Перейти до змісту

Ого Мережа !

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить ось таке питання в телекома є нова послуга Ого Мережа ! тобто внутрішня мережа на адсл інеті, я як почув то думав шо таке неможливо але потім люди говорили шо в декого вже вона є, ось тому й винекли у мене такі питання: Коли буде в Луцьку? в кого є ? як працює ? як налаштувати ?

Опубліковано

Послуга не потребуэ налаштувань. Полягаэ в тому, що коли скачуєте інформацію в торентах і в пірах присутні Укртелекомівці то з них намагається скачувати з максимальною можливою швидкістю(віддача на телекомі до 3 Мб/сек,), так наприклад якщо пірів 5 то скачувати буде зі швидкістю 15 Мб/сек незалежно від вашого тарифного плану.

Опубліковано

Послуга не потребуэ налаштувань. Полягаэ в тому, що коли скачуєте інформацію в торентах і в пірах присутні Укртелекомівці то з них намагається скачувати з максимальною можливою швидкістю(віддача на телекомі до 3 Мб/сек,), так наприклад якщо пірів 5 то скачувати буде зі швидкістю 15 Мб/сек незалежно від вашого тарифного плану.

ИМХО бред какой то

Опубліковано

Чого?...Щось не зрозуміло?,..Маю тариф 2Мб/сек..Скачуєм якийсь фільм з alkad.org зі швидкістю до 1,1 МБ/сек (10.9 Мб/сек)

Опубліковано

В чом брЕд? АДСЛ дозволяє швидкість до 24мбіт до провайдера, ethernet і того більше, швидкість до прова дуже велика

Це те саме як інтернет телебачення, тариф. пакет може бути 3мбіт, а телебачення качає на швидкості 20мбіт.

Опубліковано

яка мля мережа по адсл, якшо в кожного зовнішнє ір міняється кожного разу коли під*єднується...

мережа адсл - може бути на невеликхи відстанях і на узгодженому діапазоні

Опубліковано

Ну це не принципово, важливо те, що швидкість зэднання з провайдером набагато вища за швидкість зєднання з ресурсами інтернет. Тому, провайдер може віддавати свої ресурси на максимальній швидкості. Цей факт викликає нерозуміння і батхерт у неофітів.

Опубліковано

яка мля мережа по адсл, якшо в кожного зовнішнє ір міняється кожного разу коли під*єднується...

мережа адсл - може бути на невеликхи відстанях і на узгодженому діапазоні

Про доменні імена чув? Можна і по ним стукатися, а не по ір. Про ВПН з'єднання теж, мабуть, мав би чути.

Тому мережа, цілком реальна, але лише р2р.

Опубліковано

так це вже півроку чи рік назад є таке. швидкість в середині мережі до 24 мбіт.

Witiok, Korting і Zheny@ праві.

це швидкість у мережі р2р та між абонентом і серверами укртелекому.

Опубліковано

Женя, я з тобою згідний і про все це знаю. але такі технології не для Укртелекома і не для їхнії ліній... якщо Укртелеком попаде в норм рукі - тоді шось може бути, але це не сьогодні і не завтра. я взагалі непризнаю технологію атс дсл. Оптика - це теперешнє і майбутнє.

Опубліковано

Iмхо на цей alkad копірастам буде вигідно натравити своїх юристів, т. як: 1 - державний провайдер займається роздачами "піраток" - попахує міжнародним медіаскандалом. 2 - грошикі в УТ йесть ;)

Опубліковано

У мене ОГО 4+ шв на alkad.org максимальна 521 килобайт в секунду, і як це розуміти? де 24 мегабіта? хоча б 8 Мбіт/сек я був радий.

Ну так значить твоя лінія має таку пропускну швидкість, нажаль.

Опубліковано

вони є, тільки в карманах=)

хороший дсл - я бачив до 8 Мб, і пінг не менш ніж 60, покажи мені хороший ДСЛ - в селах=)))

Опубліковано
хороший дсл - я бачив до 8 Мб, і пінг не менш ніж 60

Пінг 60 до куди? В мене пінг одному каналі 50-70 до Яндекса, те саме до Гугля, 15-18 метa.юа, львів теж <20

На іншому (дататруп) пінг дуже поганий - яндекс, гугль, рахунок іде на сотні, зазвичай 100-200, це не набагато краще за безпровідний Утел, який в нормальних умовах дає на ті самі ресурси 200. Вдумайтесь, безпровідний інет дає майже такий самий пінг як АДСЛ.

Правда швидкість там могла бути добра (канал легко і без напряга тяне технічний максимум - 24мбіт), але адміни зажидили дати стільки.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Є такий анекдот:

Зустрічаються два москаля, один із них приїхав із України, випили - закусили значіть, і той що приїхав з України каже:

- А знаешь как будет по Украински переворот с переподвыподвертом ?

- Как?

- Шо шо ? Cherna_04.gif

:D

так вот:

Шо шо??

Опубліковано

анекс М включи,подзвони щоб тобі вкл його,а потім в модемі

Куди телефонувати? а це якось вплине на мій тарифний план? ато не охота переплачувати...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...