Перейти до змісту

ChickenHUT у Луцьку

Korting

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я б не відмовився від закладу де була б тільки українська кухня, щось на зразок львівської "Пузатої хати"

• Відповідей 126
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Я б не відмовився від закладу де була б тільки українська кухня, щось на зразок львівської "Пузатої хати"

1. Там не тільки українська кухня.

2. Вона не Львівська.

3. Закладів де можно поїсти вареники чи борщ в Луцьку "хоч жопой жуй".

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Не працює ще даний заклад.

Вивіска висить, а всередині (знаходиться там, де раніше була кав'ярня) - пусто, просто гори диванчиків, прилавок стоїть пустий, темна вивіска для меню...

Хотілося б взнати дату відкриття, напевно ж і програма якась буде розважальна... :friday:

Опубліковано

Бейте меня - я люблю фаст-фуд!!!! Причем всяческий! И буду его есть, в рамках разумного. Потому что это быстро и вкусно :)

Опубліковано

Бейте меня - я люблю фаст-фуд!!!! Причем всяческий! И буду его есть, в рамках разумного. Потому что это быстро и вкусно :)

Скільки вже кіль важиш?:)

Опубліковано

Не ну просто чому питаю, бо ж ТВ каже шо в США через ці фастфуди всі товсті. Ну незнаю твого росту і віку, але як би там не було з вагою 66.5 можна ще в фаст фуди ходити :)

Опубліковано
Ну незнаю твого росту і віку, але як би там не було з вагою 66.5 можна ще в фаст фуди ходити

29 лет, 188см.

Худой я, короче :)

Думаю, это просто зависит от обмена веществ. Я люблю поесть, ем немало, и в фаст-фуды частенько заглядываю, но почему-то не поправляюсь :)

Опубліковано

Місце з маркетингової точки зору доволі таки вдале.

У вихідні у ТЦ "Варшавському" дуже великий потік людей з дітьми, а це їхня цільова аудиторія.

Відкриття в неділю, 5 червня.

І ще там буде халявний Wi-Fi, але тсссссссссссссссс... :lol:

Опубліковано

А шо вай фай? Комусь бракує зараз інтернету?

ну чого ти так одразу... халявний вай-фай ніколи не зайвий...

Опубліковано

Ничего ему не светит-пару месяцев ажиотажа....и тишина,и только мертвые с косами стоят...года 2 от силы думаю

Опубліковано

29 лет, 188см.

Худой я, короче :)

Думаю, это просто зависит от обмена веществ. Я люблю поесть, ем немало, и в фаст-фуды частенько заглядываю, но почему-то не поправляюсь :)

Не в обіду буде сказано - виведи глисти.

Це ніби і жартома, і ніби всерйоз. Варто спробувати - результат не заставить себе чекати, якщо я правий.

Щодо фастфуда, це все одна як прикол із Apple - "ми зарабатываем миллиарды на понтах молодежи". Так і тут - "ми заробляємо мільйони - на зіпсованих дитячих шлунках...."

Шкода, що батьки не хочуть це розуміти.

Опубліковано

Місце з маркетингової точки зору доволі таки вдале.

У вихідні у ТЦ "Варшавському" дуже великий потік людей з дітьми, а це їхня цільова аудиторія.

якщо вони працюватимуть лише на вихідні, то все прекрасно. бо у будні дні там слабенький людський трафік.

Опубліковано

якщо вони працюватимуть лише на вихідні, то все прекрасно. бо у будні дні там слабенький людський трафік.

Таке враження, що розташування місця прораховували в столиці.

По параметрах усе тіп-топ.

Недалеко автостанція (майже єдина в Луцьку)

Ринок де концентрація народу велика

Ну і врахована частина житлового району 40-го

Але об'єктивно

Улюблена страва втомлених на автостанції - біляшик за 2,5 (нікого не хочу образити)

Ринок - тут хз

Ну і якби я знаходився в тому районі, то махнув би через переїзд в Хатинку.

Опубліковано

Це по київським міркам автостанція/вокзал - скупчення людей... у нас контингент не той. Це не Київ. не кожен із тих, хто на автостанції дозволить собі кекс і каву за 20-30 грн. дешевше Хот-Дог і пиво. За 10-12 грн.

У нас таки да - біляшик... пиріжок.. смажений у тій же олії, яка вже тиждень не мінялася, але то таке..

Хот дог.. Хот догами і сам люблю втамувати голод. Принаймні я бачу яка там булка (рогалик "Алтайський"), яка там сосиска (точно не заморожена), салатик із моркви, капуста. Воно не встигає зіпсуватися, бо таки їдять.

Ну півроку люди ходитимуть у ті гарячі курки. А далі? Зросте ціна - впаде якість. Зростуть їхні збитки. І закриють.

Дійсно, українських страв де завгодно можна поїсти. Смачних страв - інше питання.

Для урізноманітнення кількості закладів "для пожрать" хай буде. Плюс - буде із чим порівняти.

Опубліковано

На скільки я розумію, проблема ожиріння лише тоді коли відвідувати фастфут декілька раз на тиждень і буквально обжиратися тими продуктами, але от так один два рази на місяць то нічого може і не буде. До тогож наші ЗП не дозволять нам ожиріти у фаст фудах, як для Луцька там будуть не малі суми обіду.

Опубліковано

Та ну харчуватися у фаст-фудах. Краще домашнього борщику і котлеток :rolleyes: . А ChickenHUT-ом можна побалувати себе разок-другий на місяць. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...