Перейти до змісту

Нас чекає майбутнє

fenmix

Як темка?  

37 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Давайте уявимо, що буде через 30 років. А потім прикиньте, хтось розгрібе цю темку))

Ну я уявляю, що будуть випускати смартфони з оргскла.

Приклад

На вулицях буде безкоштовний Wi-Fi (кругом!).

Телебачення зникне. З'являться "смарт-монітори". Можна буде дивитися "канали" по системі Cloud в онлайні через мережу інтернет. Це буде мультимедійна система широкоформатного телевізора. Можна буде купувати фільми в BD якості в онлайні через банківську картку і дивитися на "смарторі" (смарт-моніторі). На смарторах будуть власні операційні системи.

Інтернет стане повністю безкоштовним. Точніше найпростіший. А дуже швидкий для фірм та серверів буде оплачуватися ще окремо (хоча потім це зникне).

Автомобілі заборонять. Повністю будуть тільки електрокари, велосипеди та засоби індивідуального пересування (зараз вже є багато концептів).

З'явиться нова зброя. Нові калібри...

Європа (можливо й США) повністю перейде на альтернативну (вітер, сонце, вода) енергію. А значить нафта та вугілля нафіг нікому не здадуться. Схід в ауті...

Китай вийде на ультра-економічний рівень (завдяки генно-модифікованим дешевим продуктам та китайським "айфонам" ну і іншій техніці).

Мобільний зв'язок стане повністю безкоштовним.

Будуть нові космічні програми (дослідження Марсу). Нові відкриття.

Ну і т.д.))

Опубліковано

Можливо буде виглядати так:

http://www.youtube.com/watch?v=D3pa2DuYLpE

xphone promo

ЗІ проголосував: Пост-апокаліптичне

Ржу немагу. VHS касети в цей телефон? Немає нічого нового немає, а змінні об'єктиви важчі, ніж сам телефон. ;)

Опубліковано

...Ржу немагу. VHS касети в цей телефон? Немає нічого нового немає, а змінні об'єктиви важчі, ніж сам телефон. ;)

Надписи на тостах бачив?

Опубліковано

...Ржу немагу. VHS касети в цей телефон? Немає нічого нового немає, а змінні об'єктиви важчі, ніж сам телефон. ;)

Надписи на тостах бачив?

toasters_4.jpg

Опубліковано

Я думаю, що WiFI замінять 6G. І тому усі інтерфейси у техніці, будуть побудовані на лезерній технології. Голограми замість LCD. Думаю, що HD відійде у небуття. (Уже сьогодні створили кращу технологію картинки)А носії пам'яті, будуть принципово новітні. Nипу 1см2 скла - 10 петабайт інформації.

Опубліковано

Я думаю, що WiFI замінять 6G. І тому усі інтерфейси у техніці, будуть побудовані на лезерній технології. Голограми замість LCD. Думаю, що HD відійде у небуття. (Уже сьогодні створили кращу технологію картинки)А носії пам'яті, будуть принципово новітні. Nипу 1см2 скла - 10 петабайт інформації.

Це для особистої інфи. Все інше - на онлайн серверах з рідкого кристалу)

Опубліковано

А зарядки до телефонів не буде, вже існує технологія передачі ел. енергії "без дротів" по аналогії техн. схожа до вайфай. Такщо "сіла батарея" як такого поняття не буде, хіба-що там де немає покриття "світла по повітрю"

To FenMix і на цих тостах теж прикол Гг

Опубліковано

А зарядки до телефонів не буде, вже існує технологія передачі ел. енергії "без дротів" по аналогії техн. схожа до вайфай. Такщо "сіла батарея" як такого поняття не буде, хіба-що там де немає покриття "світла по повітрю"

Хаха, уявляю "Петя, скинь мені 30%, бо я зарядку вдома забув"

Опубліковано

А ще не можливо що в мобільних апаратах, будь то мобільний, ноут і т.д. поставлять ядерні батареї, якщо кажуть шо ноут провинен на ній до повного розряду пропрацювати 3-5 років в залежності від інтенсивності користування машинкою(це я про сучасні, у майбутньому мабуть будуть більш провожерливіші).

Опубліковано

А ще не можливо що в мобільних апаратах, будь то мобільний, ноут і т.д. поставлять ядерні батареї, якщо кажуть шо ноут провинен на ній до повного розряду пропрацювати 3-5 років в залежності від інтенсивності користування машинкою(це я про сучасні, у майбутньому мабуть будуть більш провожерливіші).

В грі Fallout були машини на ядерних реакторах.

Опубліковано

Це для особистої інфи. Все інше - на онлайн серверах з рідкого кристалу)

сервери будуть інфу зберігати в воді, там пам*яті ого-го влізе

Опубліковано
В грі Fallout були машини на ядерних реакторах.

не треба нам такого майбутнього, як в Фолі))))

Треба, я третю частину ще не пройшов + аддони. Про вегас вже нема що говорити.

Опубліковано

слышу голос из прекрасного далёка... посмотрите ещё раз ролик песни, подумайте, а, возможно, те ребята, да и взрослые тоже задавали тогда себе этот вопрос..

Опубліковано

Дивлюсь у майбутнє і не бачу нічого хорошого (кажу про Україну)

для мене найкращими роками були 90і - тоді була НАДІЯ (це основне в житті), хотілось жити, хоч і жилось дуже скрутно

Зараз цього нема...

А це що ви обговорюєте пікали і забавкі, не це основне коли через 20 років тут буде гірше ніж в Африці (там хоча б тепло).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...