Перейти до змісту

Навіщо репутація

PSYHologist

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

йой..., який чемний, тепер все зрозуміло... аж самому захотілось тобі плюсика-барабусика поставити... :D

Опубліковано
Висновок: є бали, не є бали в репутації (читати швидко) - забийте і розслабтеся. На життя воно ніяк не впливає. На статеві функції - теж.

Влучно сказано :)

ЗІ а в мене попередження 3%

а що буде якщо дійде до 100%????

Shkoder Warned on 26-10-2005, 4:48

Added to warn level за фотки котов!

Це добре чи погано?

Опубліковано

Это плохо, повышен уровень предуприждений. Ты становишся опасен для общества, уж для котов то точно, ты не знал этого?

Опубліковано
Висновок: є бали, не є бали в репутації (читати швидко) - забийте і розслабтеся. На життя воно ніяк не впливає. На статеві функції - теж.

То тоді чого ж ти так, аж бігом, ставиш мінус, тільки за те, що тобі поставили мінус, навіть і якби за просто так (а насправді, було защо) ? Чого не забив і не розслабився ? :offtopic: Чи, все-таки, той мінус якось впливав... на функціїї... :0032::lol:

Забрехався ? :0026::0024:

Опубліковано
То тоді чого ж ти так, аж бігом, ставиш мінус, тільки за те, що тобі поставили мінус, навіть і якби за просто так (а насправді, було защо) ? Чого не забив і не розслабився ? :offtopic: Чи, все-таки, той мінус якось впливав... на функціїї... :0032::lol:

Забрехався ? :0026::0024:

Тому що я не є прихильником біблейської приказки "Аще хто вдарить тебе по правій щоці - підстав ліву". В моїй інтерпретації ця фраза виглядає так: "Якщо якесь чмо без причин наїжджає на тебе - зроби так, щоб у того чма були РЕАЛЬНІ причини КОНКРЕТНО на тебе наїжджати, але щоб пропало БУДЬ-ЯКЕ БАЖАННЯ ЦЕ РОБИТИ..."

Якщо в тебе є якісь питання особисто до мене - до твоїх послуг моя лічка, аська 374298674, мобілка 80505237979, особиста зустріч. Форум - не місце для з'ясовування стосунків.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...