Перейти до змісту

Мониторинг по мониторам :)

У кого какой монитор дома?  

83 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Samtron 75P+. Дуже задоволений своєю трубкою - даймонтрон, здається :smile3:. На роботі гнус 755дфх - відредаговано модератором повна.

imp13 за матюк в цьому повідомленні отримав бан на 20 днів. Обговоренню не підлягає.

Plum

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тут прочитав що SONY ,то великий бренд ,років 25-30 то дійсно був бренд,а зараз SONY це в основному

Соні пістчерс,Сону мюзик ну і Соні Плейстейшен,ще з хайтек виробами виступвють достойно.в інших категоріях Соньку по якості і ціні давно обходять корейці ну і кітайці не відстають.

В мене монітор SONY трохі навішої моделі ,ніж ту що росхвалювали ,SONY SDM -HS 75,по якості трохі кращий Samsung 710 ,но вже відстає від Samsung 720 (на роботі таким користуюсь), не говоря вже про Samsung 740,едине що радує це дизайн,раді цого тільки й його купував (дочка настояла на своєму)

другий монітор стареньнький ,срашно сказати з 2000 року,Fujitsu-Simens MCM-174,(поміняю як помре єстественой смертью) :smile3: так він ще фору дасть тій Сонці.

Опубліковано

Ну не знаю в мене вже більше як 3 рокі стоїть ЛЖ Т710РН норм монітор ще не згорів і працює норм !!!! і купувався не дорого шось 160 баксів (колись) (17')

Опубліковано

В мене 5 років стояв 17" контрабандний сіменс :smile3: , якого я купив за 70$, крім того, що до мене пахав років 3. Він льодом тримає 85 герц при розширенні 1024Х768. А зараз він стоїть ще в одного товарища. Оце німці раніше моніки вміли робити :smile3:

Опубліковано
Тут прочитав що SONY ,то великий бренд ,років 25-30 то дійсно був бренд,а зараз SONY це в основному

Соні пістчерс,Сону мюзик ну і Соні Плейстейшен,ще з хайтек виробами виступвють достойно.в інших категоріях Соньку по якості і ціні давно обходять корейці ну і кітайці не відстають.

В мене монітор SONY трохі навішої моделі ,ніж ту що росхвалювали ,SONY SDM -HS 75,по якості трохі кращий Samsung 710 ,но вже відстає від Samsung 720 (на роботі таким користуюсь), не говоря вже про Samsung 740,едине що радує це дизайн,раді цого тільки й його купував (дочка настояла на своєму)

другий монітор стареньнький ,срашно сказати з 2000 року,Fujitsu-Simens MCM-174,(поміняю як помре єстественой смертью) :( так він ще фору дасть тій Сонці.

Ну не скажи, знаю, дійсно Fujitsu-Simens класні монітори, в друга був колись, але шоб кращі за SONY, таке чую перший раз :( . Скільки різних моніторів бачив, вихвалятись не буду бо не люблю, кращого за свого SONY Multiscan G220 (з CRT моніторів) я не бачив, ше як брав першого компа, в сервісі сказали: "Кращого монітора за цей немає і ше не скоро буде!". Там навіть USB-хаб є на 4 порти!!! :)

Опубліковано
Ну не скажи, знаю, дійсно Fujitsu-Simens класні монітори, в друга був колись, але шоб кращі за SONY, таке чую перший раз :( . Скільки різних моніторів бачив, вихвалятись не буду бо не люблю, кращого за свого SONY Multiscan G220 (з CRT моніторів) я не бачив, ше як брав першого компа, в сервісі сказали: "Кращого монітора за цей немає і ше не скоро буде!". Там навіть USB-хаб є на 4 порти!!! :(

Я писав про монітори TFT Sony серії HS ,тоєсть ширпотребної ,а не про CRT.

Опубліковано

Просто есть два подхода к мониторостроению - популярные, типа Майонез номер 1 в Украине - ТОРЧИН, а в мониторах - ЛЖ и Самсунг...

А также самый оптимальный по параметру цена-стоимость...И тут в майонезах Неллманз, только не киевский, ну, на крайняк Чумак, а в мониторах - таки Соня... Только вот пару лет назад Окелло промахнулся, выпустив суперстильные мониторы а-ля студийные, как раз там все - ВОТ ТАКАЯ ЖОПА ;(....

Но сейчас , не считая этой серии, все остальные Соньки таки да, рвут Самсунги по качеству, если его видеть... Хотя есть и получше, но и цены там другие... Хороший пример стоит сейчас в бестбае, 3700 грн, 20 дюймов, 1600 на 1200. Ежели хто хочет, может и сравнить... Вот только мне пока дороговато :(

Вот подешевеет до 600 доларей 1940 на 1000, или хотя бы до 700, можна будет взять...

Опубліковано
Я писав про монітори TFT Sony серії HS ,тоєсть ширпотребної ,а не про CRT.

Так, дійсно на рахунок TFT я з тобою згідний, а все це через те шо SONY згортає, якшо ше не згорнуло випуск моніторів, через велику конкуренцію. Зараз ніхто не буде переплачувати 20% за те шо це SONY, а візьме шось інше, нехай не таке стильне і якісне, але інше.

Опубліковано

На сегодняшний день самыми лучшими ЖК мониторами считаються NEC, по всем параметрам. Кому интересно, результаты тестов можно глянуть сдесь: www.itc.ua

Разновидностей и модификаций ЖК мониторов очень много, так что можно выбрать оптимальное сочетание цена-качество.

Опубліковано

Это тест самых быстрых мониторов, это как оценивать жен по размеру сисек, без учета других параметров... У сони сиськи оказались так себе, а ФСЕ остальное - не ГРЕБЕТ ;)

Кстати, у данного Нека вообще даже сисек то толком и нет, и они разных размеров, и смотреть на них можна только спереди, сбоку их заслоняет подбородок :(((((

Кстати, и колбаски то докторкой на базаре за 12-17 грн тоже навалом... И можна навыбирать себе... Главное, не смотреть, где и из каких первоисточников доктор их накручивает, так, как будочки тоже разные бывают...Это про оптимальное отношение цены и качества

Опубліковано

вот про NEC я не заметил позитивных откликов... и никогда не читал, и не считал, что они - лучшие. Если Adeon имел ввиду профессиональные модели (а не то, что на itc названо "Профессиональный монитор, который подойдет и для развлечений" :(), то там и критерии оценки , и деньги - сооооовсем другие! ;)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Взял себе новую игрушку - широкоформатный Acer 22".

Уууу, держите мою крышу - съезжает нафиг :)

Самое то для дома. Устраивает всё, особенно его высота :)

Фильмы смотреть хорошо. А сколько места..... :)

Опубліковано

А що вельмишановні форумчани можуть сказати з приводу таких виробників як Dell та BenQ (широкоформатні моделі)? :(

• Адміністратори
Опубліковано

На роботі LG Flatron l1952S - Рідкісна кака.

Вдома Gnusmas 755DFX Назва говорить сама за себе. Але монітор мене повністю влаштовує.

На щось краще жалко фінансів :(

Опубліковано

2Jordan23

Коллега юзает вайдовую 20-ку Benq FP202W - говорит, что доволен. Конечно, цветопередача не та, что, например, на Benq F92P+ (квадратная 19-ка, у меня на работе такая), но как для дома и не для проф.фотографии очень даже может быть.

Хотя как по мне всё эти разговоры про проф. и не проф. серию - не более, чем разговоры :) Я не готов платить 900 у.е. за монитор, который даёт лишь немного лучшее качество, чем монитор за 300 у.е.

Нюансы цветопередачи совсем не так критичны, как это пытаются представить.

Угол обзора в 178 градусов по горизонтали - тоже полная ерунда: монитор сделан не для того, чтобы его сбоку рассматривать.

Контрастность - величина относительная, все производители её меряют по своим методам. А я по своим наблюдениям могу сказать, что разница между Acer (700), Benq (1000), LG (1400) и Samsung (600) - крайне мала, чтоб на неё обращать внимание. Практически любой монитор можно настроить правильно. А запредельная контрастность пригодтся только если в спину лупит африканское солнце и от него негде спрятаться :)

Тут скорее действует принцип - чем дороже у меня монитор, тем я круче :ok2:

Ну и, наверное, душу греет осознание того, что такая сумма денег потрачена не зря, потрачена на качество... Хотя реально - см.выше :)

А вы как думаете?

Опубліковано

Ера моніторів "аляпро" вже трохи загнулась, ІМХО.

Для прикладу зараз набираю цей текст на LaCie22BlueIV, купленій декілька років назад за 1100 уйо

а рядом стоїть сонька тфт 21"(800 уйо), хоча може калібрується вона гірше, але чіткість набагато вища і для мілких деталей краще монітора нету. А справжній тфт про-монітор коштує набагато більше ніж 900 уйо, їх просто так взагалі не продають.

А все наше дорогуще не більше ніж напівпро.

Опубліковано

А як присутні тут форумчани відносяться до ASUSів? Зважаючи на те, що поки за бренд не треба переплачувати, техніка у них вроді як якісна і сапорт хороший + регулярно оновлювані дрова. Думаю варто звернути на них увагу.

Опубліковано

За бренд ASUS 19" вайдскрин с алюминиевой ногой, мультимедией, глянцевым покрытием и хорошей матрицей можно отдать 350 у.е.

Это не есть переплата? :D

Я за меньшие деньги взял 22"...

Но вообще мониторчик неплохой. Жалко, что весь глянцевый - заляпывается...

Опубліковано

Не верю! :D

Монитор такого уровня не может стоить столько даже по закупке!

Разве, что у сторожа ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...