Перейти до змісту

Навіщо репутація

PSYHologist

Рекомендовані повідомлення

Хотів давно вже зробити :( на людей які сидять на форумі за для збільшення рєпи!!

я замітив що дуже багато з'явилось статистів!!!! закинули що небудь на форум і вимагають збільшення і посилення свого віртуального я!!!! у мене був випадок коли я просто поспішив я зробив топік на пошук музики просто в розділі про музику і D@VE зробив мені -1!!! Я просто хочу сказати що це повна фігня!!!!

і взагалі можете зробити мені рєпу хоть -50 :P:P:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если бы сделал топик поиска в разделе "Видео" то получилбы от меня +1 "к ворнинг левел", на первый раз...

а Дейв добряк просто....

p.s. правила пишутся просто так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так саом замітив, що тут багато людей сидять для збільшення репи, я цього не розумію.....

поставлять мені чє + чє - мені пох, я за себе не боюся........

+1 тобі за тему :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я зробив топік на пошук музики просто в розділі про музику і D@VE зробив мені -1

один вопрос: а сколько тебе лет?:smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів давно вже зробити :smile3: на людей які сидять на форумі за для збільшення рєпи!!

я замітив що дуже багато з'явилось статистів!!!! закинули що небудь на форум і вимагають збільшення і посилення свого віртуального я!!!! у мене був випадок коли я просто поспішив я зробив топік на пошук музики просто в розділі про музику і D@VE зробив мені -1!!! Я просто хочу сказати що це повна фігня!!!!

і взагалі можете зробити мені рєпу хоть -50 :(:(:(

Я так і думав! Таку тему може создати тільки та людина якій плюсіки не добавляють і вона на рахунок цього хвилюється! Я колись тоже так думав! Але поняв що нема смислу на рахунок цього переживати!

Звичайно приємно коли добавляють тобі плюсік, але і без нього можна жити! Головне ти незабувай добавляти за тещо тобі виклали чи щось дуже цінне порадили! Дуже часто я на ЛМ став заглядати лише десь тиждень! І заробив вже 2 плюсіка! Насправді приємно!

PSYHologist! Моя тобі порада, нехвилюйся!

я так сам замітив, що тут багато людей сидять для збільшення репи, я цього не розумію.....

А що тут такого?

поставлять мені чє + чє - мені пох, я за себе не боюся........

Мені так само!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я зробив топік на пошук музики просто в розділі про музику і D@VE зробив мені -1

один вопрос: а сколько тебе лет?:(

18 !!!!!!!!!! а что????

to Назік: ти дурік прочитай мій топік до кінця і можеш мені хоть десять мінусіків поставити :smile3::(:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НУ іноді репутація показує надійність людини, не став би купляти, або замовляти якісь послуги у людини в якої помітні мінуса. Єдине що робить мод репутації, це забиває SQl базу. Хай собі буде, вона нікому не заважає, а якщо й заважає то можна просто замінити на кнопку Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Назік: ти дурік прочитай мій топік до кінця і можеш мені хоть десять мінусіків поставити :smile3::(:(

Поперше: до любої людини потрібно відноситись із повагою! Поганого я тобі нічого не зробив що ти мене ображаєш!

Подруге: на одному форумі колись один знайомий також так писав! Тіпа вай-вай, моднікі накідайте мені мінусів! Після цього інші форумчани почали йому давати плюсь, ось так само як і @Andrew@ дав тобі за цю тему! А ще пізніше в приват мені він написав: Тіпа я тих юзерів розвів, з понтом поплакав, а вони мені плюсіків накідали! Особисто я думаю що ти просто зробив рекламний хід і хочеш взагалі що б це й мод грохнули! Я думаю що це дуже корисна штука і повністю підтримую Tum@n'а!

То третє: читай правила форума і буде тобі щастя!

Почетверте: щось не подобається - пиши в приват! Можливо мені також щось в тобі не подобається, я ж тебе не ображаю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если бы сделал топик поиска в разделе "Видео" то получилбы от меня +1 "к ворнинг левел", на первый раз...

Це типу як в мене під репутацією? :D Попередження 1%

Більше ні в кого такого не помічав. Я - особливий!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Taurus - о, колега з "попереджень" :)

В мене така сама штука є :D

Гадаю, що попередження бачить тільки той, кому воно було зроблено. Та це правильно - навіщо іншим бачити те, що їх не стосується? А той, хто його отримав, нехай сам робить висновки і уникає створювати потенційно попередженньо-небезпечні ситуації :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гадаю, що попередження бачить тільки той, кому воно було зроблено.

точно,

плюс модераторы разделов и админитраторы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ось, обламали. А я уже почав думати, що я особливий. :)

2PSYHologist, не переживай стосовно репутації. Адже ще є прихована репутація. Оце справжній рулез. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ось, обламали. А я уже почав думати, що я особливий. :)

в мене ще більше попереджень :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По моєму "+" і "дякую" мало чим відрізняються :) . А взагалі-то, якщо хтось просто сидить на форумі щоб заробляти плюсики і йому від цього стає легше, то хай собі заробляє. На форумі є і нормальні користувачі. Наприклад Shkoder: немає жодного поста, де б він клянчив собі "+", тим не менше його поважають, тому що він завжди допоможе у будь-якій проблемі :D. І таких людей на форумі є багато.

PSYHologist якщо ти бачиш, що людина свідомо створює тему для накрутки репи, то просто можеш нічого не ставити, це твоє право :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тим паче біля кожного поста є кнопавка - пожалітись модеру, вот і можеш натиснути і сказати модеру, що ти думаєш про ту чи іншу тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тим паче біля кожного поста є кнопавка - пожалітись модеру, вот і можеш натиснути і сказати модеру, що ти думаєш про ту чи іншу тему.

а если модер для тебя не авторитет, что делать тогда, гы-гы, писать письмо в ООН?

Репутацию - в топку, однозначно (ну и как всегда - есть исключение из правил - лично для меня, например, я всегда прислушиваюсь к тому, что сказал///сообщил Shkoder, но это, как говориться единичный случай, аксиома , а не теорема :) ), сколько людей, столько и мнений...Но это должен решать каждый и только для себя...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

Ще один цікавий момент, коли ставиш комусь аргументований "мінус", то обов"язково отримаєш "мінус" у відповідь. Це нормально ? Я так не роблю, тим більше "плюс" за "плюс". Так можна мінусувати і плюсувати один одного до безкінечності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну. в перший же день мого перебування на форумі мені вліпили попередження за необізнаність- просто топік не в той розділ всунула.

можна було б, звичайно, і полояльніше ставитись до новачків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А до мене, одразу після кількох перших повідомлень на форумі, плюсики почали липнути. То за одне, то за друге...

Спочатку взагалі не звертав на них увагу. Але зараз, признаюсь чесно, деколи думаю, що б то таке запостити щоб побільше плюсиків загребсти :D

А нащодавно отримав перше попередження, ІМХО незаслужено, але що зробиш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А до мене, одразу після кількох перших повідомлень на форумі, плюсики почали липнути. То за одне, то за друге...

Спочатку взагалі не звертав на них увагу. Але зараз, признаюсь чесно, деколи думаю, що б то таке запостити щоб побільше плюсиків загребсти :D

А нащодавно отримав перше попередження, ІМХО незаслужено, але що зробиш...

то значить, що ти позитивна людина))

а твого попередження ж не видно))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все заслужене. в крайньому разі аргументовано.

а подяка є подяка хоч у вигляді "+" .. ну а вираження недовольства "-"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня репа -6 и предуприждений 8%. В основном за офтоп, сильна уж строгие у нас надзиратели. Последний -1 зделал Plum, с обьяснением "за неповагу. До всіх." Где он это вычитал.... неповагу то эту.... забыл сказать, видно настроение было плохое. Количество минусиков оно то канеха по барабану, но надзиратели на этой почве так и норовят забанить без повода, тому свидетельство пост того же Pluma -

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=163852

Доколе???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо такі теми створюються, значить не пофіг, значить десь зачепило =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адміни і модери тут далеко не святі. Це однозначно. Можна без вини заробити мінуса. Сам колись з таким стикнувся. Але людина розумна забиває на це, і якщо її сильно пече - через деякий час може звернутися в приват до модера з проханням понизити ворнінг левел. Думаю, це буде зроблено - якщо людина на форумі перш ніж щось написати, все-таки подумає - що писати, і чи воно тут комусь треба, і наскільки воно компетентно, і чи воно нікого не ображає. А якщо чувачоґ тіпа обідився - "Бля, мені мінус поставили, сукі модератори!", і стараєтсья самоствердитися або добитися справедливості створенням тем, подібних цієї - то не тільки перед модератором якогось розділу себе дураком виставить, а й перед всією громадою.

Так що радив би тим, в кого комплекси з приводу розміру... перепрошую - кількості балів у репутації - забити на це.

А вік тут не при чому. От, приміром, Yurik - молодняк самий шо не є - але уважаємий :) І ніколи плюси собі не клянчив. Хоча правила порушує, від модерів відгрібає - але репутацію має хорошу.

Висновок: є бали, не є бали в репутації (читати швидко) - забийте і розслабтеся. На життя воно ніяк не впливає. На статеві функції - теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вік тут не при чому. От, приміром, Yurik - молодняк самий шо не є - але уважаємий :) І ніколи плюси собі не клянчив. Хоча правила порушує, від модерів відгрібає - але репутацію має хорошу.

Висновок: є бали, не є бали в репутації (читати швидко) - забийте і розслабтеся. На життя воно ніяк не впливає. На статеві функції - теж.

приємно це читати :)

да бувало отримував попередження, але цілком заслужено, трохи неуважний був в той момент вот і написав нетуди куди потрібно, а правила є правила і як пише: "незнання правил не знімає з вас відповідальності"

а попередження всерівно тільки адміни і модери бачать так, що нічого страшного :)

як казала одна хороша і багтьом відома людина: "репутація заробляється роками, а втрачається в один момент" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...