Перейти до змісту

Графік припинення подачі гарячої води

lilechka

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 589
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

на Кравчука - дали воду із запізненням в 1 день. Проте гарячою вона один день і побула - далі тече літня з крана

звонила в луцктепло, сказали, что вода у нас 61 градус оказывается

Все вірно, то по Фарингейту.

Опубліковано

У ЛУЦЬКУ З 4 СЕРПНЯ ТИМЧАСОВО ВІДКЛЮЧАТЬ ГАРЯЧУ ВОДУ

http://vip.volyn.ua/...t-garyachu-vodu

Цікаво як довго буде це тимчасове відключення гарячої води, бо як кажуть немає нічого більш постійного чим тимчасово.

Опубліковано

малята, в країні війна :(

відсутність гарячої води влітку не найбільша наша проблема

незручно, але переживемо

воно то так....хоча троха і не ляпота.....

Опубліковано

малята, в країні війна :(

відсутність гарячої води влітку не найбільша наша проблема

незручно, але переживемо

воно то так....хоча троха і не ляпота.....

переживемо !!!

краще влітку тепленький душ - ніж зимою мерзнути

p.s. якби наші керовніки скористалися цією вимушеною ситуацією для модернізації і ремонтів - було б супер

Опубліковано

А хтось поділиться інфою стосовно бойлеру?

Де брати, який брати, як встановлювати, самому чи краще звернутись до спеціаліста?

Опубліковано

Де брати, який брати, як встановлювати, самому чи краще звернутись до спеціаліста?

Опубліковано

Продавці бойлерів зараз під попит зроблять "таріфен хох залупіерд".

Порівняно з травнем ціни і так зросли :(

Опубліковано

Ми купували в червнi бiля Новоi лiнii,на тюлькiному флотi

Порекомендували Арiстон,80 л - задоволенi його роботою

Цiна бойлера була така ж,як на розетцi

А решта дрiбничок ,необхiдних для встановлення бойлера, вийшли по дуже хорошiй цiнi

Опубліковано

Наша влада мене реально дивує, напевно там поголовно у всіх по два, в деяких може по три диплома.

Знайшли вихід, закрили кран і радуються ходять, люди почнуть ставити бойлери, електромережі у нас такі самі як і труби прокладені ще за царя Гороха, почнуть стріляти, підстанції не будуть витримувати навантаження, тоді вони знайдуть ще один вихід підвищити тарифи на електроеергію, щоб економно нагрівали воду, не так часто бойлером користувались.

Замість того щоб стимулювати економіку, вони граються кранами...

Опубліковано

MACCEN, не думаю що погорять мережі. В першу чергу у випадку чого згорить проводка у квартирі власника бойлера. Це ж який бойлер треба включити щоб вирубити наприклад девятиповерховий будинок?

Опубліковано

Маючи котел та комфортну ванну - сиджу собі, й думаю: а може то почати надавати послуги "помитися"? :)

Для надання всього спектру послуг не вистачає качечок :)

Опубліковано

Думаю скінчиться вся ця бойлеризація, що треба буде мати дозвіл на встановлення, платити збільшену ціну за електроенергію, тому щоб економили й електрику можуть просто квоти зменшити.

PS: Як на мене ця вся економія нічого не дасть, це все мізер в порівняні з заводами й промисловостю яка дійсно "їсть" в великих кількостях енергоносії та газ, тільки різниця в тому що вони приносять прибуткі державві, які в першу чергу доцільно було б вивести з тіні, тоді не постане питання по якій ціні купувати газ, чомусь Німеччина купує по ринокових цінах і не "жужжить", в нам тут нав'язує влада що вся біда в тому що багато споживаємо газу, і газ дорогий.

Може було краще й доцільніше розробити програму по утепленню всіх будинків, надавати людям пільгові кредити, банкам які б до цього залучились давати певні пільги, я думаю в державі є достатні

важелі як "спортити житття якісь установі", так "і як його покращити в рази". Це всі заходи допомогли б зекономити певну частину газу, і так далі... Наприклад пішла людина в фірму поміняла всі вікна, їй цю суму розбили на 25 років, і включили в абонплату, і не напряжно до бюджету, і плюс в економії енерогоносіїв.

Але при владі простіше вимкнути, і задавати відсотками, тому що їм голова не болить, у них автономне опалення, та й вони можуть енерогоносії купувати без проблем за будь-яких цін.

Не у всіх є гроші купити того бойлера, але про цю верству населення ніхто не думає і ніколи не буде думати, а тимпаче дбати.

Опубліковано

Думаю скінчиться вся ця бойлеризація, що треба буде мати дозвіл на встановлення, платити збільшену ціну за електроенергію, тому щоб економили й електрику можуть просто квоти зменшити.

PS: Як на мене ця вся економія нічого не дасть, це все мізер в порівняні з заводами й промисловостю яка дійсно "їсть" в великих кількостях енергоносії та газ, тільки різниця в тому що вони приносять прибуткі державві, які в першу чергу доцільно було б вивести з тіні, тоді не постане питання по якій ціні купувати газ, чомусь Німеччина купує по ринокових цінах і не "жужжить", в нам тут нав'язує влада що вся біда в тому що багато споживаємо газу, і газ дорогий.

Може було краще й доцільніше розробити програму по утепленню всіх будинків, надавати людям пільгові кредити, банкам які б до цього залучились давати певні пільги, я думаю в державі є достатні

важелі як "спортити житття якісь установі", так "і як його покращити в рази". Це всі заходи допомогли б зекономити певну частину газу, і так далі... Наприклад пішла людина в фірму поміняла всі вікна, їй цю суму розбили на 25 років, і включили в абонплату, і не напряжно до бюджету, і плюс в економії енерогоносіїв.

Але при владі простіше вимкнути, і задавати відсотками, тому що їм голова не болить, у них автономне опалення, та й вони можуть енерогоносії купувати без проблем за будь-яких цін.

Не у всіх є гроші купити того бойлера, але про цю верству населення ніхто не думає і ніколи не буде думати, а тимпаче дбати.

Кредит на енергозбереження http://www.banklviv....s/?productid=34

Енергоємність"]Енергоємність виробництва в Україні утричі вище , ніж у Європі та США http://ua-energy.org/post/36935

рівень енергоємності виробництва в Україні утричі вище , ніж у Європі та США.

Так , якщо в Німеччині він становить 0,15 тонни умовного палива на 1000 доларів ВВП, у Франції - 0,16, у сусідній Польщі - 0,19, в США - 0,22, то в Україні цей показник сягає 0,45 тонни.

"Якщо подивитися на структуру собівартості ВВП, то тут картина ще більш показова. В Україні співвідношення енерговитрат і заробітної плати в собівартості ВВП становить 70% на 10%, тоді як у Німеччині десь порівну - 35% на 35 %. А це означає, що замість зарплати українські підприємства витрачають гроші на енергоресурси",

ну і пошукай в мережі ринкову ціну на газ для Німеччини і для України, то може стане зрозуміло чому Німеччина "не жужжить"

Опубліковано

а я веду до того, що перед тим як друкуватимеш наступний обширний висер хоч трошки поцікався темою про яку писатимеш

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...