Перейти до змісту

Лазань'я. Поділіться рецептом.


Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Хтось готував вищевказане блюдо?

Якщо так - от поділіться рецептом.

В гугл посилати не потрібно. Сам кого завгодно пошлю. Цікавить виключно перевірений власним досвідом рецепт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, ми готували і не раз. Розпитаю ввечері дружину - відпишу.

Форму на лазанью вже маєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, ми купили в пакко бляшану десь за рублів 18. розміри приблизно 10*23*6, але вибирай, виходячи з розміру листів лазаньї.

Ще одне: фарш бажано домашній, бо в магазинних багато жиру і лазанья ну вже дуже жирна і "рідка" виходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дружина каже, що форма підійде будь-яка, прийдеться правда гратись з листами, щоб повністю заповнити її по горизонталі. Головне аби по висоті була достатня для 4-5 листів лазаньї.

А готувала по цьому апетитному рецепту. :0043::0111::0079::0155::g18:

Ще нюанс з листами тіста: на упаковці має бути написано як їх використовувати - чи відварювати перед викладанням в форму, чи викладати їх сухими, а необхідну вологу вони натягнуть з соусу-сиру-фаршу. Однак дружина їх все одно приварює в окропі 2-4 хв - так їх легше вкладати в форми, більше за розміром.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Хороше тісто для лазаньї можна купити в точках, де продають італійську продукцію ( на варшавці, навпроти північного, на В.Інтернаціоналістів є магазин).

І в мене сусіди возять, 1 уп. 25.00, також там є дуже класний соус до лазаньї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уже купил у форумчанки Irkin81, кофе тоже у неё постоянно беру, за что ей бАльшой респект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...