Перейти до змісту

ChickenHUT у Луцьку

Korting

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В Китае мало толстых потому что большей части населения не доступна эта еда по финансовым причинам.При том что велосипед у них самый популярный транспорт,то ожирение им не страшно.

В Китаї на роверах мейже не їздять, ще перед олімпіадою там боролися з роверами. А зара там купа скутерів... Повір - там де є така кухня то не бідні райони та трущоби...

• Відповідей 126
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Фото сделано не в Китае,это не Пекин и это не китайцы-инфа 100%

А хто сказав що китайцям заборонено свій вело-день також організувати? от фото якраз з того урочистого заходу.

Опубліковано

Фото сделано не в Китае,это не Пекин и это не китайцы-инфа 100%

А хто сказав що китайцям заборонено свій вело-день також організувати? от фото якраз з того урочистого заходу.

Тоже очень не Китай

Китайцев на велосипедах чуть больше чем украинцев на....просто украинцев

Опубліковано

:D

І саме головне що ніхто в 22-сторінковій темі покусаних лучан не здогадався, що проблему можна вирішити закладом швидкого харчування...

Опубліковано

...

- Фаст якраз і означає що перекусити швидко, проходив мімо/зайшов/перекусив, адже добиратись через пів-міста я б не назвав фаст... Не знаю можливо в них на фаст-драйв основний наголос...

- Лише якщо вони велику массу населення міста переконають що їхній гамбергер це дуже круто, і люди спеціально туди їздитимуть на перекус тоді зводитимуть кінці з кінцями, а так думаю пів-року і загнуться.

...

Загнуться якщо контора маленька, а якщо підтримка тіпа як в Епіцентра чи Нової лінії, якщо заклад відкривається просто для пристижу, то жити звичайно що буде.

Опубліковано

був сьогодні, все що замовили мало стрьомний вигляд + було дуже пересолене\переперчене. Соку охолодженого, як в макдональдсі (єдине чого я туда прийшов), нема. Пив квас "Тарас". Крильця моя жінка краще готує. Сервіс і організація залу стандартна фастфудівська. Картопля фрі була нормальна. Висновок - як щось стрілить в голові - можна зайти на кухоль пива з картоплею фрі, яку можна прикольно їсти руками. Інше не вартує уваги (пробував креветки, фрі, млинці, крильця).

П.С. фастфуди не люблю, но часом ходжу, "перевіряю" відчуття :-).

Опубліковано

Проблему треба розділити на 2 частини:

1. Питання до ChickenHUT як закладу загалом

2. Питання до нашого конкретного закладу

По першому пунктові писати нічого не буду - мене все влаштовує. Клони подібного типу врахували недоліки макдональдса, і тепер можна пити пиво, їжа більш не те що б гостра, а якась насичена, не така "дитяча" як в макдональдсі, тобто більше наближено до наших реалій і смаків.

А по пункту 2. Немає вбиральні? Великі столики, малі збиті в купу - місця багато а столиків мало - розрахунок на великі компанії?

Загалом, немає затишності на мою думку. Звичайно це краще ніж нічого.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Був. Не дуже сподобалось.

1) Коли с льдом не было на разлив ) пришлось брать квас. Имхо в бутылках колу не хотелось.

2) Брал чот типа гамбургера. Забыл как называется. Не понравилось на вкус да и котлета там холодная была)

3) Место у них точно мертвое ) так что будет им хана.

Понравилось только одно. Не посчитали две порции картошки фри )

Опубліковано

Який графік роботи закладу? Якщо співпадає з графіком варшавського, то який графік варшавського?

Опубліковано

Якщо не помиляюсь то с 10 години по 21 годину.

Був сьогодні проїздом в тому районі. Забіг перекусити ще раз.

Взяв колу (була на розлив вже), бургера і картошку фрі (21 гривня все). Кола була холодна, картошка смачна і гаряча як і чізбургер.

Людей було мало, в літнику компанії 3 столика і в самому приміщені чоловіка 4 ри. В приміщені сидіти на багато зручніше.

Як не дивно цього разу сподобалось.

Опубліковано

Щось не дуже. <IMHO>Шнягбургери в хотдогово-шаурмових точках через дорогу мені набагато смачніші.</IMHO>

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...