Перейти до змісту

Інтернет-супермаркет ПАККО

artshocker

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Имхо прикольно, особенно если ты живёшь сам и неможешь по каким то причинам выйти в магазин (например болезнь). Вот только инетерссно на сколько вачественно это будет работать.

Опубліковано

Имхо прикольно, особенно если ты живёшь сам и неможешь по каким то причинам выйти в магазин (например болезнь).

А таксистів "по виклику" вже відмінили? :D:blink:

Опубліковано

Имхо прикольно, особенно если ты живёшь сам и неможешь по каким то причинам выйти в магазин (например болезнь).

Никогда не пользовался таким :blink:

Опубліковано

треба буде спробувать, все одно там скуповуюсь, і що не чек то 200 і більше)))

ото вже жінка обрадується)))

Опубліковано

Щось типу "Утконоса" в Москві. Якщо це буде нормально працювати, це буде прорив для нашого міста, навіть у Москві такі сервіси не дуже поширені (я знаю тільки Утконос), поправте якщо не правий. Що не день то гарна новина, ЧікенХат, інтернет-пакко, тьфу-тьфу-тьфу

Опубліковано

Сирий сайт, ціни на ковбасу треба було поставити не за 100 г, а за 10, виглядало щеб дешевше. І запамятайте не "Турція" а "Туреччина" - розумахи.

Опубліковано

Сирий сайт, ціни на ковбасу треба було поставити не за 100 г, а за 10, виглядало щеб дешевше. І запамятайте не "Турція" а "Туреччина" - розумахи.

Які товари Ви щеб купували у 1 Інтернет супермаркеті ?

Дитячу одежу.

...

Це з їхньої голосувалки

Та й напевно не варто в них замовляти фрукти, яйця, овочі... бо змоги вибрати банани серед гнилих чи зелених, наприклад, не буде.

А в категорії "снеки" серед "насіння" "сємкі" ще треба попошукати серед всяких "Нас. "Петунія гібридна Феєрверк" 0.1г /Свитязь/." - це взагалі прибило.

Умови і гарантії краще взагалі не читати - це шедевр машинного перекладу, особливо перше речення 10-го пункту.

Опубліковано

Умови і гарантії краще взагалі не читати - це шедевр машинного перекладу, особливо перше речення 10-го пункту.

Ця Угода повинна розглядатися в тому вигляді, як воно опубліковано Назва магазину, і повинно застосовуватися і тлумачитися відповідно до законів Російської Федерації.
:D
Опубліковано
Выдділ обслуговування

Відділ доставки

Опубликовано: 22 червня 2005 г.

Сайт - сам пан склєпав передертий ужас

:dont:

Опубліковано

Випадково тицьнула куди попало...улибнуло :D розділ "шампуні", дивіться четверту позицію

А тут обирайте розділ "сорочки".

Ну, хто перший замовлятиме додому товари з ПАККО? :D

Опубліковано

Іграшки також порадували:

Льодяниковий період - точно?

"Язички" дитячі - садюги!

Пружина-радуга Зірка - це ЩО?

Машинка "інерція стройка" - це ЯК?

Як такі іграшки можна замовляти?

Опубліковано

Пружина-радуга Зірка - це ЩО?

Досить оригінальна іграшка: тобі дають упаковку, при спробі відкрити звідти вилітає пружина, після чого в очах створюється 3Д-ефект радуга, а коли отямившись підходиш до дзеркала - на лобі червоніє зірка, виробник в назві описав всю іграшку...

Опубліковано

:D:g05:

Ото поржал.... благодарю за тему и коменты :jeer:

я понимаю,что какой то "грамотный" человек клепал это чудо, но ведь это Інтернет -супермаркет ПАККО, то есть их сайт и является той витриной, с которой начинается сам магазин, мдя... кто первый закупится по этой схеме - отпишитесь, или поржём или поплачем над темой... :D:unsure:

а во общем этому сайту место целиком тутачки :g05:

Опубліковано

я не знаю, кто настраивал этот адовый магазин, но у меня для него есть советик, может поможет.

открываем /includes/configure.php, ищем строчку

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '.www.1market.lutsk.ua');

и меняем на

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '.1market.lutsk.ua');

в результате в ссылках не будет отображаться идентификатор сессии - хоть что-то поменяется в лучшую сторону.

Опубліковано

diezel, це всього лише магазин, і торгує не парфумами і не брендовим одягом, можливо треба спокійніше відноситись. Можливо треба згладити якісь кути, повиправляти мовні помилки, "причесати" сайт, але навіть зараз загалом як для простого покупця він виглядає непогано.

Попитав в знайомих з Росії - пишуть, що якщо таким і займаються, то сторонні контори, а не самі супермаркети. Звичайно вибірка невелика, але все ж таки. І Пишуть, що справи в них йдуть не дуже. А в нас по суті прецендент - коли сам супермаркет пропонує таку послугу. Хто з європейскьми спілкується - відпишіть, цікаво як там.

Опубліковано

Было такое, и дешевле, чем сам туда,потом обратно на такси... если часика в 2-3 ночи чего-то, нехватать ))) но с нынешними правилами, "горилку" не продают после 23... Вариант - отпадает...ИМХО Я в смысле про таксистов... А доставка товара "на дом" - вполне восстребована, может в Луцке не так...но, найдуться люди ,будут заказывать, главное доставка - вовремя, т.е. сказал (например) с 14 до 15 и привезли, они же, не обеды "горячие" возят? А если без наценки за доставку?, Зачем "пхнуть" в ТАМ-ТАМ, если взял и заказал,ты пришел(ла) с работы у тя есть? И очередей нет...Это Луцк, не Киев, и даже не Львов... Но клиенты будут однозначно - УДАЧИ!!!

Опубліковано

"горилку" не продают после 23... Вариант - отпадает...ИМХО

Говорили про "болезнь"!!! Яка горілка??? :0001::D

А якщо про горілку, чи навіть закусь вночі, то магазин все-рівно працює пн-пт до 22ї, сб-нд до 16ї...

А от таксі та окремі магазинчики - цілодобово.

Опубліковано
Можливо треба згладити якісь кути, повиправляти мовні помилки, "причесати" сайт, але навіть зараз загалом як для простого покупця він виглядає непогано.

ты уж извини, но мне это всё напоминает ситуацию, когда посетители входят в только что открытый магазин, оглядываются по сторонам и видят, что между разбросанным куда попало товаром валяется битый кирпич, куски арматуры, горы неиспользованного цемента, осколки стёкол от витрин, другой мусор, ещё не убранный от ремонтных работ, по убирать не успели/не захотели, а магазин уже поспешили открыть.Какое первое мнение будет у покупателей ? имхо...

(хочу напомнить, это не сайт магазина ПАККО, это Интернет - магазин , и именно сам ресурс является лицом этого магазина, вот я, допустим, захотел купить рубашку, хорошо... захожу в соответственный раздел, и что я вижу ? :blink:

"Чехол д/одягу 31084 150* 60см /МД/." итак, уважаемые знатоки, внимание вопрос!!: нафига козе баян ??

минута пошла... :)

Опубліковано

diezel, це всього лише магазин, і торгує не парфумами і не брендовим одягом, можливо треба спокійніше відноситись. Можливо треба згладити якісь кути, повиправляти мовні помилки, "причесати" сайт, але навіть зараз загалом як для простого покупця він виглядає непогано.

Попитав в знайомих з Росії - пишуть, що якщо таким і займаються, то сторонні контори, а не самі супермаркети. Звичайно вибірка невелика, але все ж таки. І Пишуть, що справи в них йдуть не дуже. А в нас по суті прецендент - коли сам супермаркет пропонує таку послугу. Хто з європейскьми спілкується - відпишіть, цікаво як там.

Так я, вроді, спокійно відношусь, помилку в налаштуваннях допомагаю їм виправити. А те що вигляд у магазина гівняний - так я ж ним і не користуюсь, яка мені різниця шо і де там у них.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...