Перейти до змісту

Пропоную страховки на автомобілі

scorp

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 336
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Декілька років страхуюсь. Дешевше не знайшов. Рекомендую.

Знову оперативно застрахувався. Дешево. Дякую.

Аналогічно, дякую!

Опубліковано

ВАЗ 2103, 1974р., 1.5, реєстрація м. Луцьк, прописка с. Гірка полонка, стаж 6 років,

Опубліковано

Відповідь в приваті.... та і застрахували вже. Дякую! ))

Ось і настав травень. Вітаю всіх зі святами!

Якщо якісь питання по страхуванню - звертайтесь. Можна по телефону, можна в приват.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Важливо

Варто розказати "страшну таємницю" по страхуванню цивільної відповідальності.

При останньому підвищенні ціни (що було вимушено - враховуючи зростання цін на запчастини та ремонтні матеріали) ліміти відповідальності лишились ті ж самі - 100 тис. грн. по життю та здоров"ю та 50 тис. грн. по "залізу" - по відшкодуванню матеріальних збитків.

Тобто - станом січень 2014 року при курсі у.е. в 8,2-8,3 грн ліміт по майну становив близько 6 тис. у.е., на даний час тих самих 50 тис. грн. ~ 2,3 тис. у.е. (що дуже не багато, враховуючи, що на дорогах курсує багато не дешевих, м"яко кажучи, машинок).

З однієї сторони при підвищенні курсів долара, запчастин і п.т. в 2,5 і більше рази ціну реально підняли тільки на ~30-44 % (ну добре, враховуючи підвищення цін від 01.06.2014 - то виходить ~67-88%), тобто якесь моральне право на підняття ціни на страховку ще дорожче все таки було/можливо, є. Цього не зробили, щоб не було надто дорого. Економіка - складна річ, складна наука. Важко задовільнити всіх, коли в країні криза та нестабільність.

З іншою сторони - є велика ймовірність потрапити в аварію, при якій сума збитку більша, ніж страхова компанія може виплатити (при цьому - будь-яка страхова, без прив"язки до якогось певного бренду, навіть сама "топова" СК). Не тому що не хочуть, а тому що не зобов"язані - поліси підписуються з прописаним лімітом відповідальності, затвердженим в законодавстві, більше якого ніхто не платить.

Я писав - велика ймовірність: я просто знаю такі конкретні випадки.

Для середньо-статистичного ДТП з пошкодженнями фари, бампера, капота і крила звичайної страховки цілком достатньо. Але, бувають випадки, коли авто після аварії ремонту не підлягає, а на асфальті крім битого скла, та покришеного пластику ще калюжі крові. Якщо комусь прийшов час відпрацювати карму....

В даній ситуації можу запропонувати додатково розширити ліміт відповідальності полісом добровільного страхування. Можна додатково на 50-100-200 тис. грн. Коштує дешевше від вартості поліса.

П.С. Багато думають, що вони обережні за кермом, дуже акуратні, нехай навіть якщо і їздять іноді трошки швидко, та тільки іноді порушують ПДР. :_04:

В мене є знайомий - авто/мотоцикліст. Він також не думав, що може десь-шось-якось...

Вже 3 рази попадав в аварії.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Добрий день, цікавить цивілка (2002р.в., 2,5 дизель, легковий пас., реєстрація Луцьк, стаж 15р.). Дякую.

• 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Підвищення лімітів по ОЦВ - з осені знову дорожчає страховка?

Підвищення лімітів страхових сум по ОСЦПВ – результат ефективної співпраці МТСБУ та Нацкомфінпослуг

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг 21.07.2015 р. прийняла рішення щодо збільшення страхових сум за договорами ОСЦПВ. Згідно з рішенням, нові ліміти складатимуть: за шкоду заподіяну життю та здоров’ю - 200 000 грн. на одного постраждалого, а за шкоду, заподіяну майну – 100 000 грн., але не більше 500 000 грн. за однією ДТП. Договори страхування ОСЦПВ з новими лімітами планується укладати з 01.11.2015 р. Підвищення страхових сум відбулося у зв’язку з ростом рівня інфляції, а також зі зміною індексу споживчих цін.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Електронні поліси в страхуванні)) ви це собі уявляєте? я - ні))

12 серпня 2015 року на засіданні Президії МТСБУ було прийнято ряд важливих рішень щодо процесу впровадження в Україні системи «Електронний поліс». Члени Президії погодили Технічне завдання по підсистемі «Електронний поліс» та суттєві параметри договору з ТОВ «Некстеп Солюшнз», яке буде займатись тестуванням даної підсистеми.

джерело

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...