Перейти до змісту

Board-здибанка

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

це була пропозиція (поки що, бо кнопочка "Бан центр" працює справно). Для тих, хто не в темі, і для тих, хто любить пофлудити/оффтопити.

Опубліковано

це була пропозиція (поки що, бо кнопочка "Бан центр" працює справно). Для тих, хто не в темі, і для тих, хто любить пофлудити/оффтопити.

Флуд- можливо, але не оффтоп, просто загадав як колись на чатовки ходив бізаровські :friday: , доречі років так 5 назад туди ніхто не ходив? У нас була сходка біля Стиру в пакрку Л.У.

Опубліковано

Фух, взяла всі :ok2:

17- Бояриня - 2 шт. для izym82

18 - На полі крові - 8 шт. на борд-здибанку

19 - Лісова пісня - 2 шт. - Tolik_lt

19 - Розмова 4 шт. - 2- izym82, Олеся, Caprichos

21 - Лісова пісня - 2 шт. - sweetlena

22 - Лісова пісня - 2 шт. izym82

На камерну сцену дуже просили точно бути.

izym82, киньте ваш телефон в приват.

Опубліковано

В неділю 2 вистави. Тебе цікавить камерна сцена? Якщо так, то я ж вам взяла із запасом. В списку було 6 бордівців, я взяла 8 запрошень. Куся мала чуйку і тобі зарезервувала перед собою :D Ну і Ліберта відписувала що їй підходить.

Опубліковано

Запрошення в мене, дружне бордівське ДЯКУЮ to laska!

Є 8 запрошень, так що Ліберта і Віка теж готуйте вечірні сукні :D

Пропоную зустрітися о 19.30, бо на запрошеннях немає вказаних місць, тому раніше прийдемо-зручніше сядемо.

Опубліковано

Вчора ходили на "Бояриня" у виконанні львів"ян - сподобалось, навіть просльозився в кінці :smile-zachot:

Опубліковано

Я вдома. Приїхала навіть додому, а не в ДЕПО :) . (Поки чекала маршрутку, подумала: де б я не жила - все-рівно з вами усіма не по дорозі :( ...)

Тапки вибили... Все інше (до, під час і після) - СУПЕР! Дякую усім! :g05:

Опубліковано

Я вдома. Приїхала навіть додому, а не в ДЕПО :) . (Поки чекала маршрутку, подумала: де б я не жила - все-рівно з вами усіма не по дорозі :( ...)

тапкі ет да, але взагалом зацепило. Гарно грав. Всім при всім дякую за гарну компанію. Культурненько тако вийшло.

Опубліковано

все супер, от тільки тапки я пропустила... а все через те, Ксюха, що за тобою мені їх не видно було :g05: . Наступного разу сяду в першому ряду, щоб мешти не прогледіти :lol:

Всім дякую!!! :g15: Ласці окреме спасибі за організовані квиточки! Актору респект - гарно грав!

Опубліковано

Попри те, що то була моновистава, вразила і зачепила гра актора - лаконічно і майстерно!

Дякую за культурний відпочинок і приємне продовження вечора поза театром! :g15:

Опубліковано

На моновиставі була вперше. Цікаво. Коли актор зупиняв погляд, пильно дивлячись в очі, враження, що звертається особисто до тебе. Проймало.

Гра беззаперечна.

Однак, хочеться ще на виставу великої сцени. На "Лісову пісню" сходила б.

Laska, за квиточок подяка.

Ну і завершення бордо-вечора як завжди - приємне у приємній компанії :)

п.с. Що ви з тими тапками, ну забув чоловік, тож постановка у невимушеній обстановці :) Caprіchos, ти не одна, я теж певно не туди дивилася :)

Опубліковано

Однак, хочеться ще на виставу великої сцени. На "Лісову пісню" сходила б.

Рада, що ти таки вспіла.

Вік,можу виддати два квитки на Лісову пісню у постановці тернополян.вистава на 18

Маєш вибір, оскільки маю ще "Лісову пісню" - Криворізький міський театр музично-пластичних мистецтв «Академія руху» - 20 вересня вівторок - 2 запрошення.

Визначайся поки є в наявності.

Опубліковано

Значить так, маю велике бажання сходити на виставу :g15: Тому, якщо Vika на 20 вересня квиточки не бере, - беру Я, звісно, якщо дасте.

p.s. о, Vika, якщо маєш бажання, можемо удвох, а ні, то матиму іншого компаньйона.

Laska, дякую в любому випадку ;)

Опубліковано

Віка хоче дуже, але працює до 18 і не знає чи встигне.

mila, забирай, а там собі самі вирішите, як паруватися.

Опубліковано

дівчата, мушу бігти, щось не зрозуміла, завтра ще хтось йде? Куся, якщо так, то я забираю два квитка, а Віка як вже надумає.

Я правильно зрозуміла?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...