speaker Опубліковано 8 Червня, 2012 в 15:18 Поділитися #1251 Опубліковано 8 Червня, 2012 в 15:18 мені виправити на "пару десятків тисяч" щоб тобі вгодити? Для мене, якщо говорити про imdb та кинопоиск, пару тисяч - це аргумент. ні, я не про те. навпаки. гарний фільм - не значить відразу масовий. може бути абсолютно невідомий - і цікавий. стадний інстинкт далеко не завжди себе виправдовує, погодьтесь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 8 Червня, 2012 в 15:23 Поділитися #1252 Опубліковано 8 Червня, 2012 в 15:23 speaker, і в твоїх словах є правда, але правда в твоїх словах і в моїх перетинається лише в частині винятків з правил. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 8 Червня, 2012 в 15:42 Поділитися #1253 Опубліковано 8 Червня, 2012 в 15:42 Нема мови, я і сам не вгледів, звиняйте за лишній пост в темі.А Тома Соєра з оцінкою 6,0/96 голосів публікувати? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 8 Червня, 2012 в 15:45 Поділитися #1254 Опубліковано 8 Червня, 2012 в 15:45 А Тома Соєра з оцінкою 6,0/96 голосів публікувати? Німецького? Думаю так, і лінк не завадить - була в мене думка на тому тижні його глянути, але рейтинга не пам'ятаю (і повідомлення вище не читаю... )) )... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 8 Червня, 2012 в 15:58 Поділитися #1255 Опубліковано 8 Червня, 2012 в 15:58 Название: Том Сойер Оригинальное название: Tom Sawyer Год выхода: 2011 Жанр: приключения, семейный Режиссер: Хермини Хунтгебурх В ролях: Луис Хоффман, Леон Зайдель, Хайке Макач, Бенно Фюрманн, Йоахим Крол, Магали Грейф, Петер Ломайер, Хиннерк Шёнеманн, Сильвестр Грот, Томас Шмаузер, Джэймс Батлер О фильме: Кто не знает веселых забияк Тома Сойера и Гекльберри Финна, живущих на берегу реки Миссисипи? Верным друзьям всегда есть чем заняться: будь то игры в пиратов, кража яблок или варенья из чулана, рыбалка, а также подшучивания над взрослыми. Безудержная фантазия приводит Тома и Гека ночью на кладбище, где они становятся свидетелями таинственного преступления, с которого и начинаются невероятные приключения… IMDB 6.0/10 (96 votes) Выпущено: Германия, ARD Degeto Film GmbH Продолжительность: 01:50:47 Озвучивание: Дублированное (лицензия) Спеціально для Dream - посилання на Рутрекер Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mykola81 Опубліковано 8 Червня, 2012 в 17:50 Поділитися #1256 Опубліковано 8 Червня, 2012 в 17:50 Я ніколи не дивлюся на подібні оцінки і вам не раджу , це спричиняє упереджене ставлення до фільму , який хочете подивитися і це , як на мене , погано . Втрачається відчуття новизни при перегляді , чогось чекаєш від фільму , орієнтуючись на оцінки , якось так . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 9 Червня, 2012 в 03:41 Поділитися #1257 Опубліковано 9 Червня, 2012 в 03:41 Я ніколи не дивлюся на подібні оцінки і вам не раджу , це спричиняє упереджене ставлення до фільму , який хочете подивитися і це , як на мене , погано . Втрачається відчуття новизни при перегляді , чогось чекаєш від фільму , орієнтуючись на оцінки , якось так . Я завжди дивлюся на подібні оцінки і вам раджу. Це спричиняє упереджене ставлення до фільму, який хочете подивитися і це, як на мене, добре. Для організації власного відпочинку - в самий раз такі оцінки. Хібо що ви не кінокритик, яке "гребе" все підряд. =) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 9 Червня, 2012 в 03:56 Поділитися #1258 Опубліковано 9 Червня, 2012 в 03:56 Спеціально для Dream - посилання на Рутрекер Звідти ж:у дубляжа трубная реверберация, че за н*х?нельзя на рутрекере такое уг выкладыватьОстается смотреть так, с временной раздачей, пока не появится нормальная русская дорожка. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 9 Червня, 2012 в 06:38 Поділитися #1259 Опубліковано 9 Червня, 2012 в 06:38 Dream, а жо падєлать, ісходнік в мережі 1, і він знаходиться на юніонганг (там теж лажа). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 9 Червня, 2012 в 18:32 Поділитися #1260 Опубліковано 9 Червня, 2012 в 18:32 Название: Маппеты Оригинальное название: The Muppets Год выхода: 2011 Жанр: мюзикл, комедия, семейный Режиссер: Джеймс Бобин В ролях: Джейсон Сигел, Эми Адамс, Джек Блэк, Зак Галифианакис, Кен Жонг, Эмили Блант, Вупи Голдберг, Селена Гомес, Крис Купер, Эрик Джейкобсон, Дэйв Гольц, Билл Барретта О фильме: Сюжет объединяет потрепанных кукол для финального шоу, которое призвано спасти киностудию от разорения. IMDB 7.5/10 (35,417 votes) Выпущено: США, Walt Disney Pictures Продолжительность: 01:42:44 Озвучивание: Дублированное [лицензия] Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 10 Червня, 2012 в 10:07 Поділитися #1261 Опубліковано 10 Червня, 2012 в 10:07 Я ніколи не дивлюся на подібні оцінки і вам не раджу , це спричиняє упереджене ставлення до фільму , який хочете подивитися і це , як на мене , погано . Втрачається відчуття новизни при перегляді , чогось чекаєш від фільму , орієнтуючись на оцінки , якось так . Я саме завдяки цим оцінкам і визначаю чи варто викладати чи ні. Інакше б барахла тут було б побільше. Хоча саме завдяки цим оцінкам і вилазять інколи граблі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 10 Червня, 2012 в 11:24 Автор Поділитися #1262 Опубліковано 10 Червня, 2012 в 11:24 Я саме завдяки цим оцінкам і визначаю чи варто викладати чи ні. Інакше б барахла тут було б побільше. Я впевнений, що тут всі люди з мозгами і самі здатні варішити дивитися їм фільм чи ні. Ну, а якщо не здатні, то тут уже нічим не зарадиш P.S. подивився Білий Тигр, стільки було негативу від "знатоків" і "крітіков", а мене сподобалось. Атмосферне кіно, з непоганою картинкою. Але ж повно самих розумних дартаньянів (на торренті 95% відгуків було шо це гуано), що кожен хоче донести до мас свою абсолютно правильну думку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HWman Опубліковано 10 Червня, 2012 в 11:45 Поділитися #1263 Опубліковано 10 Червня, 2012 в 11:45 ну а що ж зробиш якщо часу ні відпочинок не так і багато? звісно ж глянеш на кінопоіску чи IMDBНазвание: Путеводитель по любвим'яко кажучи фільм не вартий уваги, ніякого натяку на гумор 6 із 10 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 10 Червня, 2012 в 11:57 Поділитися #1264 Опубліковано 10 Червня, 2012 в 11:57 Моя оцінка цього фільму 2/10. Не зрозуміло, що це кіно робить в жанрі комедія м'яко кажучи фільм не вартий уваги, ніякого натяку на гумор 6 із 10 Я вже для себе зробив висновок про фільм. Ще після посту ipua стер нафіг. Глянув "Ворон". Ну як глянув... Подивився пів-годинки і заснув - далі дружина дивилась без мене. Складно оцінювати тих пів-годинки, бо буквально пару місяців назад прочитав книгу "Убійство на уліце Морг", тому кінцівку знав наперед. Дружині сподобалося. "Код доступа "Кейптаун"" - звичайне шпигунське кінцо. 9/10 завдячуючи акторському складу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
drap Опубліковано 11 Червня, 2012 в 11:49 Поділитися #1265 Опубліковано 11 Червня, 2012 в 11:49 Я саме завдяки цим оцінкам і визначаю чи варто викладати чи ні. Інакше б барахла тут було б побільше. Я впевнений, що тут всі люди з мозгами і самі здатні варішити дивитися їм фільм чи ні. Ну, а якщо не здатні, то тут уже нічим не зарадиш P.S. подивився Білий Тигр, стільки було негативу від "знатоків" і "крітіков", а мене сподобалось. Атмосферне кіно, з непоганою картинкою. Але ж повно самих розумних дартаньянів (на торренті 95% відгуків було шо це гуано), що кожен хоче донести до мас свою абсолютно правильну думку. Тоже глянул Белый тигр, никогда недолюбливал российский кинематограф в очередной раз он меня не разочаровал фильм вообще не о чём. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DasBoot Опубліковано 11 Червня, 2012 в 22:30 Поділитися #1266 Опубліковано 11 Червня, 2012 в 22:30 IRON SKY вже бачили.гуано ще те тількі зря потрачений час . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DasBoot Опубліковано 12 Червня, 2012 в 06:51 Поділитися #1267 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 06:51 IRON SKY вже бачили.гуано ще те тількі зря потрачений час . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 12 Червня, 2012 в 07:06 Поділитися #1268 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 07:06 IRON SKY вже бачили.гуано ще те тількі зря потрачений час . Нутк це ж не Спілбєрг знімав за 100500 міліонів. Бюджет 7,5 млн і мєгокіностудії Blind Spot Pictures Oy / 27 Films Production / New Holland Pictures про щось говорить? та й жанр - дизельпанкова комедія-бойовик. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mykola81 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 08:02 Поділитися #1269 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 08:02 Там пара сцен є прикольних . Одна копіює відому сцену з Гітлером з фільму " Бункер " Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 12 Червня, 2012 в 09:50 Автор Поділитися #1270 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 09:50 вже є якість?? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 12 Червня, 2012 в 10:54 Поділитися #1271 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 10:54 Arden, картинка - так, озвучка - або любительська, або з екранки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DasBoot Опубліковано 12 Червня, 2012 в 18:41 Поділитися #1272 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 18:41 Arden, картинка - так, озвучка - або любительська, або з екранки.я скачав картинка якісна звук одноглос качав тутЖелезное небо / Iron Sky (2012) WEB-DL скачать фильм бесплатно торрент Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lerov Опубліковано 13 Червня, 2012 в 08:24 Поділитися #1273 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 08:24 Arden, картинка - так, озвучка - або любительська, або з екранки. я скачав картинка якісна звук одноглос качав тут Железное небо / Iron Sky (2012) WEB-DL скачать фильм бесплатно торрент Пречитай ще раз пост №1 а саме Предлагаю в этом топике выкладывать названия фильмов (новинок), которые доступны для скачивания в хорошем качестве и дубляже. Ссылка на фильм - по желанию. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HWman Опубліковано 13 Червня, 2012 в 17:01 Поділитися #1274 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 17:01 а мені цей айрон скай не сподобалося... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 13 Червня, 2012 в 22:04 Поділитися #1275 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 22:04 Виправлю свій провтик. Ліцуха вийшла 23.05. Название: Охотник Оригинальное название: The Hunter Год выхода: 2011 Жанр: драма, приключения Режиссер: Дэниел Неттхейм В ролях: Уиллем Дефо, Сэм Нил, Фрэнсис О’Коннор, Салливан Степлтон, Моргана Дейвис, Каллэн Мулвей, Яцек Коман, Дэниэл Уилли, Джон Брамптон, Джэйми Тимони О фильме: Психологическая драма, основанная на известном романе Джулии Ли "Охотник", рассказывающая историю Мартина, отправленного из Европы таинственной биотехнологической компанией в пустыню Тасмании на охоту за последним тасманским тигром. IMDB 6.7/10 (6,276 votes) Выпущено: Австралия, Porchlight Films / Screen Australia / Screen NSW Продолжительность: 01:44:14 Озвучивание: Профессиональное (многоголосое) [лицензия] =================================================== Название: Проповедник с пулеметом Оригинальное название: Machine Gun Preache Год выхода: 2011 Жанр: боевик, драма, криминал, биография Режиссер: Марк Форстер В ролях: Джерард Батлер, Мишель Монахэн, Кэти Бейкер, Майкл Шеннон, Мадлен Кэрролл, Соулеймейн Сай Савейн, Грант Р. Краузе, Ривис Грэхэм, Питер Кэри, Барбара Ковен О фильме: Байкер Сэм Чайлдерс имел множество проблем с законом, но после выхода из тюрьмы, вняв мольбам жены Линн, начал посещать церковь. Бывшего преступника словно подменили: он стал примерным прихожанином, основал строительную компанию и сам возвел с нуля протестантский храм для тех, кого благополучные американцы презрительно именовали «отбросами общества»… Ровное течение жизни Сэма меняется после миссионерской поездки в Уганду и Судан. Проникнувшись состраданием к африканским детям, он решает основать приют, в котором те чувствовали бы себя в безопасности от боевиков Господней армии Сопротивления, набирающих себе солдат и сексуальных рабынь даже среди малолетних. Своих подопечных, если потребуется, Сэм готов защищать с оружием в руках. Однако в своем рвении Чайлдерс забывает о том, что обратной стороной любого благого порыва может стать одержимость… IMDB 6.8/10 (14,774 votes) Выпущено: США, Relativity Media / Virgin Produced / Apparatus Productions Продолжительность: 02:08:43 Озвучивание: Дублированное [Лицензия] Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.