Перейти до змісту

Думки, обговорення "SmartLogistics"

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавлять відгуки, думки та обговорення людей які працювали в Луцькій фірмі-філії "SmartLogistics" http://smartlogistics.com.ua/

Дуже буду радий почути відгуки про дану фірму, по опису пілроздіру тема наче по адресу :)

Опубліковано

А чому філія? Повністю луцька фірма, як казав Женя складова корпорації Волвест. Там не працював, конкретного нічого сказати не можу, але немаловажним фактором є те що нічого негативного не чув, а це вже само-по-собі позитивний фактор. А корпоративна культура там взагалі на висоті, там цікаво. Тому якщо є варіант працевлаштування туди то треба погоджуватись.

Опубліковано

IncvizitoR, я там працював. Коли почалася "корпоративна культура" - я пішов звідти.

А Смарт Логістика - то всього лиш їхня служба доставки :)

Опубліковано

Смарт Логістик не лише служба доставки, там трохи складніше, во на якихось умовах представляють виробників, там сидять представники тих виробників. Є штат торгових представників, регіональних манагерів. Там трохи складніше ніж суто склади і відгрузка. Можливо й путаю, можливо вказане мною не належить безпосередньо до Смарт Логістика.

Може ми про різну корпоративну культуру говоримо :) я мав на увазі корпоративні шашлики на природі, поїздки на гриби, на водойми, корпоративні свята. Там це практикують і людям переважно подобається.

Опубліковано

Корпоративный дух - единственная нечисть, в которую верит высшее руководство.

Це на Тойоті - корпоративний дух. Та культура (Волвест на них і рівняється) - але це не те. Ніхто не враховує менталітет та національну культуру.

Святкування на природі дня Торгівлі - да круто. 700 чоловік - костер. Ніякого алкоголю (крім пива ). конкурси..

проходилося.

все це я знаю. У кожної медалі - 2 сторони. Я знаю обидві.

Опубліковано

Ну не знаю... якби я знав якісь конкретні факти то написав би. Ви ж говорите якось завуальовано, не зрозуміло що саме не так.

Опубліковано

Сам працюю вже декілька років в принципі є свої плюси та мінуси, але в загальному задоволений. Корпоративна культура тут мінялась теж декілька раз. Поки фірма була маленька була сімейною. Почала розвиватися - стала наймана ну це постарались консалтери, а тепер будується лідерська. Але вирішувати вам ... :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...