Перейти до змісту

Пірсинг носу

Valyanok

Рекомендовані повідомлення

Мала захотіла собі сережку в ніс, по великому рахунку нічого проти немаю, якщо це в межах норми і не висить автомобільний диск в носі. Можливо хтось підкаже де можна зробити якісно та недорого. Дякую за пораду, відгуки, пропозиції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В "Визаже" на Соборности делают неплохо. В принципе во многих салонах можно спросить.))) Я делала в салоне "Сонечко", ничего плохого сказать не могу. Правда, давно это было.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хз, мені, наприклад, така "прикраса" виглядає, як бородавка на носі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ХЗ, кожному своє, я ж написав - якщо це все акуратно то чому б і ні, мені в деяких вухах і сережки як бородавки, і вуха як бородавки, і голова як бородавки, і люди як бородавки, і планета як прищ на сраці.

Р.С. А взагалі людське тіло ідеальне, навіщо з ним щось робити?!?!?!

Р.С.С. Давайте ходити голими і не будем користуватись ні парфумами ні прикрасами!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкраще робити в салоні, який спеціалізується на пірсі, а не в перукарні... Ну звідки у майстра-перукаря мед. освіта? І звідки навички?

Краще їхати на Рівненську в салон до Юри. Я колола там губу. Ніс колола сама, але не голкою з шприца, а нормальною з США для пірси.

В перукарні (Ортеол) моїй подрузі занесли таку заразу... Жах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Краще їхати на Рівненську в салон до Юри...

точніше

Рівненська 54 1й поверх (Ремпобуттехніка)

(0332)788781

(050)519-14-82

11-00 - 19-00

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь уже ursa з цього приводу розповідав. Тільки він в язиці робив пірсинг.

Все це речі суто індивідуальні. Якщо воно в ноcі не заважатиме - то хай би собі дитина мала. Чим би дитя не тішилося, аби не завагітніло.

Ну і спостерігати за наступними новими бажаннями щось проколоти: пупок, язик, брову, сосок, клітор..

Ви пробачте за відвертість, але факт є фактом.

по темі. Малій проколювали вушка у тому ж Візажі. Швидко, якісно, не боляче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згадався анекдот:

Дружина каже чоловікові: "даремно ми були проти того, щоб наш син поставив собі кальце в ніс"

Чоловік: "Чому це?"

Дружина: "Мені стало значно зручніше будити його в школу..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую тему можна закривати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Грушевського. Між стадіоном та Салютом є спец заклад. Забув саму назву - самому там пробивали вухо. Там декілька кабінетів: татуювання, пірсинг, і тд. Дуже приємна дівчина попалась. Уважна, прислухається до клієнта, не боляче пробиває:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...