Mala Опубліковано 7 Травня, 2008 в 08:56 Поділитися #1 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 08:56 Пропоную в цій темі ділитися кумедними історіями з життя дітей . Пропоную декілька "перлів" своєї чотирирічної донечки Софійки . Приміряю обновку , бідкаюсь , що трошки завелика. Донечка підказує : нічого, на наступну зиму буде. як передмова: з чоловіком ми розлучені. Прибігає донечка з прогулянки з діловою пропозицією : мамо, нам ТРЕБА братика чи сестричку. Стараюсь віджартуватись - нам спочатку тата треба . Тоді вона береться шукати "кандидатуру" , але всі варіанти виявляються непідходящі ( то родич , то одружений сусід), тоді вона сумно зітхає і каже : - ну , що вже більше й чоловіка знайти не можна ? ( Дуже вже братика чи сестричку хочеться ). Тітка питає племінників , хто ким хоче стати , коли виросте. Одна хоче бути дизайнером, інша- кондитером. А Софія: - хочу бути нареченою ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 7 Травня, 2008 в 14:38 Поділитися #2 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 14:38 Mala - тобі сюди [email protected] Матеріали публікуються на сторінках всеукраїнського тижневика "Сім'я і Дім". Та дублюються на сайті http://simya.com.ua може ще й гонорару дадуть wellcome Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 14 Травня, 2008 в 08:37 Поділитися #3 Опубліковано 14 Травня, 2008 в 08:37 Малий (3 роки) дивиться в бінокль і каже: - О, якась жаба! А ні, це моя мама! Граючись: -С этой стороны наблюдается активность, пора прихлопнуть это осиное гнездо! Ще розміщала тут: http://board.lutsk.ua/index.php?s=&sho...st&p=203943 http://board.lutsk.ua/index.php?s=&sho...st&p=203945 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mala Опубліковано 3 Липня, 2008 в 05:36 Автор Поділитися #4 Опубліковано 3 Липня, 2008 в 05:36 Сьогодні вранці збираємось в садочок. Мала питає :- Мама, чого мені треба ходити в садочок?Відповідаю запитанням : А мені на роботу ? Тоді вона видає:- Так тобі там гроші платять , а мені ? P.S. Доля істини в цьому є... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mala Опубліковано 18 Липня, 2008 в 09:01 Автор Поділитися #5 Опубліковано 18 Липня, 2008 в 09:01 Невеличкий словничок донечки : прикольно - накольно ; фотографії - нафігафії ; "Утиные истории" - "Противные истории" мінеральна вода - німеральна Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 18 Липня, 2008 в 09:33 Поділитися #6 Опубліковано 18 Липня, 2008 в 09:33 , Мала, нагадала мені прикол мого старшого: - Тетяна Володимирівна (вихователька) -Тьотя Мудирівна - Волга - вогла - табуретка - теребетка - маршрутка- пісютка (пам"ятаю як червоніла в маршрутці!!!) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
hyrurg Опубліковано 18 Липня, 2008 в 10:17 Поділитися #7 Опубліковано 18 Липня, 2008 в 10:17 А моя 2,7років: положи-позоли ведмедик-мемедик котлета-каклєта велосипед-пісєдік Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SummerTime Опубліковано 21 Липня, 2008 в 20:29 Поділитися #8 Опубліковано 21 Липня, 2008 в 20:29 Старшому було 2 роки. Надзвичайно був балакучий хлопець. Вдень кладу його спати. За вікном гудуть машини.Син: Мама, що це поїхало?Я: Вантажівка.Син: А куди?Я: На якийсь завод. Спи.Син: А на який завод?Я: Не знаю, спи.Син: Ну, на який завод?Я: Я не знаю. Спи.Син:Ну на який завод, я питаю?Я: Синуля, ти можеш рота закрити?Син: Я можу ще раз спитати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mala Опубліковано 22 Липня, 2008 в 11:00 Автор Поділитися #9 Опубліковано 22 Липня, 2008 в 11:00 Старшому було 2 роки. Надзвичайно був балакучий хлопець. Вдень кладу його спати. За вікном гудуть машини.Син: Мама, що це поїхало? Я: Вантажівка. Син: А куди? Я: На якийсь завод. Спи. Син: А на який завод? Я: Не знаю, спи. Син: Ну, на який завод? Я: Я не знаю. Спи. Син:Ну на який завод, я питаю? Я: Синуля, ти можеш рота закрити? Син: Я можу ще раз спитати. Кажуть , що діти у віці з 2 до 5 років задають близько 300 запитань в день. Моя - не менше мільйона . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mala Опубліковано 29 Липня, 2008 в 04:58 Автор Поділитися #10 Опубліковано 29 Липня, 2008 в 04:58 З донечкою не сумно. Усміхнуло: Софійка: - Мамо, а ми на море поїдемо? - Ні. - Чому? - Бо в нас не вистачає грошей. - Ну то ми ж не будемо море купувати, ми тільки покупаємось.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VINNI_POOH Опубліковано 29 Липня, 2008 в 10:17 Поділитися #11 Опубліковано 29 Липня, 2008 в 10:17 Жона часто для того чтобы развлечь малыша рвет газеты на мелкие части и посыпает ему над головой, получается эфект конфети, его сие действие очень веселит. Как то на выходных уложил малыша спать в обед а сам пошел играться на компе, после. Через 0,5 часа, думаю нада проверить, чётам, заходю в комнату, валяется мой бумажник, рядом сидит малыш и посыпает себя самым дорогим конфети из кусочков что он "мастерски соорудил" из купюр что были в бумажнике. Слава богу что основая часть денег хрониться на пластиковой карточке. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mala Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 18:12 Автор Поділитися #12 Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 18:12 Софія : 4 рокиДивлюсь по ящику якесь політичне шоу, доця щось малює за столом, потім, ніби між іншим зауважує: "вони (вказує на політиків) перетворили парламент на громадський туалет" ( виявляється цю фразу вона почула раніше по тому ж ящику, до того я її не чула ).Німа сцена. Повертаю голову. Перепитую.Доця спокійно повторює "умну" фразу і таким же філософським тоном додає :- а ти якщо не запам"ятовуєш, то записуй.))))Задаю для розв"язання задачу:У тебе 2 цукерки, а у твоєї подружки Оксанки - три. Скільки....Недослухавши до кінця доця видає:- а чого в Оксанки більше?)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Luychi Опубліковано 14 Вересня, 2009 в 07:56 Поділитися #13 Опубліковано 14 Вересня, 2009 в 07:56 Розказую на ніч дочці казку, малій 3,5 роки. Казка називається "Телесик", слухається в №-ний раз тому і знається напам"ять. Підхожу до найдраматичнішого моменту. Баба-Яга хоче запхати Івасика-Телесика у піч. Дочка перебиває:"Мама, а чому Бага-Яга хоче з'їсти Івасика?" . "Та мабуть голодна була" - відповідаю. "А чому Телесика хоче з'їсти?" - допитується донька. "Ну бо їсти хоче" - кажу я.І тут дитина із запалом вигукує: "Ну я ж вас з татом не їм!!!"Трирічний син увесь час себе кимсь уявляє. То він лев - тоді бігає і рикає із страшною мордочкою, то зайчик - стрибає по квартирі. А недавно був корабликом, "плавав" на дивані. Прихожу кликати його обідати. А він мені "Ну бачиш мамочка, я ж кораблик. А у кораблика ротика нема. Як він може їсти?". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
hyrurg Опубліковано 14 Вересня, 2009 в 09:17 Поділитися #14 Опубліковано 14 Вересня, 2009 в 09:17 Моя малявка,(3,5років) - положили спати в ліжечко, через 5 хвилин - "хочу водички!"..... ще 5 хвилин - "хочу водички!"...ми з дружиною не реагуємо... ще 5 хвилин(ображено) - " Ну хоч хтось в цій хаті принесе мені водички чи ні!?" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Valyanok Опубліковано 14 Вересня, 2009 в 09:21 Поділитися #15 Опубліковано 14 Вересня, 2009 в 09:21 Лежав з малим в лікарні. Йому захотілось піпі, зайшли в чоловічий, а за стіною жіночий і чути що там відбувається. Діалог: - мама, а навіщо ти какашки набираєш?- лікар сказав взяти на аналіз;- додому???Я сам там чуть не попісяв. :-) :-) :-) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Luychi Опубліковано 19 Вересня, 2009 в 13:15 Поділитися #16 Опубліковано 19 Вересня, 2009 в 13:15 Син (3,5 роки) цілує мене на прощання виходячи з дому. Просить:"І в губки, і в щічку. А тепер тата." А потім здивовано :"О, а в тата на щічках волосся є". Тато був неголеним.Син пісяє на вулиці, "на травичку", як він каже. Поряд стоїть його двоюрідна сестричка (4 роки) Побачила і радісно так: "Який фонтан! Іллюха, ти такий здоровий фонтан зробив!!!!" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 07:55 Поділитися #17 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 07:55 Улюблена пісня дочки (3 роки) "Донечка". Останнім часом перестала наспівувати і очевидно призабула слова. І от надумала знову поспівати: Донечка маленька, чорні оченята, Ти моя красуня, ти моє курчатко качка, качка, качка. А ще є невідома нам пісня у її виконанні: А он построил себе дом на песке Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 08:03 Поділитися #18 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 08:03 А моя 2,7років: положи-позоли ведмедик-мемедик котлета-каклєта велосипед-пісєдік Мій 2,8 років з-поміж усіх слів - ці два мої улюблені черепаха - шекававва подушка - копуфа Мої дітки Рома і Діма - Мома і Міма Рома коли хоче якусь іграшку, а лінь по неї йти - то просто каже "Дай таку-то іграшку" Влітку, коли гуляли на вулиці - назустріч ходили різні люди. Каже - тьотя. Я повторюю - тьотя. Наступна фраза - ДАЙ ТЬОТЮ. Всі жіночки обертались і загадково посміхались . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talja Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 17:11 Поділитися #19 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 17:11 Коли я була маленькою, чомусь дуже любила співати одну пісню Раїси Кириченко, тільки замість "Пане полковнику, мій синьоокий...", я вперто співала і переконувала всіх, що так має бути: "Пане морковнику, мій синьоокий" . А оце знайшла на якомусь форумі - мені сподобалось Сыну было 6 лет. Внимательно смотрит на маникюр воспитательницы. — Ольга Александровна, у Вас такие ногти длинные... — Да. Нравится? — Нравится. Наверное, по деревьям лазить хорошо. Сева 3 года. Проверяем слух у врача в поликлинике. Врач шёпотом: — Конфета. Сева, тоже шепотом: — Мне нельзя — аллергия... Егор, 4 года: -Мама, кем я буду, когда вырасту? -А кем ты хочешь? -Водителем. А кем будет папа, когда вырастет? -Так он уже вырос. Ребёнок, озадаченно: — Уже вырос? А зачем же мы его кормим? Готовились к какому-то празднику, наделали салатов. Бабуля спрашивает: — Ну, давайте украсим чем-нибудь. Давайте зеленью. Можно грецкими орешками посыпать. Лида: — А можно кошачим кормом, красиво будет. Одеваемся в садик. Дочь: — Мама, а из-под платья будут видны колготки? — Да. — А сколько километров? Даша (5 лет): — Я столько стран повидала... на глобусе! Сын (7 лет) радостно идёт домой из школы, разговаривая со мной по мобильному: — Мам, выгляни в окно! Видишь, там что-то бежит? Это я!!! Ульяне 3 года. Сидит с игрушечным фонендоскопом в руках: -Я ловлю рыбу! -Уля, это же для доктора! -Ладно, я доктор. Что вас беспокоит? -Да, вот, горло болит. Вы можете помочь? -Не могу. -Почему!? -Я рыбу ловлю... Ваня строит планы на будущее: — Вырасту, выучусь, пойду работать, женюсь, у меня родятся дети. Ты, мама, станешь бабой Ирой, а папа — бабой Андреем... Данила (5 лет) ест котлету, спрашивает: — Эта котлета из коровы? — Да, такое мясо называется говядина. Недоумённо: — Ну, зачем ты так? Может, она и не жадная была. Игорь (5 лет): — Когда я женюсь, то мне уходить из квартиры или вы уйдёте? На утреннике в саду девчонки хвастаются: — Смотри, какое у меня платье! — Смотри, какие у меня колготки! — А у меня, смотрите, бусики! И далее в том же духе… Вбегает мальчик Саша (ещё нет 5 лет) и восторженно произносит: — Платья, колготки, бусики... У-у-у, женщины! Как же я вас люблю! Мама: — А кто это на балконе банку разбил? Лиза (4 года): — Это, наверное, папа... ручонками своими, погаными. Доктор при малом прописал в попу вставлять свечки, малый начинает плакать, говорит: «Не надо...». В общем, со всей силы сопротивляется. Доктор долго и нудно объясняет всю пользу от этого дела... В конце концов, Максим говорит: — Ладно. Вставляйте. Только, чур не поджигать. Гриха (3 года) лупит со всей дури свою старшую сестру игрушечным мечом по спине, приговаривая: — Отведай-ка силушки богатырской!.. Моя младшая сестра как-то раз решила сама позвонить отцу на работу: — Алло! Это папина работа? Позовите папу! Пишу на лице автопортрет перед светским выходом. Тени, тушь, помада. Сынуля: — Ма-а-ам, а зачем ты лицо разрисовываешь? — Чтобы быть совсем-совсем красивой, солнышко. — Не поможет... Забираю дочку из садика, под глазом фингал: — Дочка, что случилось? — С Серёжкой подрались! — Из-за чего? — Да, жениться не захотел!!! — Мама, ты родила меня, а передо мной родила Сашу, а перед Сашей — Олю, а перед Олей — папу. — Нет, папу я не рожала. — Получается, папа — подкидыш? Сынишка спрашивает у отца, моющего посуду: — Папа, а сколько лет ты уже служишь у мамы? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
spanasyuk Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 17:33 Поділитися #20 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 17:33 Класно! Ще приємніше і веселіше ніж в темі про анекдоти P.S. Такі перли ніде не знайти! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mala Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 09:02 Автор Поділитися #21 Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 09:02 В бабусі День народження. Софійка дарує подарунок , бабуся дає їй 100 грн, вона : - Ой, що ви , ми стільки не потратили Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 11:15 Поділитися #22 Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 11:15 Так как детей не имеется вспомню себя. Часто густо пукал буквы Не вимовляв деякі букви та цифри "Дід пішов на *балку"-классика жанра Был у меня пес -звали в честь Берии-Лаврентий Павлович или ласково Лавруша ,Лаврик-Ну вот я ему и говорил "Йавйик уїбнися(улибнися)".Еще вспоминаю как читали сказку о козле Мефодии и как мой дедушка Мефодий злился после каждого "козла"+ говорил ему "Деда ти йобот" за его манеру ходить. Сейчас уже и не вспомнишь многого-старый стал Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
solnishko Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 12:09 Поділитися #23 Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 12:09 Ми вже ніби і дорослі, і слова у нас правильні і по дєлу , одначе тут нещодавно стався конхфуз, їдемо в маршрутці: - Мама, а хто наш дід? - Будівельник - А що він робить? - Будує будинки - А де він зараз? (дід у відрядженні тривалому) - Мені вибиває геть з голови слово "відрядження" і я кажу: В камандіровці Дитина подумала і видала: - Буду великим, теж буду в МАНДІКАРОВКАХ будувати маршрутка вилягла Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarikk Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 20:05 Поділитися #24 Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 20:05 Траплялось вам почути від дитини кумедні вислови, цікаві питання? викладаємо сюди Почну. мАліна (3 роки). Їдемо в автобусі по Львівський біля "Нашого Краю". Питає: - А що там пише? - "Наш Край" ...2х секундна пауза... - Ваш край? А мій тоді край де??? - ... - А тут пише "Хліб"! (побачивши кіоск "Наш Хліб" поряд на зупинці). я вже не став нічого уточнювати... інший випадок (уже 3,5 роки). Переглядаючи свої фото, натрапила на фотоколаж (дружина в фотошопі бавилась) - себе (віком 3-4 місяці) на айсбергу посеред води і крижин. І в плач: - Мені ж там холодно... Довго не могли заспокоїти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Luychi Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 20:12 Поділитися #25 Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 20:12 А мій синок питає:"Нащо їсти?-Щоб ти великий виріс.-Ти хочеш, щоб я мультиків не дивився?А в інший день коли мова про їжу заходить- А куди ми мою маленьку одежу подінем?От і дай відповідь на такі питання. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.