Koly4ui Опубліковано 22 Березня, 2011 в 19:53 #1 Опубліковано 22 Березня, 2011 в 19:53 Цікавить вартість врізення/вварення вентиля на батарею, щоб зменшувати опалення в кімнаті.
Ko3bMa Опубліковано 22 Березня, 2011 в 21:46 #2 Опубліковано 22 Березня, 2011 в 21:46 Тут приблизні ціни (дивись "врізка в батарею")Тут орієнтовні ціни на регулятори (дивись "механічні" економ)Харківський форум (перше на що навів гугл)викуривши вищевказане можна орієнтуватись на 250-300 гривень за врізку і кран.
vanus Опубліковано 26 Березня, 2011 в 06:04 #4 Опубліковано 26 Березня, 2011 в 06:04 від себе добавлю, що не у всіх системах опалення можна таке зробити.
energetik79 Опубліковано 26 Березня, 2011 в 16:02 #5 Опубліковано 26 Березня, 2011 в 16:02 робити це необхідно після завершення сезону опалення
Koly4ui Опубліковано 27 Березня, 2011 в 12:37 Автор #6 Опубліковано 27 Березня, 2011 в 12:37 А чи надійно таке робити?? Чув, що вони можуть ламатись і підтікати....
Ko3bMa Опубліковано 27 Березня, 2011 в 16:54 #7 Опубліковано 27 Березня, 2011 в 16:54 А чи надійно таке робити?? Чув, що вони можуть ламатись і підтікати....ха, все може ламатись, але як завжди - термін залежить від якості регулятора і прямоти рук монтера)
nickel Опубліковано 27 Березня, 2011 в 17:07 #8 Опубліковано 27 Березня, 2011 в 17:07 А чи надійно таке робити?? Чув, що вони можуть ламатись і підтікати....Від старості прогнила батарея на кухні, замінили на нову сучасну, і поставили два шарові крани. Тепер можу і тепло регулювати і взагалі перекрити, коли сильно жарко в кухні. Головне час від часу покрутити ті шарові крани, що не "прикипіли" в одному положенні. Вже третю зиму так стоїть.
Koly4ui Опубліковано 28 Березня, 2011 в 15:19 Автор #9 Опубліковано 28 Березня, 2011 в 15:19 а якщо все-таки потече, що робити тоді? Закривати в підвалі весь стояк чи весь дом??
Atarax Опубліковано 29 Березня, 2011 в 14:33 #10 Опубліковано 29 Березня, 2011 в 14:33 Від старості прогнила батарея на кухні, замінили на нову сучасну, і поставили два шарові крани. Тепер можу і тепло регулювати і взагалі перекрити, коли сильно жарко в кухні. Головне час від часу покрутити ті шарові крани, що не "прикипіли" в одному положенні. Вже третю зиму так стоїть.Ага, і ще через три зими ті шарові крани перестануть тримати в закритому положенні. Якщо не швидше.
nickel Опубліковано 29 Березня, 2011 в 14:37 #11 Опубліковано 29 Березня, 2011 в 14:37 Ага, і ще через три зими ті шарові крани перестануть тримати в закритому положенні. Якщо не швидше.А що, є щось вічне в цьому світі?
Atarax Опубліковано 29 Березня, 2011 в 14:40 #12 Опубліковано 29 Березня, 2011 в 14:40 Ага, і ще через три зими ті шарові крани перестануть тримати в закритому положенні. Якщо не швидше.А що, є щось вічне в цьому світі?Ні, але кульові крани призначені для роботи лише в двох положеннях - відкрито і закрито. Для регулювання прохідності є інші вентилі.
nickel Опубліковано 29 Березня, 2011 в 14:49 #13 Опубліковано 29 Березня, 2011 в 14:49 Ні, але кульові крани призначені для роботи лише в двох положеннях - відкрито і закрито. Для регулювання прохідності є інші вентилі.В мене, в основному так і стоять - в одному з двох положень, але, при потребі можна і "регульнути".П.С. А от коментувати чужі пости на форумі, можна набагато ефективніше, коли не просто обсирати чужі думки, які відмінні від твоєї, а викладати свої аргументи, тоді такий діалог буде нести в собі набагато більше конструктиву або менше флуду.Якщо замість вумного "Ага, і ще через три зими ті шарові крани перестануть тримати в закритому положенні. Якщо не швидше." написати "кульові крани призначені для роботи лише в двох положеннях - відкрито і закрито. Для регулювання прохідності краще використати інші вентилі. А саме ...", то ТС скоріше отримає відповідь на своє запитання.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.