Перейти до змісту

Виктор Янукович. Год первый


P0HIH

Рекомендовані повідомлення

Януковича мучить безсоння через образливі листи на свою адресу

"Від мене ніхто нічого не ховає. Це заборонено. Я читаю і знаю, що мені пишуть насправді. Але звикнути до злоби практично неможливо. І дуже часто через це буває безсоння. Думаєш і не можеш зрозуміти, звідки береться така ненависть, як на неї відповідати", - зазначив Президент України.

Він також запевнив, що ні на кого не тримає зла. "Я вам як на сповіді кажу (перехрестився - ред.): я ні на кого не тримаю зла і молюся, щоб Господь напоумив людей і розплющив їм очі. І щоб до них ніхто так не ставився і не бажав того, чого вони бажають мені. Але, звичайно, коли є відкриті погрози, на них реагує служба охорони", - додав Янукович.

:0150:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент Украины Виктор Янукович поручил премьер-министру Николаю Азарову уволить министров, которые сознательно тормозят реформы. На Совете регионов в четверг глава государства предупредил премьера, что если он не сделает этого, то увольнениями займется лично он сам. "Но выводы будут совсем другие", - зловеще добавил Янукович. Президент не пояснил, что же он имеет ввиду - уведут ли министров прямо с заседания в Лукьяновское СИЗО или вместе с ними отправят в отставку непослушного премьер-министра. Но, собственно, важна не судьба министров, а то, как логично развивается правление Януковича. Президент вряд ли читал учебники по авторитаризму - но создается впечатление, что старается воплотить в жизнь главу за главой.

Первое условие авторитарного режима - изоляция и запугивание политических противников. Начинают всегда с менее значительных фигур, чтобы затем перейти к реальным конкурентам. Янукович провел эту операцию с поразительной точностью. После того, как украинское общество и мир не отреагировали на арест бывшего министра внутренних дел Украины Юрия Луценко и других представителей правительства Юлии Тимошенко, дело дошло до самого экс-премьера. Политическая поляна была зачищена - примерно как после большевистского переворота. Но потом дело всегда доходит до своих.

Янукович, конечно же, не Сталин. И время сейчас другое. Но слова он подбирает правильные

Большевистские комиссары, уничтожившие своих политических противников, запугавшие народ и комфортно расположившиеся посреди всеобщей нищеты, торжествовали: теперь уже ничто не угрожало их сытому правлению, они могли воровать - до бесконечности, измываться над людьми - до бесконечности, лгать - до бесконечности. О прошлом, когда они были нищими эмигрантами или мелкими рецидивистами, они постарались забыть, как о страшном сне. Своего грозного пахана они воспринимали как отца народов. Но сам Сталин был уверен в том, что они помнят и знают, кто он такой на самом деле. Что они могут припомнить ему и экспроприацию денег из банков, и поражения на фронтах гражданской войны.

И наступил 1937 год. Тех, кто еще недавно выбивал сапогом зубы политическим оппонентам, забирали прямо из комиссарских спален и расстреливали в подвалах Лубянки. Перестреляли половину политбюро. За год сменилось несколько составов ЦК Компартии Украины. Конечно, вместе с вождями погибли миллионы случайных людей: лес рубят - щепки летят. Но главной своей цели Сталин достиг: когда кровавая пелена рассеялась, на арене осталась только лично преданная ему молодежь вкупе с холуями.

И разве Сталин обвинял расстрелянных комиссаров в том, что они помнят, что он обыкновенный рецидивист? Да нет, конечно. Он обвинял их во вредительстве. В саботаже. В шпионаже. Да мало ли в чем!

Янукович, конечно же, не Сталин. И время сейчас другое. Но слова он подбирает правильные. И если власть Партии регионов продержится еще несколько лет, рядом с вождем будут находиться совсем другие люди, молодые, наглые и уверенные, что президент - потомственный правитель. А те, кого мы привыкли считать столпами региональной власти - сядут за воровство и саботаж. Не это ли имел ввиду Виктор Федорович, когда предупреждал Азарова о других последствиях?

Виталий Портников, журналист

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Віктор Янукович став першим у багатьох відношеннях. Він став першим президентм України, котрого обрали менше половини громадян, що прийшли на другий тур виборів (а від усіх українців це було взагалі ледве більше третини)

Він також став першим українським президентом-анекдотом, причому ще до президентства – просто потім «напад вінка», «обналічка» та «увікнить Україну» витіснили в пам’яті народній історії про те, як у день інавгурації перед Віктором Федоровичем не хотіли відчинятися двері парламенту, а на набережній Дніпра в Києві сама собою розвалилася знаменита скульптура з Києм, Щеком, Хоривом і сестрою їхньою Либіддю.

Далі ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Києві стоїть хлопець в пробці. Раптом стукіт у вікно. Він опускає скло:

- Шо треба?

- Терористи взяли Януковича в заручники і вимагають 10 млн. $ Викуп, інакше вони обіллють його бензиом і спалять. Ми вирішили пройти по машинах, хто скільки дасть.

- Ну ... я літрів 5 можу дати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За що ж ви Аладдіна-то так споганили?

то не Аладдін, то:

persimg14205_1.jpg

http://www.kinonews....36/the-dictator

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Територію сучасної України відвідав син бога Зевса, вважає Янукович

Опубліковано 14/09/2012

Президент Віктор Янукович вважає, що Україна та Туреччина можуть запропонувати Європі своє розуміння витоків цивілізації.

“Наші країни знаходяться там, де колись була колиска Середземноморської цивілізації”, – зазначив Янукович, виступаючи на спільній панелі з прем’єром Туреччини в ході форуму “Ялтинська європейська стратегія”.

За словами Януковича, “у стародавній Смирні – сучасному Ізмірі за однією із версій дослідників творив свою “Іладу” і “Одіссею” Гомер”, – сказав Янукович, зробивши наголос на перший склад у слові “гОмер”.

Янукович також повідомив, що “на теренах сучасної України побував і легендарний Геракл”. Як відомо, Геракл є одним з давногрецьких героїв міфів, і його існування ніколи ніким не було підтверджено.

“Тут у величному Херсонесі сходились торгівельні шляхи від скіфів до еллінів, і далі до Риму. Я навожу ці приклади для того, щоб показати наш геокультурний потенціал”. “Ми можемо запропонувати свою історію творення сучасної Європи, своє розуміння витоків і коріння європейської цивілізації”, – додав Янукович. Джерело: Українська правда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зробивши наголос на перший склад у слові “гОмер”.
Все правильно. Це сила звички в нього спрацювала - перший склад знайомий, тому так і сказав. :D
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За словами Януковича, “у стародавній Смирні – сучасному Ізмірі за однією із версій дослідників творив свою “Іладу” і “Одіссею” Гомер”, – сказав Янукович, зробивши наголос на перший склад у слові “гОмер”.

80323.gif

А ось і сам легендарний ГОмер, про якого розповідає Президент!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У США - чергова критична резолюція про Україну

Американські законодавці пропонують запроваджувати візові обмеження щодо урядовців, які вдаються до порушення прав людини, корупції та інших антидемократичних дій. За ходом засідання сенатського комітету стежив народний депутат України Остап Семерак, який в інтерв’ю «Голосу Америки» детальніше розповів про резолюцію та перебіг останніх подій в Україні.

http://ukrainian.voanews.com/media/video/1511224.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю, можливо багато хто зі мною не погодиться, та я вірю тільки тому , що реально бачу. Наскільки я знаю на Волині було зроблено дуже багато. Наприклад : добудували міст, поклали бруківку в центрі міста, роблять вокзал та дорогу поблизу нього, відремонтували страшний драмтеатр ( хоча бачив вже відмітки малолітніх даунів, типу круто напевне розписатись на тільки зробленій стіні драмтеатру, бо це люди що не цінують працю інших), постійно роблять дороги. Та цього ніхто не цінує, як не сумно та така видно природа українців. От якби комусь хто так погано говорить за цю владу вдома поклали асвальт, чи допомогли з будівництвом його будинку, от тоді ходив би і всім розказував які вони хороші. Так само пенісії, зараз пенсії , як мінімальна зарплата, та наші пенсіонери всеодно жаліються. Як кажуть скільки вовка не корми , всеодно в ліс тягне. В студентів також на мою думку чудові стипендії ( 500грн.).

Невже ж це все зробив Харант? Оо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lovetstiney, Ви певно ще маленький.

на рахунок людей в селі, що п'ють. якби Ви знали що в селі вирощуть цукровий буряк і потім міняють його на цукор... далі пояснювати послідовність мабуть не потрібно.

тепер про дороги і бруківку.... якість і ціна мабуть Вас влаштовують.

А чому, Ви не пишети про ситуацію в лікарнях, аптеках, в медичних пунктах по селах? Порахуйте скільки коштують ліки для пенсіонерів і для людей в селі, тоді зрозумієте чого так ниють і так багато п'ють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю, можливо багато хто зі мною не погодиться, та я вірю тільки тому , що реально бачу. Наскільки я знаю на Волині було зроблено дуже багато. Наприклад : добудували міст, поклали бруківку в центрі міста, роблять вокзал та дорогу поблизу нього, відремонтували страшний драмтеатр ( хоча бачив вже відмітки малолітніх даунів, типу круто напевне розписатись на тільки зробленій стіні драмтеатру, бо це люди що не цінують працю інших), постійно роблять дороги. Та цього ніхто не цінує, як не сумно та така видно природа українців....

і яким боком до цього всього ЯнукЕвич і теперішня влада в Києві? Це все починалось робитись набагато раніше (проекти, наприклад, на такі сер'озні речі не за один рік утрясаються)
...Так само пенісії, зараз пенсії , як мінімальна зарплата, та наші пенсіонери всеодно жаліються. ...
по-перше, пенсії ще при Юльці почали піднімати, а, по-друге, ти рахуєш, теперішні пенсії достойні людини? За них людина може щось собі дозволити крім попоїсти і за квартплату сплатити? А бабулькам і дідулькам ще й цукерочку з машинкою внучку подарувати хочеться! (я вже не кажу про достойний відпочинок десь в санаторії, як собі можуть дозволити пенсіонери за кордоном). Ти думаєш ця влада їм це дасть?!
...То ще дехто з партій піднімає питання, в нас забрали мову, ну і весь інший бред. Ніхто її не забирав, просто дали можливість розмовляти людям тою мовою якою вони хочуть. ....
а тут взагалі ти якусь дурню пишеш. А хто ж не давав "розмовляти людям тою мовою якою вони хочуть"??? Зобов'язували ДЕРЖАВНИХ посадовців розмовляти ДЕРЖАВНОЮ мовою, а всі інші звичайні люди не мали ніяких притискань!

Зараз можливостей для людей дуже багато, тільки якщо не приклавши якихось зусиль, звичайно нічого й не буде. Сам на прикладі бачив, як плачуться люди в селі , що немає грошей, а бухають кожний день ( питання за які гроші). Хоча до Луцька, де можна знайти роботу всього там кілометрів 15-20. І що найбільше сумно, що пють багато хто за гроші, які та ж погана держава дає на дітей, щоб вони мали хоча б якийсь шанс вирости повноцінними, свідомими українцями...

Ти це про всіх в селі??? А ти сам пробував прожити там? А ти сам пробував знайти в Луцьку роботу і їздити щодня???
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я вірю тільки тому , що реально бачу
зараз пенсії , як мінімальна зарплата,
та наші пенсіонери всеодно жаліються. Як кажуть скільки вовка не корми , всеодно в ліс тягне
на мою думку чудові стипендії ( 500грн.)
Як я вже писав, це моя особиста думка і багато хто може бути з нею не згоден ...Але пораджу Вам одне, робіть висновки з реальних фактів

:0143: У нас тут якісь засЛанці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю, можливо багато хто зі мною не погодиться, та я вірю тільки тому , що реально бачу. Наскільки я знаю на Волині було зроблено дуже багато. Наприклад : добудували міст, поклали бруківку в центрі міста, роблять вокзал та дорогу поблизу нього, відремонтували страшний драмтеатр ( хоча бачив вже відмітки малолітніх даунів, типу круто напевне розписатись на тільки зробленій стіні драмтеатру, бо це люди що не цінують працю інших), постійно роблять дороги. Та цього ніхто не цінує, як не сумно та така видно природа українців.

От якби комусь хто так погано говорить за цю владу вдома поклали асвальт, чи допомогли з будівництвом його будинку, от тоді ходив би і всім розказував які вони хороші. Так само пенісії, зараз пенсії , як мінімальна зарплата, та наші пенсіонери всеодно жаліються. Як кажуть скільки вовка не корми , всеодно в ліс тягне. В студентів також на мою думку чудові стипендії ( 500грн.).

То ще дехто з партій піднімає питання, в нас забрали мову, ну і весь інший бред. Ніхто її не забирав, просто дали можливість розмовляти людям тою мовою якою вони хочуть. В нас ж демократія. Но писати всі документи в державні установи всеодно прийдеться державною українською мовою, тобто її вони також повинні знати.

Зараз можливостей для людей дуже багато, тільки якщо не приклавши якихось зусиль, звичайно нічого й не буде. Сам на прикладі бачив, як плачуться люди в селі , що немає грошей, а бухають кожний день ( питання за які гроші). Хоча до Луцька, де можна знайти роботу всього там кілометрів 15-20. І що найбільше сумно, що пють багато хто за гроші, які та ж погана держава дає на дітей, щоб вони мали хоча б якийсь шанс вирости повноцінними, свідомими українцями...

Як я вже писав, це моя особиста думка і багато хто може бути з нею не згоден ...Але пораджу Вам одне, робіть висновки з реальних фактів, а не безглуздих викриків політиків...

Практично все, що ви тут написали повна фігня. Від того, що хтось добудував міст, поклав бруківку в центрі міста жити не стало краще. Волинська область стабільно займає перші місця в рейтингу найнижчих зарплат ( http://ua.politics.comments.ua/2012/06/25/177211/10-golovnih-tendentsiy.html ). Рівень безробіття дуже високий. Корупція тотальна. Роззуйте очі. Ось вам реальний стан справ.

Але найбільше мене вбило про демократію :0148:

В нас ж демократія

Чесно кажучи, мені вас жаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

×
×
  • Створити...