по ходу появи постів - щось не помітила на жодному... :huh:

В графічному вигляді, але можна приблизно оцінити ао відсутності хмарності (метеопрог):

post-6972-0-81356200-1302706213_thumb.jp

post-6972-0-19487100-1302706254_thumb.jp

Опубліковано

Цим лінком з файфоксового плагіна (Forecastfox)

+1 :smile-zachot: найточніший сайт з усіх можливих)))) www.accuweather.com дуже класний сайт.... ще не підводив за пів року часу що ним користуюся))

Опубліковано

Цим лінком з файфоксового плагіна (Forecastfox)

паддержал! самый точный.Однажды в Карпатах по часам дождь сверяли. в 15мин.ошиблись.

Иногда еще поляков смотрю тут,если ветер от них,то на следующий день и у нас такая погода.

Опубліковано

Дивлюсь одночасно gismeteo, meteoprog та rp5 (Закинув в Bookmarks і роблю Open All in Tabs).

Найбільше довіряю rp5. Причому дивлюся тільки на наступний день. Якщо дивитися на 2-3 дні, то може бути зміщення прогнозу, іноді аж на півдня.

Опубліковано

може бути зміщення прогнозу, іноді аж на півдня

З нашими синоптиками - це не АЖ на пів дня, а ТІЛЬКИ на пів дня. :D :D :D

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Гісметео.юа.

Ті ресурси які використовують дані укргідрометцентру дуже часто помиляються, на гісметео там якась комерційна російська контора дані робить, і набагато точніше. Тай й в зручному вигляді все подається + на мобільному маю програму гісметео.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...