Перейти до змісту

Склад побут техніки на Рівненській (під мостом)

Korting

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто що знає про цей склад відпишіть.

Я заходив було зачинено.

А це часом не інтернет-магазин 5ok? Він знаходиться приблизно там-же.

Опубліковано

Приблизно рік тому заходив у той магазин (склад) (здається ті ж самі двері, що і Трак-Спецторг). Вибір був слабенький. Робив спробу відвідати цей склад на минулому тижні - було зачинено. За усіма ознаками - "всерйоз і надовго"

Опубліковано

да, схоже склад склеїв лапки.

А хто що скаже про магазин сатурн на Федорова, біля школи (не знаю який номер, паралельно вулиці конякіна)

Теж тю тю?

Опубліковано

да, схоже склад склеїв лапки.

А хто що скаже про магазин сатурн на Федорова, біля школи (не знаю який номер, паралельно вулиці конякіна)

Теж тю тю?

Щкола № 25, був 3 тижні назад в магазині і на їх складі на Ківерцівській, то робили ще, а зараз не знаю.

Опубліковано

Теж тю тю?

Сатурн є на Ківерцівській - тут(по центру екрану).

Опубліковано

А це часом не інтернет-магазин 5ok? Він знаходиться приблизно там-же.

Ні,5ок за мостом на території колишньої автоколони,якраз за Фокстротом.

Хто що знає про цей склад відпишіть.

Я працював у тому районі,склад частенько бував закритий,але висів папірець із номером тел.продавця.Вибір був не дуже,але можна по цінах поцікавитись,якщо все-таки ще працює.Біля "Сатурна" на Ківерцівській щодня проїзджаю,кажись працює.Раджу звернути увагу на інтернет-магазини,зазвичай ціни нижчі ніж на будь яких "складах",не кажучи вже про магазини.Якщо немає бажання отримувати товар у перевізника,є все той же 5ок-мають і офіс,і склади у Луцьку,сам купляв у них техніку

Опубліковано

Я все таки мав на увазі бу техніку, сатурн на ківерцівській знаю, там нова техніка але ціни непогані.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Відкрився новий склад на ПЕРЕМОГИ - знову під містом, думаю в нього велике майбутнє - в керівництві толкові люди.

Опубліковано

Відкрився новий склад на ПЕРЕМОГИ - знову під містом, думаю в нього велике майбутнє - в керівництві толкові люди.

Координати у гугл мапс + скріншот місцевості:)

Опубліковано

Склад побут техніки на Рівненській (під мостом)

Магазин "обнова" на рівненьській, це той самий власник, і це їхній склад. Був в них ще на ківерцівській склад, знаю. Що там зараз, не можу сказати. Ціни під мостом можуть бути дешевші, ніж в магазині.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...