Перейти до змісту

куплю 3 пачки гречки

weerds

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Во дела!!! Уже через форум гречку покупают :) Не ну я понимаю если 3 тонны и по 2 гривни. Но если так хочется гречки аж жуть, то неужели нельзя поднять зад и пройтись по торговым точкам, базам, магазинам. Ну понятно что сейчас не везде есть, но мы же не в 39 году живём.

Опубліковано

скоро будуть оголошення на зразок: куплю гречку за будь-яку ціну.. :(

скоро талони введуть і масову істерію як бонус

Опубліковано

и далась вам эта гречка. кушайте овсянку, джентльмены

АПСАЛЮТНО согласен! Чи ни дифицЫт , я её 1раз в два месяца ем, а могу и вовсе забыть про неё. Тоже мне придумали массовую истерию. Как будто больше есть нечего....

Опубліковано
тільки мені треба нормальну якісну нашу

забагато вимог як на дєфіцит, ви нє находітє? а ваша Галя балувана...))))))))

Опубліковано

гречка очень диетическое блюдо, в других странах она очень дефицитная и дорогая !

о_О да?

Опубліковано

гречка в других странах очень дефицитная и дорогая !

А я все думаю: і чого ж то ми від нашого поганого життя за кордон не виїжджаємо?... :blink:

Бо, виявляється, їм там ще гірше :D .

Опубліковано

Дзвоню якось до куми, питаю: "Чим займаєтесь?", вона "А нікому не скажеш?...гречку їмо" :D

Насправді не така то й проблема, ну в одному магазині немає-не полінуйся-зайди в інший...хоча простіше створити тему, не встаючи з-за компа, щоб сказали де купити, а ще краще додому привезли :rolleyes:

П.С. Куплю буханку хліба і літру молока, на вулицю виходити не хочеться :P

Опубліковано

ось ця гречка - це ше один привід світовій громадськості поржать над Українцями

доколє?!

Опубліковано

Який може бути ажіотаж на цей товар? Не зрозуміло. Я, наприклад, декілька раз в рік її всього їм.

Опубліковано

АПСАЛЮТНО согласен! Чи ни дифицЫт , я её 1раз в два месяца ем, а могу и вовсе забыть про неё. Тоже мне придумали массовую истерию. Как будто больше есть нечего....

Гречка незамінний продукт для діабетиків. Це нам вона пофігу, а їм просто таки необхідна.

Опубліковано

Цілком згідна. Необхідна вона також для діток, причому бажано ота "доросла" крупа, а не дитячі швидкорозчинні суміші. Проте навіть при ажіотажі і при 1 кг в одні руки, можна піти вдвох два рази в день в магазин і зробити запас гречки на місяць ( а кому й на рік того вистачить).

Опубліковано

Гречка незамінний продукт для діабетиків. Це нам вона пофігу, а їм просто таки необхідна.

расскажи про это китайцам-диабетикам

Опубліковано

І після цього Тьома казатиме, що маркетингу не існує. Хе-хе.

При правильному підході можна створити ажіотаж і заробляти на чому завгодно. Почну свою кампанію під гаслом "Миллионы мух не могут ошибаться!".

Опубліковано

Тільки що в новинах.

Мають завезти достатню кількість китайської гречки.

Ціна буде 14грн/кг.

Влада каже: гречка класна.

Опозиція: гречка генномодифікована.

Коротше: НЕСМАЧНА.

Опубліковано

:sq_ye:

з.і. фото з нету, но такими темпами і в луцьких магазинах будуть такі вивіски!

Понимаю гречка и макароны... Но запасатся молоком это уже да... :lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...