Перейти до змісту

Продам USB хаб на 4 порти

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо втикну флешку яка має 6\20 Mb через хаб, матиму такі ж показники? Чи буде 700\700 Kb?

Ключове питання, сумісність чи повна підтримка 2.0?

Опубліковано

Deemon, якщо хочеш можеш придбати. Дам три дні манібеку, протестиш і викладеш тут інформацію.

Опубліковано

Якщо втикну флешку яка має 6\20 Mb через хаб, матиму такі ж показники? Чи буде 700\700 Kb?

Ключове питання, сумісність чи повна підтримка 2.0?

Все ж таки сумісність до 1 Mb/с получається - більше - ніяк

А по поводу 3 днів манібеку - брехня - купив і лоханувся! - зв’язувався з автором - обіцяв перезвонити - і до цієї пори чекаю.

рекомендую не купувати нічого в даного товарища. :-(

Опубліковано

AndreyAD, я не зобовязаний бігати за тобою по всьому місту і робити манібек. Тим більще що хаб є повністю робочий і причин для манібеку немає, тому що все перед продажем я перевіряю.

Опубліковано

AndreyAD, я не зобовязаний бігати за тобою по всьому місту і робити манібек. Тим більще що хаб є повністю робочий і причин для манібеку немає, тому що все перед продажем я перевіряю.

Мудак, ти сказав що можеш взяти протестити!

Опубліковано

Мудак, ти сказав що можеш взяти протестити!

Поморочаний, читати вмієш, ага? Тобі я нічого не казав

Опубліковано

Я за перманентний бан топікстартера. Втулив фігню, пообіцяв дати манібек на тестування і нагло кинув.

Опубліковано

Для само "умних" і тих хто читає між рядками, манібек на тестування давав тільки "Deemon"

Всім продав повністю робочий товар.

AndreyAD, сам на звязок не вийшов, а на себе обовязки до нього додом приходити не брав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...