Перейти до змісту

куплю монету 25 копійок

Midnight

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
на Аукро така за 450 грн продається <_<

це занадто дорого, так як в валютчіків на базарі булипо 100, але вже нема

Аххаха, вибачте за флуд, але ви часом не екноміку здаєте?

да да на другому курсі знайшов альтернативу, а зараз на 4 капець, а шо тоже в нього здавали

Опубліковано
да да на другому курсі знайшов альтернативу, а зараз на 4 капець, а шо тоже в нього здавали

Цікавий спосіб брати хабар. :smile-zachot: Назбирав копійок - пішов продав по 450 грн

Опубліковано

Не просто цікавий, а геніальний. Особливо якщо під час передачі попросити студента дати, наприклад, чотири по 0,25 (одна з них матиме нумізматичну цінність, а можна й не одну), а віддати йому паперову гривню. Такий собі "размєн". І хай хоч сто прихованих камер поставлять, хай хоч як мітять ті "капейкі" - самий дешевий адвокат витягне такого хабарника. Монета-то обігова, і довести її нумізматичну цінність - проблема, а довести, що викладач знав про її нумізматичну цінність - взагалі анріл.

Опубліковано

в мене в самого є 94, 96, 92

вони майже нічого не варті:

post-3393-0-44513400-1301138739_thumb.jp

post-3393-0-00624700-1301138747_thumb.jp

post-3393-0-04736900-1301138754_thumb.jp

Це тобі вирізка з каталогу "Монети України" Максима Загреби, за 2009 рік. Вартість твоєї монети 500-800 грн, ціна залежить від секторального рифлення. Так що та ціна на Аукро, ще прийнятна. А взагалі допоможіть студенту хто має, я думав він побарижнічати, а йому для науки.

Опубліковано

Слух, в мене є 25 копійок тільки 1994 року...це фальшивка? Якщо перша 1995?

кажеш сміх, а шо ти скажеш на рахунок 92 ?????

якщо перші 95, спочатку узнай, а потім будиш

флудити, (вибачаюсь за грубість)

я без вагань десь через пару тижнів підкину бюджет,

не судіть шо мало даю, пропонуйте, домовимось

Опубліковано
10, 25 і 50 копійок, а також гривна, що карбують в жовтому металі, вважаються рідкісними, якщо вони притягуються магнітом. І чим сильніше – тим дорожче.

Всі за магніт і перевірте що у вас у гаманці...

ЗІ блін не одна не липне :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...