Перейти до змісту

Зростання ціни на нафтопродукти

rabzy

Рекомендовані повідомлення

Тема дуже актуальна і болюча...

auto4.jpg

Люди вже просто не витримують такого тиску цін на пальне. Особисто я витрачаю 45 % з/п на бензин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь

10-11 грн/літр для мене думаю буде максимум

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна на пальне в нас взагалі неадекватна до заробітків і ніколи не була адекватною. В нас на одну зарплату, на відміну від західних сусідів, купити пального можна набагато менше. Прикладові приблизні розрахунки:

Україна при зарплаті 2000 грн. можна купити 210 літрів 95-го бензину

Польща при зарплаті 2000 злотих/5600 грн. можна купити 425 літрів 95-го бензину

Німеччина при зарплаті 2000 євро/22000 грн. можна купити 1538 літрів 95-го бензину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оскільки авто являється невідємною частиною в заробітку грошей, отже неважливо скільки буде бензин-прийдеться заправлятись, а всі затрати повязані з подорожчанням бензину відобразяться на вартості моїх послуг. Нажаль будуть страждати як завжди кінцеві покупці товарів(послуг) :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас багато чого неадекватного... не тільки ціна на бензин. Для мене вже перейшла та межа за якої можна було заправлятись. Замінив авто на громадський транспорт. В кого авто заробляє гроші або без нього ніяк по роботі той і змушений заправлятись. І якщо ріст не припиниться закінчиться це або дефолтом, або майданом-2 імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я витрачаю 45 % з/п на бензин.

Якщо авто не працює на тебе, то ти працюєш на нього. Шукай альтернативу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка ціна критична для Вас? 5грн.

Але приходиться, як сказав Andrew_Best

авто являється невідємною частиною в заробітку грошей, отже неважливо скільки буде бензин-прийдеться заправлятись, а всі затрати повязані з подорожчанням бензину відобразяться на вартості моїх послуг
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для мене межа вже минула, хоча я і нечасто їжджу - звідси логічно - можу собі і при теперішній ціні дозволити кілька літрів капнути в бак. А по суті - активно дороблюю ГБО)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моя ціна 5 грн за літр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви, мабуть, чули про новий рейтинг товстосумів журналу "Форбс".

Мільярдери продовжують багатшати за рахунок звичайних людей. Особливо зростає кількість багачів у малорозвинених країнах, або тих, що "розвиваються".

Тому й виходить, що власники заправок ніколи не працюватимуть по собівартості і коли ділитися з владою, то можна формулювати ціну, яка заманеться.

Про звичайних людей і малих підприємців давно ніхто не думає.

Я не хочу жити так як нам пропонують.

З часом таких незгідних, котрі ще втратять засоби для існування піднімуться як у Єгипті, Лівії.

Революції часто роблять не через хотіння демократії, а через неможливість жити, через брак засобів для звичайного існування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Максимума ніколи не буде. Просто буду меньше їздити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По Радио вчера слышал такую фразу (сказал один из дИпУтатиков): "Машин на улицах меньше не стало, значит цена всех устраивает и ещё есть куда поднимать".

ЗЫ. Написал не дословно, но суть отобразил она была именно такая.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та хай ціна буде і 20 грн. за літру, але щоб кожен пересічний українець міг за зарплату купити 1500л якісного пального. А так...

Вже таке проходили. За батькову зарплату виходило 2 каністри бензину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блискавка!!

На Укрнафті годину назад бензин подорожчав з 8,85 до 9,25!!!

ЗІ. Мені поф - я лукойловський ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блискавка!!

Во! Оце я розумію! О#уєнне покращення життя вже сьогодні! Прямо аж сльози на очі навертаються від радості за простий народ...А в душі розливається тепло та подяка - ще ж є куди і скільки покращувати-то! Слава покращувачам!!! (Всі на#уй на мітінг, і то бігом! /малює здоровєнного плаката/)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По Радио вчера слышал такую фразу (сказал один из дИпУтатиков): "Машин на улицах меньше не стало, значит цена всех устраивает и ещё есть куда поднимать".

От саме це висловлювання мене найбільше роздратувало (звісно після самого факту зростання ціни), бачив цей сюжет по телебаченню, а говорив таку дурницю і "брєд" Макуха Володимир Олексійович - заступник міністра палива та енергетики. Тільки людина нахабна та несповна розуму може таке казати в ефірі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блискавка!!

ЗІ. Мені поф - я лукойловський ))

на сайті (авіас) стоїть ціна 9,5, відслідковую, бо ще маю тонну солярки на карточці - взяв для заробітку, ще перед новим роком по 7,15, а вже 9,00.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Укрнафті був самий дешевий бензин, про якість нічого сказати не можу, але ціна дійсно дешева. Різниця в ДП була 50 копійок, а хто їздить багато і далеко, особливо фури, то це суттєво.

Я чув, що це саме Укрнафта завезла палива і не сплатила 3 млрд. грн. податку.

За ціну думаю що буде рости, десь на гривнях 10,60 за А 95 стане... Це називається підняли транспортний збір на 50 копійок, падли...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Експертно-аналітична група (ЕАГ) із питань стабільного функціонування ринку нафти й нафтопродуктів та розвитку нафтопереробної промисловості встановила верхню межу цінового коридору на бензин А-95 у розмірі 9,5 грн./л, на дизельне пальне – 9 грн./л.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, таке рішення було ухвалено 11 березня на нараді групи, яка проводилася за дорученням прем`єр-міністра України Миколи АЗАРОВА.

Як зазначив присутній на нараді міністр Юрій БОЙКО, поточна ситуація на ринку нафтопродуктів вимагає від усіх учасників зваженого підходу до ціноутворення на пальне.

«Бувають у держави складні часи, сьогодні настав момент, коли не можна використовувати ситуацію зі світовим зростанням цін на нафту для того, щоб одержувати надприбутки, заробляючи на громадянах України», – сказав він.

Нагадаємо, раніше максимальна рекомендована межа роздрібної ціни на А-95 і дизпальне становила 8,76 грн./л і 8,33 грн./л відповідно.

Як повідомляв УНІАН, учасники ринку зазначають, що наразі виправдана середня ціна бензину А-95 у роздрібі з урахуванням підвищеного з 1 січня 2011 року акцизного збору повинна становити вже близько 10,2 грн./л, дизельного пального – 9,5 грн./л. У разі введення мит на імпорт палива, за оцінками експертів, бензин подорожчає ще на 1,3 грн./л, дизельне пальне – на 0,8 грн./л.

Напередодні прем`єр-міністр Микола АЗАРОВ заявив, що допускає можливість закриття автозаправних станцій у разі необгрунтованого підвищення ними цін на пальне.

Взято з

Я за бензин в 5 грн за літру! що більше то вже не здраво... бо за зарплату хай 2200грн в місяць я зможу купити собі 440л бензину!

ну а якшо бензин по 10 грн то вже 220л! бред...

Взяти в порівняння Америку де бензин по 0,90$за літр(всередньому) то за саму найменшу зарплату яку отримує нелегал без громадянства (хай 2000$ в місяць) він може купить собі 2т бензину! нехорошо однако...

Що я хочу цим зказати що хай бензин буде і по 20 грн (як сказав вже Саня) ну то хай і зроблять зарплату щоб я міг мін 900л в місяць собі купити бензину!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здається що наш народ перенесе і 20-30грн за літр. ми ж отримуємо заробітню плату в 20 разів меншу ніж у Європі. у нас все для людей, як у вссіх нормальних расейськоязічних сранах. мужаймося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ребята незнаю как вы, а я на УкрНафте даже за 1 гривню заправляться не буду (есть горький опыт). Не судите строго как говорится на вкус и на цвет ..... но простите меня второй раз ТОПЛИВО у них КОНСКАЯ моча. Экономии гавно , а попандос на ремонте авто ОГО-ГО (свечи, масло засраное, фильтра и.т.д).

to HelloBoy: Это только ИДИОТОВ так можно нае..ть сначала с 6 гривень понять до 12, а потом опустить до 9гривень. И гордо прокричать " АВТОЛЮБИТЕЛИ ВиДИТЕ КАК МЫ ВАМ СКИДКУ СДЕЛАЛИ".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Укрнафті був самий дешевий бензин, про якість нічого сказати не можу, але ціна дійсно дешева. Різниця в ДП була 50 копійок, а хто їздить багато і далеко, особливо фури, то це суттєво.

Я чув, що це саме Укрнафта завезла палива і не сплатила 3 млрд. грн. податку.

За ціну думаю що буде рости, десь на гривнях 10,60 за А 95 стане... Це називається підняли транспортний збір на 50 копійок, падли...

Вже два роки тільки на Укрнафті і заправляюся, тьфу-тьфу - все супер. Один раз тільки пістолетчик шепнув: "не заправляйся в нас пару тижнів" - і дійсно тоді їхня ціна була більша чим у всіх інших. А на днях знайомий працівник АЗС "Укрнафта" сказав, що тепер їхній бензин найкращий, правда не зміг пояснити чому - плаває в тих питаннях, але керівництво їхнє між собою так говорить.

Все актуальнішим стає анекдот:

- Як заїзджаю на АЗС, то керую авто тільки однією рукою

- А другою що тоді робиш?

- Сльози витираю, коли ціну бачу

Але сміятися від нього хочеться все менше і менше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ребята незнаю как вы, а я на УкрНафте даже за 1 гривню заправляться не буду (есть горький опыт). Не судите строго как говорится на вкус и на цвет ..... но простите меня второй раз ТОПЛИВО у них КОНСКАЯ моча. Экономии гавно , а попандос на ремонте авто ОГО-ГО (свечи, масло засраное, фильтра и.т.д).

+100500. Хоч у мене далеко не інжектор, але навіть на звичайному карбі, заправився у них кілька разів 92-им, і...і торба. Вище 70 розігнати не міг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Про звичайних людей і малих підприємців давно ніхто не думає.

Я не хочу жити так як нам пропонують.

З часом таких незгідних, котрі ще втратять засоби для існування піднімуться як у Єгипті, Лівії.

Революції часто роблять не через хотіння демократії, а через неможливість жити, через брак засобів для звичайного існування.

А я вот по такому поводу чув по телебаченні - такого не буде (революції), виступав хтось (для мене вже давно не важливо хто саме з депутатів чи бюрократів ,вони всі одинакові як брати близнюки)і казав що вони цього не боятся, тому що й раніше народ проявляв невдоволення, але в кінці кінців "все хавав" . Так що зараз також нічого серйозного вони не очікують від народу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...