Перейти до змісту

Хто настроїть гітару за пиво?

Ooops

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

=) Млін, то ж в неті можна нарити і відео, і що завгодно. Програмка хороша є — APTuner (треба мікрофон). Але якщо хочеться, щоб хтось вживу пояснив, то без проблем. Можу.

Опубліковано

Та пробував я тими програмами, щось не виходить, треба вживу хочаб на 1й раз! Ти з якого району ? Я проживаю навпроти риб бази

Опубліковано

як хоч - принось ввечері - я тобі настрою.

Програмка хороша є — APTuner (треба мікрофон).

я також нею настроюю. прога - зачьот.

Я проживаю навпроти риб бази

не навязуюсь, але... щоб уникнути прикола тарабанити гітару через все місто задля настроювання...

я біля Салюта на 40-му

:)

Опубліковано

Маю мікфрафона від навушників! Притулив його біля гітари, та настроював так:

Дёргаем самую толстую струну и подстраиваем её так, чтобы Note была E2, Cents 00.0 или близко к этому.

Остальные струны:

A2 Cents 00.0

D3 Cents 00.0

G3 Cents 00.0

B3 Cents 00.0

E4 Cents 00.0

по порядку (следующая A2 и дальше до E4 - самая тонкая струна).

Все вірно ?

У мене сама товста вийшла Eb2 так має бути ?

:smile-zachot:
Опубліковано

Ні, має бути саме Е2, Eb2 - це на півтона нижче.) А так все вірно. Ну вот занеси до чувака, або можна ввечері здибатись.

Опубліковано

в мене інша версія проги, немаючи її під рукою, я не зорієнтуюсь (на роботі я зараз, а встановити щойноскачану прогу - немає прав адміна).

я настроюю не так (та принцип той же):

1 струна, найтонша - E (найближче Е з того діапазона, "мі") /ну Е2 наверн/

2 Н (В) - "сі"

3 G - "соль"

4 R - "ре"

5 A - "ля"

6 E - "мі" /ну Е4 наверн/

Опубліковано

Маю мікфрафона від навушників!

також таким настроюю :)

Дёргаем самую толстую струну и подстраиваем её так, чтобы

я думаю, до вечора він сам все настроїть :))

Опубліковано

Для настройки гітари треба крім відео ще мати СЛУХ.

Пиши до Di, він тобі за пиво настроїть і пан флейту.

НЕСОГЛАСЕН!!!! :blink:кум, а ти пробував так настроювати? мабуть ні, якщо так говориш.

я немаючи музичного слуху, з допомогою проги практично ідеально настроюю гітару.

при тому що моя гітара доволі капризна - вона погано тримає по ладах - настроївши одні струни, просуваючись далі, настроюю ішні, попередні збиваються.

Звичайними методом "на слух" в мене брательнік нормально покохається з пів-години поки щось вийде... а з прогою - 5 хв. - і все хокей.

Опубліковано

scorp, ти все переплутав.) Найтонша - E4, а найтовстіша - E2. Бо як він дотягне нижню мі до верхньої, то боляче получить по пальцям.

кум, а слух у всіх є, не тільки в Ді. Та й з тюнером він не особливо треба.

А текстом буде важко пояснити, що значить унісон, правда? От тому і радимо тюнер поки.

Опубліковано

Хлопці ви супер!! Настроїв дійсно сам!! Ааааа все вже лабаю свій перший лімбізкіт!! УРА!! ДЯКУЮ!!!! Мої емоції не мають меж!! дякую!!!!!!!!

APTuner рулить!! :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday:

Опубліковано

Не имея слуха нет смысла играть на гитаре, разве что сотворяешь какофонию в стиле блэк-метал :D

Опубліковано

scorp, ти все переплутав.) Найтонша - E4, а найтовстіша - E2. Бо як він дотягне нижню мі до верхньої, то боляче получить по пальцям.

не все :) , а тільки цифрове позначення тонкої і товстої "Мі".

а щодо "боляче по пальцях" - десь чув, що сила натягу струни в гітарі близько 70 кг...

Ooops, вітаємо :))

ursa, тут мова не йде про те, що беруться грати абсолютно глухі люди, :blush:

граючи на гітарі і слух по трохи розвивається

Опубліковано

Перестаньте умнічати і відбивати в людей бажання грати на гітарі. Як правильно підмічено у попередньому пості, слуху немає тільки у глухих.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Раджу прикупити тюнера. Орієнтовно 120-150 гривень. І ніяких проблем. + до того він компактний досить.

post-3660-0-56186900-1302202148_thumb.jp

Опубліковано

Не имея слуха нет смысла играть на гитаре, разве что сотворяешь какофонию в стиле блэк-метал :D

Чем занимаются современные "артисты"...

Опубліковано

За такі гроші можна гітару купити. Навіщо він, якщо є комп і мікрофон?

Гітару? За 150 гривень???....Б*я...я буржуй напевно))) Як на мене нормальна акустична гітара менше як 200 баксів не повинна коштувати...а то й дорожче.

П.С. А якщо от вже хапаєш гітару і летиш десь до вогню/друзів/шашликів/пива...А гітара не настроєна?..Компа сунути з собою?

Опубліковано

блін купіть собі кліпсу кітайську для настройки гітари, коштує фігню, зато пиво просто литиметься за настройку

Опубліковано

Та Я дуже класна настроюю через APTuner який ти дав!! Все супер! Просто хотів дізнатися що за штучка китайська :closedeyes:

Опубліковано

А ви вкурсі що головне підігнати під свій голос першу струну, а далі можна настроїтїти і без слуху?! Я взагалі не гуру в цьму питанні, але можу показати дієвий принцип дії

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...