Перейти до змісту

2-4.04.2011 покатушка Ковель-Брест-Ковель

Bramin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нічо так задумка... :smile-zachot:

Якщо мені не зраджує мій склероз.. то там буде десь 500 км. За 3 дні так нічого навантаження для початку сезону.

Опубліковано

Та все ок.. по ходу.. це ж з Ковеля. Я щось про Луцьк подумав.. :blush:

З.І. Топікстартер.. а давай но тут все розпиши... Думаю так більше нороду зголоситься..

Це ж асфальтна покаткаушка має бути, на скільки я розумію.. Мож і поїду. Дай розкладку.

Опубліковано

Вибачаюсь з просоня перепутав місяці!В суботу в 3/40 виїжаємо електрічкою на Ковель!В 6/10 ми в Ковелі!В 7/00 стаємо на маршрут!до границі 80 км!це десь 11-12 перетин кордону в 14/00 стаємо на обід.І їдемо до 16/00 стаємо на ночівлю!До Бреста залишиться 20-25 км.Зранку в 6/00 встаємо снідаєм в 7/00 виїжаємо на Брест через 1,5годи ми в Бресті.До 15/00 ми в Бресті (музеї,магазини...).Потім вердаємося в ту точку з якої виїхати ранком.Стаємо на ночівлю в 7/00 виїжаємо назад.І дивимся по часу чи встигаємо на електричку на 14/30 чи на 21/15!

Опубліковано

Уточню.

В учасників бажана наявність слідуючого обладнання... баул, каремат, спальник, палатки.. (в залежності від кількості учасників), запасні камери свого розміру, хоча б 1 запасну покришку на групу, котелок, теплі речі на ніч, миска, ложка, кружка... Мож щось не так.. поправ мене.

ІМХО.. це повноцінний похід першої категорії.

Опубліковано

Так це похід 1 к.с. ще треба з собою мати паспорт для перетину кордону!Ну і зразу поміняти Гривні на зайчікі чи на долари!

Опубліковано

а як (де) ви збираєтесь перетнути кордон? якщо не помиляюсь, то велосипедом треба через піший перехід, а хіба вони ще є?

Опубліковано

Додам ще таку інформацію.

В Білорусі ... пари нічному русі трасою ОБОВЯЗКОВО має бути, на лівій нозі і руці, стрічка зі світловідбивачем.

Врахуйте це.. штрафи реальні.

Опубліковано

в суботу в 3/40 виїжаємо з ж/д вокзалу електричкою на Ковель!

в суботу в 3/40 виїжаємо з ж/д вокзалу електричкою на Ковель!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...