Перейти до змісту

Потрібна допомога з принтером

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація така, у знайомої поламався принтер Epson R270, не подає ознак "життя".

Таке сталося в результаті спроби, нею ж самою, установки СБПЧ, після цього принтер перестав працювати.

При натисненні на кнопку ВКЛ. загорається відповідний світлодіод і все, більше нічого від принтера добитись не можна

і цей самий світлодіод гасне тільки якщо вийняти вилку живлення із розетки.

Возила знайома принтер до майстрів, сказали що "згорів" блок керування, який досить важко дістати.

Прохання до спеціалістів, підскажіть чи можна знайти цей блок і скільки він буде коштувати.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Я понімаю, шо я археолог, але як там справи з принтером? Якщо в утіль не викинули - я б забрав на запчастини(треба два транзистора з нього)

Опубліковано

Я понімаю, шо я археолог, але як там справи з принтером? Якщо в утіль не викинули - я б забрав на запчастини(треба два транзистора з нього)

Я ж тобі за свій казав R290 - маєш чим приїхати - приїжджай забереш. Колись фоток надрукуєш пару штук на холяву:)

Опубліковано

Ну так твій ще є змога відновити, а мені треба два транзистора для мого 1410. Фішка в тому, що мамка до 270 і до мого майже однакова, але в мене прінтер коштує під 600 баксів, а 270й - 130 , тому мені є сенс купити мамку за 70 баксів нову, а на 270й- нема сенсу. А якщо нема сенсу - то може я отой 270й заберу на запчастини.... якось отак :)

Опубліковано

Сорі, але знайома його комусь продала на запчастини і про це мене не повідомила (тільки що сам запитав).

Так що тему можна закрити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...