Перейти до змісту

Board-здибанка

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На рах місця - цікаво було б відвідати Соло в Мадагаскарі, але голосую все-таки за Винниченка. Мені ближче з роботи. Та й традиція гарна склалась, хіба нє? :rolleyes:

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Уявляю. Бар, сидять люди спілкуються, а з боку на них чел у бінокль пялиться. Картина ще та була б :)

Гетто має досвід підглядання за нами на своїй першій здибанці.

Можна в нього попитати)

Опубліковано

То коли йдемо? Хто організатор? Якшо на годинку восьму я може ще й до вас встигну ))

То коли йдемо? Хто організатор? Якшо на годинку восьму я може ще й до вас встигну ))

Опубліковано

Уявляю. Бар, сидять люди спілкуються, а з боку на них чел у бінокль пялиться. Картина ще та була б :)

Гетто має досвід підглядання за нами на своїй першій здибанці.

Можна в нього попитати)

Да Гетто еще тот вуаераст☺

Опубліковано

вот він тоже спочатку ламався, як ти, потім сидів за сусіднім столиком підглядував, і многа многа постів писав на борді опісля

Опубліковано

Нє, ну я не сильно ламаюсь, просто дійсно незвично. + до того я запинаюсь і коли когось розпирає ржака мені геть не приємно.

Я ж маю дізнатись варто чи не варто йти)

То як? на котру?

Може людина просто боїться вам не сподобативсь, вот як я =)

Ну то Вам для початку - в цю тему.

№1187 Я маю причини

Опубліковано
Ти ламатись будеш, чи просто прийдеш, розслабишся і отримуватимеш задоволення ;)
Опубліковано
Ти ламатись будеш, чи просто прийдеш, розслабишся і отримуватимеш задоволення ;)

ПРийду тільки трішки на підпитку. Скажіть о котрій зустріч?

Опубліковано
ПРийду тільки трішки на підпитку.
А от цього робити не раджу, там люди не збираються для того щоб пити, а для того щоб гарно час провести. Якщо прийдеш "веселеньким" можеш зіпсувати перше враження про себе.
Опубліковано
Скажіть о котрій зустріч?

Ну тож глянь попередню сторінку, де апнулась тема. Орієнтовно то буде сьома, але не всі приходять вчасно,

підтягуються по ходу діла. Слідкуй за темою, все напишуть, де саме, на коли точно. )

Опубліковано
Опубліковано

капец. Прийти погано і не прийти не хороше =)

Думаю краще наступного разу прийду тверезим. А то мало шо подумаєте

то чого стільки сторінок мізки парив?

Опубліковано

ото ви флудите. Навіть якби хтось і хотів щось зрозуміти ДЕ? та КОЛИ? - не вийде!

Ну тож глянь попередню сторінку, де апнулась тема. Орієнтовно то буде сьома, але не всі приходять вчасно,

підтягуються по ходу діла. Слідкуй за темою, все напишуть, де саме, на коли точно. )

)))
Опубліковано

Зробіть знижку на те, що я не зовсім вкурсі формату здибанки. Просто маю бажання зустрітися

Думаю краще наступного разу прийду тверезим.

А не пити вдень цей раз?

Тут неможна! День народження, то ще й 30 років!

Опубліковано

Я все ще маю бажання прийти. Людина №1190 порадила на підпитку не приходити, бо у вас трохи інша волна.

А що у інші місця ти завше ходиш на підпитку? :_09:

Опубліковано

Зробіть знижку на те, що я не зовсім вкурсі формату здибанки. Просто маю бажання зустрітися

Робим знижку: ЗУСТРІЧ НЕ СЬОГОДНІ)

14.12.12. не пий вдень і ввечері побачимось)

Опубліковано

Я все ще маю бажання прийти. Людина №1190 порадила на підпитку не приходити, бо у вас трохи інша волна.

А що у інші місця ти завше ходиш на підпитку? :_09:

Да ні! Читай пости. У напарника ювілейна дата і дуже хтів на здибанку. Вот і виріший об"єднати.

О"кей, буду як огурчик=)

Опубліковано

А може все таки в Мадагаскар нагрянемо? Бо якось мало місця в Соло на Винниченка для нашого формату здибанки. Або десь в Теревені, там столи великі, не доведеться по 3-4 столи разом ставити?

Опубліковано

О"кей, буду як огурчик, але ви скажіть, в пятницю ви хоч пиво п"єте? Ну, це ж п"ятниця як не як=)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...