Перейти до змісту

Formula 1™

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

Щось тут слабке обговорення...хто за кого вболіває? Як вам цьогорічні шини?

"Мега" вже транслює і кваліфікації

FORZA FERRARI, шини особисто мені не подобаються, на мою думку оптимальними шинами були Бріджстоун зразка 2010 року, також цікаво було б подивитися на повернення Мішлін в чемпіонат, а взагалі було б класно якби було 2-3 розробника шин і "шинні війни"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 268
  • Створено
  • Остання відповідь

FORZA FERRARI, шини особисто мені не подобаються, на мою думку оптимальними шинами були Бріджстоун зразка 2010 року, також цікаво було б подивитися на повернення Мішлін в чемпіонат, а взагалі було б класно якби було 2-3 розробника шин і "шинні війни"

ага, і обмеження кількості циліндрів і об'єму теж зняти, ото весело буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, і обмеження кількості циліндрів і об'єму теж зняти, ото весело буде

обмеження вони в будь-якому випадку не знімуть, просто залишили б ці двигуни, ато 1.6 л. турбо, на боліді формули 1....не солідно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивлюсь по Мега, рідна мова й адекватний коментатор.

П.С. Алонсо чемпіон!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mr.Miracle написал музыку о Ferrari

Известный во всем мире популярный испанский ди-джей Карлос Хеан Арриага в ходе рабочего визита на базу Скудерии в Маранелло записал звуки работы болида, механиков и прочих инструментов. На наложив полученную информацию на музыку, он сделал композицию, посвященную Ferrari.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Ух! Вот это гонка. Столько событий за неполных 2 часа. Обгон за обгоном, борьба, колеса взрываются. Это нечто! :) Давно такой гонки не было. Жалею, что Кими не удалось продержаться еще парочку кругов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BTCC наше всьо. Там таке робиться від гонки до гонки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ух! Вот это гонка. Столько событий за неполных 2 часа. Обгон за обгоном, борьба, колеса взрываются. Это нечто! :) Давно такой гонки не было. Жалею, что Кими не удалось продержаться еще парочку кругов.

Гонка це просто тріллер, а на рахунок Кімі так ще парочка кругів і він би вилетів з десятки, так само як і Розберг вилетів би з подіума.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BTCC наше всьо. Там таке робиться від гонки до гонки :)

Ну ё-моё! Чё за сравнение? Это же совсем другой класс. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Постійні контакти, мокрі траси, куча обгонів, цікаві авто, не менш цікава боротьба пілотів. ЕХ! А ф1 може похвастатись хіба інтригами да фразами "не нажимай на газ, ми бережемо гуму"

І це королева автогонок? СРАМОТА!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Постійні контакти, мокрі траси, куча обгонів, цікаві авто, не менш цікава боротьба пілотів. ЕХ! А ф1 може похвастатись хіба інтригами да фразами "не нажимай на газ, ми бережемо гуму"

І це королева автогонок? СРАМОТА!

Вася, ты не прав!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від Спиридона чую :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Шини справді в цьому сезоні особливо не радують, стільки сходів через них - жах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну Берні ніби просив Піреллі зробили шини чуть гіршими) зробили...)) Багато сходів в Сільверстоуні через вибухи покришок, напевно не витримували навантажень такої траси. А Нюрбург порадував, ще б 1-2 кола і переможець був би іншим, було цікво :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну Берні ніби просив Піреллі зробили шини чуть гіршими) зробили...)) Багато сходів в Сільверстоуні через вибухи покришок, напевно не витримували навантажень такої траси. А Нюрбург порадував, ще б 1-2 кола і переможець був би іншим, було цікво :_02:

як на мене то Піреллі початково Бріджстоунам програва. а зробили їх не просто "чуть гіршими", а відверто поганими (щоб не сказати гірше). Сільверстоун справді шинами розчарував дуже. а за Нюрбург тут як в студентів - не вистачило однієї ночі, то там не вистачило одного кола. а жаль, мені Райконен набагато більше імпонує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також Кімі імпонує, дуже цікавий як пілот так і особистість, одні фрази його чого коштують. Цікаво чи відбудеться перехід в РБ чи всетаки залишиться в Лотус. Було б цікаво глянути на Себа та Кімі в одинакових болідах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені чомусь Кімі не асоціюється з РБ, а Себ взагалі якийсь нудний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені чомусь Кімі не асоціюється з РБ, а Себ взагалі якийсь нудний.

Головне, що результати показує. А на рахунок "нудний", що з ним в соц мережах спілкуватися? Особисто мені всеодно який він в житті, мене цікавить тільки гонка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так він мені в гонках якийсь нудний. Є ряд пілотів набагато цікавіших за нього. Іноді не можу зрозуміти як то він 3-х разовий чемпіон - парадокс тай годі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так він мені в гонках якийсь нудний. Є ряд пілотів набагато цікавіших за нього. Іноді не можу зрозуміти як то він 3-х разовий чемпіон - парадокс тай годі.

так больше шансов выиграть не у того, кто более "интересно" пилотирует, а как раз таки у зануд, которые выбирают самую рациональную траекторию, скоростной режим прохождения кривых, и, опять же, бережёт этим самым шины. Ну и так далее. Всё как и в жизни, побеждают не красивые емоциональные пируэты, а трезвый занудный расчёт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так больше шансов выиграть не у того, кто более "интересно" пилотирует, а как раз таки у зануд, которые выбирают самую рациональную траекторию, скоростной режим прохождения кривых, и, опять же, бережёт этим самым шины. Ну и так далее. Всё как и в жизни, побеждают не красивые емоциональные пируэты, а трезвый занудный расчёт.

щось в цьому є. проте мені цікаво було б побачити його на іншому боліді. тому що хороший болід та раціональний підхід запорука успіху. ну і звичайно величезна підтримка команди і надання статусу особливої пріоритетності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проте мені цікаво було б побачити його на іншому боліді. тому що хороший болід та раціональний підхід запорука успіху. ну і звичайно величезна підтримка команди і надання статусу особливої пріоритетності.

хороший болид, т.н. "самовозка" - не гарантия. Шумми в своих последних заездах показал на ведре с болтами сносные результаты, только из-за техники вырвался с 12й позиции на старте и взял 3е место (Валенсия 2012). Опять же, тот же малолетний школьник Феттель может всё похерить из-за своей эмоциональной неуравновешенности =) Хотя и катает он на "самовозке" от самого профессора Ньюи, который каждый раз сжимает очко глядя на отношение к его болидам =) Так что, пока Шумми (который и является примером упомянутого Вами сочетания рац. подхода и хорошего болида) никто из новоиспечённых чемпов толком не переплюнул

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так Шуммі поки ніхто і не переплюне, тому самому Фетелю треба як мінімум 4 рази стати чемпіоном, щоб хоча б догнати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проте мені цікаво було б побачити його на іншому боліді. тому що хороший болід та раціональний підхід запорука успіху. ну і звичайно величезна підтримка команди і надання статусу особливої пріоритетності.

Якщо вже так цікаво, то подивіться гонки чемпіонів, там він і на ралійній машині, і наскарі, і навіть на багі

Ну так Шуммі поки ніхто і не переплюне, тому самому Фетелю треба як мінімум 4 рази стати чемпіоном, щоб хоча б догнати.

Пам'ятаеться мені таке щось і про Шумахера говорили, порівнюючи його з Сенною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі я думаю, що порівнювати чемпіонів різних часів якось не правильно. тому що різні умови, різні регламенти і так далі.

а в Себа є всі шанси, особливо враховуючи, що команда РБ на підйомі.

а з новим регламентом на наступний сезон інтрига присутня однозначно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...