Перейти до змісту

Знайдені тварини

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Походу пошуків моєї собаки.

Знайдений метис вівчарки, молоденький, чорна спина, боки, трішки з рижо-сірим, чорний нашийник, ви дзвонити я чекати. знайдено на Дубнівській біля водоканаду.

Походу знайдено вівчарку, пропала 1,5 місяці назад знаходиться у нових хазяїв.

Далі знайдено ще одного метиса вівчарки, старшого, до рук не далась гавкала і ричала. Знайдено на зупинці зліва перед зупинкою Зміїнець, перед поворотом на бійню.

Всі песики з нашийником.

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тоді давайте запостим тему "Бродячі тварини з ошийниками/породисті/доглянуті" і будем вкладати хто, що і де бачив, бажано з фото. Тоді й побачим активність тієї теми та зиск з неї.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Район вул. Воїнів інтернаціоналістів (Меркурій-Аверс) заблукала киця. Спостерігала її ще позавчора, небезпечно перебігала дорогу. Вчора чоловік підібрав під під'їздом.

Біленька, пухнаста з салатовими очима. Молоденька, очевидно першу весну загуляла і згубилась.

По тому як поводиться в квартирі, видно, що домашня. Спати звикла тільки на подушці, як її не зганяй. Любить лащитися об ноги.

Покупала, блох не видно, чистенька. З квартири не тікає.

Відгукніться! Певно хтось її шукає.

Мій тел. 050 73 нуль 2259

post-2742-0-19466100-1301466860_thumb.jppost-2742-0-50649100-1301466880_thumb.jppost-2742-0-53249700-1301466901_thumb.jp

Будуть кращі фото - викладу.

Опубліковано

Агов, люди! Придивіться, може в сусідів така була!

Киця дуже і дуже ласкава! Діти уже звикли до неї і тішаться - чим далі тим важче буде розлучатися :(

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ось вона в кращій якості :)

post-2742-0-37354100-1301473360_thumb.jp

Только что было объявление по "Аверсу" о пушистой белой кошке, которая пропала по улице Бенделиани тел 720103

Опубліковано

Дякую, sashulya, відразу набрала, уже порозмовляли.

Показала цю сторінку господарям, на жаль, не вона. Та й та пропала 10 днів тому.

Опубліковано

Дякую, sashulya, відразу набрала, уже порозмовляли.

Показала цю сторінку господарям, на жаль, не вона. Та й та пропала 10 днів тому.

А , может, и к счастью))) Раз уж она Вам так приглянуласьrolleyes.gif

• 1 місяць потому...
Опубліковано

До нас потрапила нова знахідка. На трасі Луцьк-Володимир, до кафе прибився сеттер, кажуть російський, з весни.

Пес поки живе в нас, по поведінці видно, що навчений, виконує команди, пірнає у воду, слухняний і дуже потребує людської уваги. Схоже, що знає, що таке полювання.

Тільки не відомо звідки він, чи Луцьк, чи Володимир, чи ін.

Могли б залишити собі, та і бажаючі знайдуться, але такому псу треба зберігати форму і брати на полювання. Можливо хто чув про згубу, ідеальним було би знайти господарів.

Опубліковано

Это не английский сеттер, скорей всего метис спаниеля, красивый пес)) Наверное кто-то ищет. А английский сеттер выглядит так

ans.jpg

Но это не важно. Собака явно домашняя, скорейшего возвращения домой емуrolleyes.gif

Опубліковано

Я не писала, що англійський, мені сказали що російський :_37:

Поки пошуки не дають результатів. Думаю у власника є автомобіль, бо пес чітко знає місце в авто. Полюбляє гратися м'ячем і палицею. Брали його з собою на рибалку, то порибалити не вдалось, оскільки він стрибав у воду і приносив в зубах поплавок :D

Має дуже добрі очі, лягає мені в ноги, а чоловіку любить класти голову на коліно і скаулить за ним.

Паралельно шукаємо мисливця, котрий став би для нього гарним господарем.

Опубліковано
мені сказали що російський :_37:
Таких не бываетg05.gif
Поки пошуки не дають результатів.
)))))))) Чувствую, вслед за кошкой, свое место в Вашем доме обретет и этот друг, везет Вамg05.gif. Но все-таки, желаю найти ему хозяина)
Опубліковано
Паралельно шукаємо мисливця, котрий став би для нього гарним господарем.
Не советую. Собака не чистокровная, может и не проявить тех качеств, которые нужны для охоты (что скорей всего и будет). Вот тогда ей придется не сладко(
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Около Аверса-ЗАГСа бродит пес, по описанию стафф, как этот , мальчик. Просьба откликнутся хозяев, пес в плохом состоянии.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Знайдено собаку 25-го лютого в районі ресторану “Ланцелот”, не чистокровна такса, хлопчик, окрас рудий, блакитні очі.

Телефон для довідок 095-663-18-6три.

post-7823-0-77102900-1330434151_thumb.jp

post-7823-0-50469000-1330434202_thumb.jp

post-7823-0-27925600-1330434392_thumb.jp

post-7823-0-77102900-1330434151_thumb.jp

post-7823-0-50469000-1330434202_thumb.jp

post-7823-0-27925600-1330434392_thumb.jp

• 4 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Около 2 недель назад подобрали на дороге сбитую сибирскую лайку.2 дня пролежал на солнце...Задняя часть неподвижна,глаза не открывал,не ел,не поднимал голову,просто дышал.4 дня возили в вет.клинику,пробовали откачать.Доктора сказали что собака очень старая и скорее всего просто ушла от хозяев сдыхать.на 5-й день пришлось усыпить :( ,т.к.лучше ей не становилось...Если найдутся хозяева и им это надо,то покажу где похоронили...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...