Перейти до змісту

Як пи№дять наші гроші

fedot

Рекомендовані повідомлення

А так ти також відповідальний за тих хто при владі...

А мені байдуже, хто зараз там при владі.

В мене є своя мета в житті, є засоби для її досягнення, є свої моральні та матеріальні цінності, сформований світогляд,

а ті, хто сидить десь там зверху, мене абсолютно не цікавлять, як вони живуть, де вони живуть і чим вони живут..імхо..

А з яких пір зарплата бібліотекарям платиться не з державної казни, що бібліотекарі почали думати, що вони не залежні від державних мужів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Перекриють тобі кисень

яким чином ?

Включи фантазію...

вирішать закрити бібліотеки, бо є інтернет ))

введуть дикий податок на бездітність

ще підвищать тарифи

і т.д.

можливості безкінечні )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Включи фантазію...

вирішать закрити бібліотеки, бо є інтернет ))

введуть дикий податок на бездітність

ще підвищать тарифи

і т.д.

Можуть поскорочувати робочі місця, але повністю закрити бібліотеки як структуру ? ото і є на межі фантастики.

Добре,уявім що скоротили половину бібліотекарів, в тому числі і мене, що робити? скількі в мене рук? дві.. ніг? також дві, голова на плечах є.. піду рити траншеї, будувати будинки, інші вариіанти, а їх достатньо для того, щоб відносно нормально жити...

(це відповідь і Нікелю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можуть поскорочувати робочі місця, але повністю закрити бібліотеки як структуру ? ото і є на межі фантастики.

Добре,уявім що скоротили половину бібліотекарів, в тому числі і мене, що робити? скількі в мене рук? дві.. ніг? також дві, голова на плечах є.. піду рити траншеї, будувати будинки, інші вариіанти, а їх достатньо для того, щоб відносно нормально жити...

(це відповідь і Нікелю)

Тобто заженуть в стойло і тебе це також влаштує? Гарна ж у тебе незалежність. В Україні дійсно незалежних дуже-дуже мало, ним може бути якийсь магнат, який заробляє не в Україні і податки платить не в Україні, і є громадянином якоїсь більш розвинутої країни, скажімо США, а в Україні в якості гостя. Отака людина більш схожа на незалежного українця чим ми всі разом взяті. Вона не залежатиме від того хто при владі в Україні, які закони приймаються в нас, які податки ми платимо. А коли всі кинутья рити траншеї, то може і лопат не вистачити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то може і лопат не вистачити

ну чого ж...ті, що копають зараз, будуть закопувати попередніх власників лопат..

Джунглі, мля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...