Перейти до змісту

Потрібна порада щодо вибору бюджетного лазерного принтера

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знайомі, проблема яких описувалася і обговорювалася у перших повідомленнях даного топіка, своє питання вирішили купівлею Canon i-SENSYS LBP6020B. Відгуки непогані.

На часі прибдання бюджетної лазерки для своїх потреб. В придбаному знайомими Canon i-SENSYS LBP6020B є один момент, який мені не подобається - картридж малої ємоності (а я звик до тритисячника). В такому разі витрати на заправку зростуть приблизно у 2 рази (за умови, що фотобарабан буде добре служити).Крім того викликає занепокоєння клацання механізму забору паперу (чи має він великий ресурс, досить жорстко він працює) Посидівши-почитавши відгуки на Розетці, майже змирився з думкою, що придбати новий принтер з хорошим ресурсом (принаймі у бюджеті до 150 у.о.) неможливо. Тому виділив три моделі, які мають непогані відгуки Samsung ML-2165, HP LaserJet P1102 (CE651A), Canon i-SENSYS LBP6020 (6374B001). Можливо є ще інші варті уваги моделі, які нещодавно з"явилися, або для яких "придумали" ефективні методи вирішення проблем з чіпами (один чоловік, який заправляє картриджі говорив про якусь модель Xerox WorkCentre, на якому лічильник збивається якоюсь пластмасовою прибамбаскою).

Буду вдячний за відгуки користувачів зі стажем (у яких принтери вже пройшли 5-10 тис і, відповідно, були багаторазово перезаправлені картриджі) і також працівників сервісних центрів, які займаються обслуговуванням принтерів (щодо вартості обслуговування, ресурсу основних запчастин принтера та картриджа). Доречі, зустрів у відгуках користувачів інформацію, що картридж до Canon i-SENSYS LBP6020 можна і варто при купівлі нового замінити на HP LaserJet CE285A Black. Ціна ніби однакова, але він кращий. Це правда?

хочу почути (точніше почитати) думки бордівської громади стосовно вибору принтера для кольорового друку.

Ситуація наступна: виникла потреба взамін старого струменевого принтера купити новий принтер.

Хочеться купити звичайну монохромну лазерку, але є потреба час від часу друкувати в кольорі.

Тому розглядаються такі варіанти:

1. Кольорова лазерка. Підскажіть ціни на них. Як вони служать? Наскільки складніші від монохромних у обслуговуванні. Яка вартість (приблизна хоча б)заправки і обслуговування кольорових лазерок.

2. Купівля звичайної бюджетної монохромної лазерки (наприклад Ксерокса, досвід використання якого є з 2006 року) + простенький струйник. Але виникає проблема. Через нерегулярне використання струйніка можуть засохнути катриджі. Звідси питання: в яких струйніках катриджі стійкі до засихання. Взагалі який струйнік краще обрати у такій ситуації (недорогий, просто заправляти і недорогі катриджі).

Дякую за змістовні відповіді. Від реплік прошу утриматися.

Опубліковано

Skorpio76, На чому плануєте друкувати? Який об'єм друку?

Сказати по-правді, тему створив на прохання знайомих. Тому їх інтереси знаю лише частково. Друкарка потрібна для домашнього вжитку. Планують використовувати для друку навчальних матеріалів для школи. Напевно буде бажання інколи роздрукувати фото. Що можете запропонувати?

• 1 рік потому...
Опубліковано

mykola, пройдись по магазинам попитайся, бо зараз з цими катриджами дууже багато нюансів. І реально щось порадити зможе лише той хто займається заправкою. Зайди до хлопців які займаються заправкою, вони все розкажуть.

В двух словах на прикладі чорно-білих принтерів (з кольоровими думаю не велика різниця):

Canon чи HP - при першій заправці прийдеться міняти фотобарабан, але катридж в середньому 600-800 аркушів. Ну і якщо треба якісний друк, то при неправильному підборі тонера кожен раз прийдеться міняти фотобарабан.

Samsung - фотобарабан + розчипування + перепрограмування принтера, але катриджа хватає на довше і далі тупо носиш заправляти.

П.С. Епсон і Бразер не бери нівякому разі.

• 9 місяців потому...
Опубліковано

В сторону яких лазерних принтерів варто дивитися?

Вимоги: лазерка, монохромний, заправка катриджа на 3000 сторінок, розчиповуваний, ціна до 150 дол

Опубліковано

Підкажіть, будь ласка, які кольорові лазерні картриджі Samsung в Луцьку можна розчіпувати без проблем?

Це для того, щоб правильно вибрати модель принтера або БФП.

Зверніться о99 9 ІЧ3 Іо7 звати Саша, займається ремонтом і обслуговуванням принтерів, знаходились в приміщенні контори, що біля кафе Бурштин. Роки два назад я у нього б\в лазерний ч\б Самсунг купляв за невеликі кошти, працює без глюків, картриджа до цих пір ще не заправляв, хоча надрукував більше 2000 сторінок.

Опубліковано

mykola, пройдись по магазинам попитайся, бо зараз з цими катриджами дууже багато нюансів. І реально щось порадити зможе лише той хто займається заправкою. Зайди до хлопців які займаються заправкою, вони все розкажуть.

В двух словах на прикладі чорно-білих принтерів (з кольоровими думаю не велика різниця):

Canon чи HP - при першій заправці прийдеться міняти фотобарабан, але катридж в середньому 600-800 аркушів. Ну і якщо треба якісний друк, то при неправильному підборі тонера кожен раз прийдеться міняти фотобарабан.

Samsung - фотобарабан + розчипування + перепрограмування принтера, але катриджа хватає на довше і далі тупо носиш заправляти.

П.С. Епсон і Бразер не бери нівякому разі.

Цікаво а чому brother небрати. Чув дуже позитивні відгуки про них.

Опубліковано

Цікаво а чому brother небрати.

Як щодо його обслуговування та заправки? Запчастин? Поцікавтеся.

Кенон, Х'юлет та Епсон - недорогі в обслуговуванні. Запчастини є як до принтерів, так і до картриджів.

Опубліковано

http://www.brother.ru/g3.cfm/s_page/92250/s_name/productdetail/s_level/27660/s_product/HL4150CDN

Картридж в 2 рази більший за аналоги. Барабани 25000 копій по заявці виробника. Дорогий звісно, але якщо багато друкувати думаю окупиться на заправках.

Опубліковано

Якщо кольоровий друк, то тільки Епсон з капсульною СНПЧ, на вартість неоригінальної фарби я навіть не звертаю уваги. Раз в тиждень пару сторінок, деколи прочистка і буде бігати роками. Технологія струменевого друку Епсона найдосконаліша і дозволяє безпроблемно юзати практично любу фарбу. В А4-тих форматах стоїть голова з 3мл - дюзами такий розмір практично не пересихає і легко відновлюється під час промивок. Головне щоб в кімнаті був нормальний температурний режим, щоб фарба не почала розкладатись на складові. А3 на 6 і 8 кольорів взагалі дають мега фотоякість. Все решта я б не розглядав.

Опубліковано

недавно встановлював клієнту Epson L335 - з заводським СНПЧ, можна скидати на друк прямо з мобілки/планшета

кароче - рекомендую

Опубліковано

В сторону яких лазерних принтерів варто дивитися?

Вимоги: лазерка, монохромний, заправка катриджа на 3000 сторінок, розчиповуваний, ціна до 150 дол

Невже такі принтери вже не випускають???

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Знайомі, проблема яких описувалася і обговорювалася у перших повідомленнях даного топіка, своє питання вирішили купівлею Canon i-SENSYS LBP6020B. Відгуки непогані.

На часі прибдання бюджетної лазерки для своїх потреб. В придбаному знайомими Canon i-SENSYS LBP6020B є один момент, який мені не подобається - картридж малої ємоності (а я звик до тритисячника). В такому разі витрати на заправку зростуть приблизно у 2 рази (за умови, що фотобарабан буде добре служити).Крім того викликає занепокоєння клацання механізму забору паперу (чи має він великий ресурс, досить жорстко він працює) Посидівши-почитавши відгуки на Розетці Модель.doc, майже змирився з думкою, що придбати новий принтер з хорошим ресурсом (принаймі у бюджеті до 150 у.о.) неможливо. Тому виділив три моделі, які мають непогані відгуки Samsung ML-2165 (зацікавили слова Arden "Samsung - фотобарабан + розчипування + перепрограмування принтера, але катриджа хватає на довше і далі тупо носиш заправляти"), HP LaserJet P1102(CE651A), Canon i-SENSYS LBP6020(6374B001). Можливо є ще інші варті уваги моделі, які нещодавно з"явилися, або для яких "придумали" ефективні методи вирішення проблем з чіпами (один чоловік, який заправляє картриджі говорив про якусь модель Xerox WorkCentre, на якому лічильник збивається якоюсь пластмасовою прибамбаскою).

Буду вдячний за відгуки користувачів зі стажем (у яких принтери вже пройшли хоча б 8-10 тис і, відповідно, у яких були успішно багаторазово перезаправлені картриджі) і також працівників сервісних центрів, які займаються обслуговуванням принтерів (щодо вартості обслуговування, ресурсу основних запчастин принтера та картриджа). Доречі, зустрів у відгуках користувачів інформацію, що картридж до Canon i-SENSYS LBP6020 можна і варто при купівлі нового замінити на HP LaserJet CE285A Black. Ціна ніби однакова, але він кращий. Це правда?

Ну і прийму пропозиції щодо купівлі у представників торгівлі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...