Перейти до змісту

АвтоТак. Краща альтернатива кредиту!

romarker

Рекомендовані повідомлення

Нещодавно заходив на Волинь-Авто, що по вул.Рівненська,145. Дивився на авто та їх ціни, хотів взнати умови автокредитування. Консультанти "АвтоТак" розповіли про свої умови кредитування, які спершу зацікавили, а потім після прочитаного в інтернеті по відгукам клієнтів "АвтоТак" викликали сумніви.

Можливо хтось з форумчан знає, або чув щось від знайомих на рахунок кредиту від "АвтоТак". http://autotak.com.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись теж про таке думав ) фігня то все.. платиш і ждеш своєї черги отримати автомобіль. що може тривати вічно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

какой-то а ля микс между кредитом и депозитом

сначала собираешь какую-то сумму ложа ее на депозит в банк и получая проценты, пополняешь,

доходишь к половине (допустим) стоимости машины, снимаешь, добираешь до полной стоимости кредит,

покупаешь машину и платишь % по кредиту

а если выкинуть из этой схемы банк то можно платить прямо заводу (фирме)

тем самым не теряя на разнице в процентах между депозитом и кредитом

на бумаге всё красиво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суть ее в том, что несколько десятков человек, которые собираются купить один и тот же товар, объединяются в группу, вносят ежемесячно в общую кассу определенную фиксированную сумму и покупают товар кому-то одному. В следующий месяц очередь подходит к другому участнику и так далее до тех пор, пока все члены "коллектива" не получат товар.

Оце вся їхня суть.

Тут детальніше, "Автоплан" необхідно читати як "АвтоТак"

Всі ці фірми під загальною назвою "Групові покупки" сильно активовуються в кризові роки, коли людям стають нгедоступні банківські кредити чи взагалі покупка без кредиту - це золоті часи для них. Там немає нічого страшного, але багато інформації не договорюють до підписання договору, бо хто захоче бути останнім в групі, тобто сплати повну вартість авто, припустимо за 3 роки + ще якісь відсотки і отримати авто через три роки? Простіше відкладати ці ж гроші на депозит і отримати через три роки авто + ще якісь відсотки, тільки вже вам, в якості бонусу. Подвох в тому, що продавці дають вам можливість сподіватися, що ви будете серед перших, але це хибне сподівання, дехто пропонує авто тому хто внесе більшу суму і тоді починається гонки виплат, а інформації про стан на рахунку інших членів групи вам не нададуть, отже гонка буде відбуватися всліпу. Там ще є дуже багато таких лохотронських примочок. Я б туди не ліз - це ще гірше класичного кредиту, бо можна остатися і без грошей і без авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також раніше читав відгуки про них - зробив висновок що лохотрон.

Ще є одна компанія в Луцьку УСП Україна, купівля в группах, 100% развод. Заманюють своєю рекламо в газетах про кредити і 2% річними. В офісі: 2 столи, шафа, ширма - скоріш за все майно орендоздавачів, із їхнього 2 мобілки, 1 ноут, трошки бумаг А4 формату. Коли прийшли до них і почали вимагати повернути гроші, жінка дала номер тел. Львівської філії а сама швидко свалила, прихвативши ноут і телефони. Львівяки в грубій формі пояснили, що в офіс нам заходити заборонено, що гроші вони не повертають і що нам потрібно чекати коли підійде наша черга на авто. Адвокати говорять що малоймовірно, що гроші отримаєте назад. Знайшли юридичну фірму яка допомагає судитися постраждалим від УСП і по їх словам вони виграють справи. Хотіли до них звернутися (точніше вже розмовляли по телефону), але 1) власник контори 25-річний пацан який нещодавно підшуковував роботу помічника адвоката; 2) офіс цієї контори знаходиться по сусідству з офісом УСП Україна. За свої послуги вони беруть біля 1000 грн зі 100% передоплатою.

Нікому не раджу з ними звязуватися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись теж про таке думав ) фігня то все.. платиш і ждеш своєї черги отримати автомобіль. що може тривати вічно

А якщо я готовий заплати 50% вартості автомобіля зразу, а не вступні 3%, тоді теж потрібно черги чекати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо я готовий заплати 50% вартості автомобіля зразу, а не вступні 3%, тоді теж потрібно черги чекати?

По договору в групі може бути навіть 1 людина. І поки ти всі 100% незаплатиш неотримаєш нічого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі скажуть, що хтось заплатив 55% і тобі треба внести на наступний місяць ще трохи бабла... і так може бути не один місяць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IMXO якщо маєш 50% від вартості, краще взяти звичайний кредит. 50% буде досить вагомим першим внеском. + до того, авто отримаєш зразу. і не потрібно буде надіятись і чекати своєї черги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також ледь не вступили туди. Але вчасно натрапили на ось цю інформацію:

АвтоТак ….или НЕ ТАК?

Вернуть свои деньги из покупок в группах

Почитайте коменти після статті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомий отримав авто в Автоплані а-аж через пів року. Крім того коли зростає вартість нового авто, ваша сума відповідно зростає також, не зважаючи на те, що ви вже її отримали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лохотрон! Гнать их сук , сраною метлой........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лохотрон! Гнать их сук , сраною метлой........

+1 Також вважаю це лохотроном. Вляпались декотрі із моїх знайомих. До цих пір судяться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку краще скористатись "Рено Фінанс", здається більш реально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить банк в якому не висока відсоткова ставка на автокредит, можливо хтось недавно оформляв собі такий кредит?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку мій пост буде застереженням для всіх, хто думав/думає/буде думати зв'язувати з схемою отримання авто типу "Автоплан", "Автотак" і так далі...

Особисто маю досвід перебування у системі "Автоплан"(надалі системі).

Є в цьому і позитивний момент, я гроші таки повернув, на моє щастя, я вчасно відкрив очі, і встиг розірвати договір до отримання авто. Повернуті гроші, покрили мої витрати, понесені в процесі перебування в системі і % інфляції. Правда чекав я на гроші 8 років. Це умова договору. Тому все що ви читаєте в інеті, типу гроші не повертають, це пишуть ті люди, які захотіли повернути гроші не дочекавшись 8-ми років. Правда на протязі цих років, я боявся одного, чи не "звернеться кантора".

Який там принцип. Ви є учасником групи, де є n-кількість таких же учасників. Ви кожен місяць робите внески. Внесок складається з самої вартості авто, страховки, та адмінвитрат, себто на утримання цієї кантори. Причому сума нехіла. Коли група назбирує достатню кількість грошей для покупки авто, перший в групі отримує авто, і черга на отримання підсовується вгору. Правда тут ще купа нюансів. Ви маєте ще оплатити "право на отримання авто" :closedeyes: і купу всяких платежів. Це ще додаткові витрати. Можна зробити заявку на аванансовий платіж, і тим самим практично автоматично себе підсунути в черзі на переш місце і отримати авто, але ваш платіж має побити всі заявлені. Ще нюанс, ці гроші треба буде відразу внести. Далі, авто практично кожен місяць дорожчає і платежі збільшуються, в моїй ситуації, авто 3 16000 тисяч стало коштувати 25000, і фактично, я платив тільки величину подорожчання, а авто платити не починав :blink:. Думаю, прочитавши це - вам відразу перехочеться влазити в систему.

По кредитуванні, "Укрсоцбанк" має зараз хорошу % ставку.

"Рено фінанс" та "Пежо фінанс" - там взагалі може бути 0,01% коли вносити відразу 50% від вартості.

Пежо 207 виходило 112000 тис. грн. І машина супер і кредит не дорогий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повернуті гроші, покрили мої витрати, понесені в процесі перебування в системі і % інфляції

как это? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пояснюю. Місячний платіж включає чистий внесок та страховки/адмінвитрати і т.д. Чистий внесок - це якийсь % від актуальної ціни автомобіля, діючий у місяці здійснення платежу. При поверненні коштів, вони складають кількість зроблених чистих внесків і множать на чистий внесок, розрахований у відношенні до актуальної ціни автомобіля на даний момент.

Наприклад я зробив 50 внесків. Всі вони були різні. Перший 170 грн останній 250. Величина чистого внеску при поверненні коштів береться у відношенні до актуальної ціни авто. тобто він буде 250. Повернуть 50*250 грн. Мінус штраф за дострокове розірвання договору.

вот так это! :blink:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мінус штраф за дострокове розірвання договору.

Штраф великий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно не пам'ятаю, треба договір піднімати, ніби 10%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно не пам'ятаю, треба договір піднімати, ніби 10%

Кароч, все-рівно попандос - 8 років, штраф і т.д. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув нещодавно відгуки від знайомих, які машину отримали через два місяці, аж потім зрозуміли, що могли чекати і не отримати взагалі нічого. Але ризикувати не стану, дякую за відгуки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильне рішення :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Почитайте отзывы о системах Автотак ( Автоплан ) на форумах, и станет понятно, что Автотак ( Автоплан ) и другие покупки в групах это « развод » и « лохотрон ». Из договора Десятка от Автотак ( Авто Просто ) видно, что Автотак ( Авто Просто ) не лучшая альтернатива кредиту, а « кидалово ». Такая деятельность - незаконна.

Если Вы хотите вернуть деньги оплаченные в Автотак ( Авто Просто ), то мы Вам подготовим качественное заявление в суд и контролирующие органы на возврат всех денег, оплаченных в Автотак или Автоплан ( Авто Просто или Аисе Украина ). Ссылки на нужные законодательные акты, которые содержит наше заявление, уже проверены на практике. Ехать в Киев не нужно, Вы все сможете сделать по месту своей прописки.

Аналогичным образом поможем вернуть деньги с такими организаций, как: Автоклуб, Альянс, Атлант, Б.а.н.к. юэй, Благо инвест, ВНТ Форум, ВТД Украина, Гарант финанс, Гсу, громадська спилка Украины, Добробут, Жилищный Альянс, Евро-гарант, Евро-Капитал (Капитал), ЕвроФинанс, Инвест финанс, Интер Кредит Б. а. н. к., Капитолий, Кредит Групп, Лидер плюс, Народная программа социальной помощи, Платинум Б.а.н.к., Приват Инвест, Приват Плюс, Украинская группа Капитал, Программа Капитал, Усп – Украина, Усп Групп, Программа Украинская социальная программа, Рикси, Социальная программа Едина Родина, Филдес Украина, Кар Кредит, CarCredit, Финанс-центр Паритет, Центр финансовой помощи Експерт, Экспресс – Кредит, Скарбниця Громады, Родине гнездо, Vip – Финанс.

Пишите на [email protected] или заходите на наш Киевский сайт « Анти АвтоТак » http://antiavtotak.net.

Цена услуги компенсирует только потраченное время и должна Вас приятно удивить.

Voprosi_Grupi3.doc

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...