igorgame Опубліковано 13 Травня, 2015 в 08:13 #2076 Опубліковано 13 Травня, 2015 в 08:13 причина конфлікту в розподілі доходів від продажу прав на телевізійні трансляції.Треба зазначити, що це стосується не клубів віщого дивізіону, а малі кошти перепадають нижчим!"Выручка от продажи прав на телетрансляции будет распределяться централизованно с сезона-2016/17. Согласно новому закону, который одобрило испанское правительство, 90% выручки получат клубы высшего дивизиона, 10% – второго.Королевская федерация футбола Испании (RFEF) обвинила правительство в неуважении, заявив, что с федерацией не было проведено необходимых консультаций. Профсоюз требует, чтобы при распределении доходов больше учитывались интересы клубов низших лиг. Если стороны не придут к соглашению, все национальные футбольные соревнования будут приостановлены с 16 мая. В том числе под угрозой срыва окажутся последние два тура Примеры и финал Кубка Испании, в котором встретятся "Атлетик" и "Барселона".
Svityaz Опубліковано 22 Травня, 2015 в 19:56 #2077 Опубліковано 22 Травня, 2015 в 19:56 Мораес продолжит карьеру в киевском ДинамоНападающий донецкого Металлурга Жуниор Мораес переходит в киевское Динамо, сообщает официальный сайт столичного клуба.28-летний футболист подписал контракт с Динамо, который рассчитан на три года и вступает в силу с 1-го июля 2015-го года. Киевлянам он достанется совершенно бесплатно, ведь его контракт с Металлургом подходит к концу. В донецком клубе Мораес провел последние три сезона, забив 35 мячей в 63-х сыгранных матчах Премьер-лиги.Це типу замість Теодорчика, який вибув на хз скільки часу?... Дивне рішення, невже не можна було знайти когось по-серйозніше? Враховуючи, що ще й "богудякуваний" ображений на лавці сидить і вже лижі гострить назад... Можуть бути проблеми з нападом у ДК....
Svityaz Опубліковано 26 Травня, 2015 в 20:52 #2078 Опубліковано 26 Травня, 2015 в 20:52 Фото нового захисника Динамо - Петровіча, гравця нац збірної Сербії. Ще один лось в центр захисту на підстраховку до Хачіка і Драговіча? Віду на фіг чи Драговича дійсно не втримають?
igorgame Опубліковано 26 Травня, 2015 в 22:15 #2079 Опубліковано 26 Травня, 2015 в 22:15 Ще один лось в центр захисту Лось? А чому так грубо? А у Кварца мало лосів було і є? А у кротів лось Рак чого вартує? Поважайте Чемпіона і не заздріть!!!
Svityaz Опубліковано 26 Травня, 2015 в 22:23 #2080 Опубліковано 26 Травня, 2015 в 22:23 Ще один лось в центр захисту Лось? А чому так грубо? А у Кварца мало лосів було і є? А у кротів лось Рак чого вартує? Поважайте Чемпіона і не заздріть!!! До чого тут заздрощі?... Дане порівняння цього нового надзвичайно прекрасного представника нашого діючого чемпіона з представником фауни було проведено виключно заради того, щоб звернути увагу на його антропометричні дані і все... Ніяких персональних образ ні футболісту, ні тварині не малось на меті... Я надіюсь, що вас вдовільнила відповідь?) ЗІ. А загалом не вірю я в толкових балканських захисників, на довго їх у нас не вистачає. Срна - виняток... Дай Бог - помиляюсь...
ForZa Опубліковано 27 Травня, 2015 в 08:59 #2081 Опубліковано 27 Травня, 2015 в 08:59 на довго їх у нас не вистачає Да ну? А Гавранчич як для Динамо у ті часи поганий був? А універсал Гіоане, хоч і з Румунії, а Єрко Леко... Погано ви футбольну історію ну хоча б Динамо Київ знаєте!
Svityaz Опубліковано 27 Травня, 2015 в 11:54 #2082 Опубліковано 27 Травня, 2015 в 11:54 на довго їх у нас не вистачає Да ну? А Гавранчич як для Динамо у ті часи поганий був? А універсал Гіоане, хоч і з Румунії, а Єрко Леко... Погано ви футбольну історію ну хоча б Динамо Київ знаєте! Я маю на увазі гру на хорошому рівні хоча б сезона 3... Гавранчіч сезона 1,5 відкатав і все - сама яскрава згадка це його гол Ромі (коли італійцям тех. поразку вліпили). Про Лєко читав інтерв"ю пару років назад когось з киян, що був дуже "гнилою" особою - на тренуваннях старався травмувати своїх конкурентів по амплуа, та й не вражав він своєю грою. Гіоане - це взагалі "один з багатьох" хто просто був у складі ДК... нічим не запам"ятався... Я маю на увазі гравців захисного плану на кшалт Лужного, Дмитруліна, Ващука, Головко і т.д.
olsad Опубліковано 27 Травня, 2015 в 16:49 #2083 Опубліковано 27 Травня, 2015 в 16:49 Гіоане - то всім балканцям балканець, прям свєрхбалканець.
Michaylo Опубліковано 27 Травня, 2015 в 17:30 #2084 Опубліковано 27 Травня, 2015 в 17:30 Ну, тоді й наш Ерік - свєрхбалканець...
igorgame Опубліковано 27 Травня, 2015 в 18:05 #2085 Опубліковано 27 Травня, 2015 в 18:05 нічим не запам"ятався... Ну-ну... Попитай спочатку гравців і вболювальників Динамо - вони тобі скажуть хто такий Тібі був для Динамо!!! Ще Сабліч був! І ці всі, вищеперелічені, гравці своїх національних збірних!!! Я маю на увазі гравців захисного плану на кшалт Лужного, Дмитруліна, Ващука, Головко А це тут до чого? Я можу теж Баля, Кузнецова, Бессонова, Балтачу... згадати... Про що мова - що Динамо підписало гравця, ніхто ще його гри не бачив, а тут вже такі висловлювання, недовіра...?
Svityaz Опубліковано 27 Травня, 2015 в 18:17 #2086 Опубліковано 27 Травня, 2015 в 18:17 нічим не запам"ятався... Ну-ну... Попитай спочатку гравців і вболювальників Динамо - вони тобі скажуть хто такий Тібі був для Динамо!!! Ще Сабліч був! І ці всі, вищеперелічені, гравці своїх національних збірних!!! Я маю на увазі гравців захисного плану на кшалт Лужного, Дмитруліна, Ващука, Головко А це тут до чого? Я можу теж Баля, Кузнецова, Бессонова, Балтачу... згадати... Про що мова - що Динамо підписало гравця, ніхто ще його гри не бачив, а тут вже такі висловлювання, недовіра...? А для чого мені питати різних "вболЮвальників" якщо я за ДК сам слідкую ще з останніх чемпів РС? Я маю власну думку і її висловлюю... Черговий доказ того, що балканські захисники не для лідерів нашого чемпіонату - це Віда. Не більш-менш серйозному європейськомі рівні він вже не тягне, для середняків ЧУ він якраз добрий, але у нас таких українців штук 5 можна знайти... Питання: тоді для чого брати імпортозаміщення? Драговіч "прийшовся" Києву "до двору, Даніло Сілва видає непогані останні ігри... На "бетонича" буде цікаво подивитись коли форму підтягне... В Петровіча невірю... Можливо, помиляюсь...
ForZa Опубліковано 28 Травня, 2015 в 05:53 #2087 Опубліковано 28 Травня, 2015 в 05:53 не для лідерів нашого чемпіонату - це Віда Але коли Віда забивав у важливих іграх і цим робив из команди лідера, то...?! Футбол - це просто гра і там, як говорять, "от любви до ненависти - один шаг"! На "бетонича" буде цікаво подивитись коли форму підтягне... Він вже за пів-року не підтянув і скоріше за все з ним контракт не продовжать, брали йог для підстраховки. А про Петровіча після хочаб двух місяців офіційних ігор поговоримо
Svityaz Опубліковано 28 Травня, 2015 в 06:06 #2088 Опубліковано 28 Травня, 2015 в 06:06 не для лідерів нашого чемпіонату - це Віда Але коли Віда забивав у важливих іграх і цим робив из команди лідера, то...?! Футбол - це просто гра і там, як говорять, "от любви до ненависти - один шаг"! На "бетонича" буде цікаво подивитись коли форму підтягне... Він вже за пів-року не підтянув і скоріше за все з ним контракт не продовжать, брали йог для підстраховки. А про Петровіча після хочаб двух місяців офіційних ігор поговоримо Ну взагалі-то ми говоримо про захисників і забивати голи це не є їх обов"язком) Хоча, хто забив гол Дніпру і фактично зробив ДК чемпіоном два тури назад?)))
nikolas Опубліковано 28 Травня, 2015 в 07:11 #2089 Опубліковано 28 Травня, 2015 в 07:11 В Петровіча невірю... Можливо, помиляюсь...Поживемо побачимо, а взагалі в Петровіча позиція не захисник , а полозахист. Тренери почали використовувати його як захисника, тому може зіграти як в центрі поля так і в обороні.
Volyniaka Опубліковано 28 Травня, 2015 в 11:23 #2090 Опубліковано 28 Травня, 2015 в 11:23 Экс-глава УЕФА Леннарт Юханссон призвал отдать Англии право проведения чемпионата мира по футболу 2018 года, который должен пройти в России, сообщает Reuters.http://www.gazeta.ru/sport/news/2015/05/27/n_7234361.shtml
Svityaz Опубліковано 28 Травня, 2015 в 11:29 #2091 Опубліковано 28 Травня, 2015 в 11:29 Экс-глава УЕФА Леннарт Юханссон призвал отдать Англии право проведения чемпионата мира по футболу 2018 года, который должен пройти в России, сообщает Reuters.http://www.gazeta.ru...n_7234361.shtmlВже раніше піднімались ці питання заміни країн організаторів ЧС-2018 і ЧС-2022, ще коли були внутрішні розслідування ФІФА.На 2022-й рік країною-заміною називали США.Дай Бог, як то кажуть....
Svityaz Опубліковано 29 Травня, 2015 в 12:13 #2092 Опубліковано 29 Травня, 2015 в 12:13 Ну що, всі перевели будильники на 4 ранку?))
Svityaz Опубліковано 30 Травня, 2015 в 04:33 #2093 Опубліковано 30 Травня, 2015 в 04:33 Україна (U-20) - Нова Зеландія (U-20) 0:0Стидно зізнатись, але ледве відскочили... Було відчуття ніби наші гравці один одного на полі вперше побачили...
Svityaz Опубліковано 2 Червня, 2015 в 02:21 #2094 Опубліковано 2 Червня, 2015 в 02:21 Понеслась душа в рай)...Україна (U-20) - М"янма (U-20) 3:0 (60-та хвилина)50-та. Лучкевич (здається) подавав кутовий м"яч винесли назад до нього, повторна подача і Яремчук головою пробиває воротаря54-та. Контратака і Лучкевича по правому флангу виволять один-на один. Парашут над воротарем і 2:0.57-ма. Чергова контратака наших і Лучкевич по центру виходячи один-в-один пробиває в воротаря, але першим на підборі Коваленко і з лінії штрафної відправляє м"яч в пусті ворота.До речі, Лучкевич вийшов на заміну лише в перерві)...
Svityaz Опубліковано 2 Червня, 2015 в 02:44 #2095 Опубліковано 2 Червня, 2015 в 02:44 Не зупиняємось)..68-ма. Коваленко по лівому флангу в розріз дає на Соболя, який входить в штрафну і метрів з 14 в дальній кут - 4:072-га. Черговий провал оборони М"янми в наслідок якого воротар був змушений вибігати аж до бокової лінії штрафної. Кілька пасів від наших і Бєсєдін вже розстрілював по суті порожні ворота - 5:0.74-та. Знову "геніальна" гра захисту суперника внаслідок якої Лучкевич опиняється сам з м"ячем в центрі штрафної. Обігрує воротаря, але з порожніх воріт м"яч рукою виносить захисник. Червона і пенальті. Полегенько вдарив вправо вниз але повз ворота...77-ма. Лучкевич прохід по правому майже до флажка і простріл в штрафну де абсолютно самотній Коваленко розстрілює воротаря - 6:0
ForZa Опубліковано 2 Червня, 2015 в 05:04 #2096 Опубліковано 2 Червня, 2015 в 05:04 До речі, Лучкевич вийшов на заміну лише в перерві)...А що тут дивного? Хлопець лише недавно приєднався до збірної і треба аклиматизуватись спочатку перед тим як претендувати на гру зі старту!
Svityaz Опубліковано 2 Червня, 2015 в 08:29 #2097 Опубліковано 2 Червня, 2015 в 08:29 Европейские страны хотят отделиться от ФИФА и провести альтернативный чемпионат мира, – The IndependentЕвропейские футбольные страны намерены отделиться от ФИФА и провести альтернативный чемпионат мира 2018.Решение о расколе должно быть принято в пятницу и имеет целью вынудить президента ФИФА Зеппа Блаттера уйти в отставку, пишет Цензор.НЕТ со ссылкой на британскую газету The IndependentПлан бойкота ЧМ-2018, который должен состояться в России, сообщил британской газете один из ведущих функционеров Союза Европейских футбольных ассоциаций - УЕФА. На заседание приглашены европейские команды и некоторые команды из Латинской Америки.Как пишет издание, такое решение возникло в результате шоковой реакции на переизбрание Блаттера на пост президента ФИФА в прошлую пятницу и предшествующие этому аресты функционеров ФИФА по подозрению в коррупции.The Independent считает, что любой отказ европейцев участвовать в работе организации будет фатальным для ее президента, и приводит слова голландца Алана Хансена, члена исполнительного комитета УЕФА, который убежден, что проведение альтернативного чемпионата - это единственный способ реформировать ФИФА.Хансен предложил, чтобы страны-члены УЕФА вышли из ФИФА и провели еще один европейский чемпионат, пригласив к участию и несколько крупнейших латиноамериканских стран.Первое предварительное заседание раскольников уже состоялось в прошлую пятницу перед выборами президента ФИФА в Цюрихе. Хансен озвучил на нем свое предложение 54 странам-членам УЕФА. Ожидается, что в следующую пятницу состоится очередная встреча в Берлине перед финальным матчем Лиги Чемпионов.Якщо це втілиться у реальність то морди Блаттера і Мутко кріпним планом на перші сторінки всіх газет.... Я хочу бачити їхні вирази....
ForZa Опубліковано 2 Червня, 2015 в 09:44 #2098 Опубліковано 2 Червня, 2015 в 09:44 UEFA не собирается бойкотировать ЧМ-2018 в РоссииМишель Платини не собирается поддерживать предложения футбольных властей Англии о бойкоте чемпионата мира 2018 года в России. Президент UEFA Мишель Платини может последовать примеру члена совета директоров FA Дэвида Гилла и выйти из состава исполкома FIFA, но при этом не собирается поддерживать предложения футбольных властей Англии о бойкоте чемпионата мира 2018 года в России. Перед финалом Лиги чемпионов в Берлине исполком UEFA соберется, чтобы обсудить дальнейшие действия после переизбрания на пятый срок президента FIFA Зеппа Блаттера. На заседании наверняка поднимут вопросы о бойкоте ЧМ-2018. Но Платини уже дал понять, что против такого развития событий. Также глава союза скептически относится к идее организации турнира между лучшими сборными Европы и Южной Америки, предложенной членом исполкома UEFA из Дании Алланом Хансеном. Однако не исключено, что вслед за Гиллом Платини может отказаться от членства в исполкоме FIFA. При этом такой бойкот может негативно сказаться на позициях Европы в международном футболе. В случае если места добровольно ушедших членов исполкома займут представители других конфедераций, Европа рискует потерять одно из 13 мест в финальном турнире чемпионата мира.
ForZa Опубліковано 2 Червня, 2015 в 10:35 #2099 Опубліковано 2 Червня, 2015 в 10:35 Чемпіонат світу U20Нова Зеландія - США 0:4Нашим тепер у п'ятницю треба бити америкосів або нічейку катати щоб у 1/8 пройти!
igorgame Опубліковано 2 Червня, 2015 в 15:59 #2100 Опубліковано 2 Червня, 2015 в 15:59 Телеканал «2+2» остался без матчей Лиги чемпионов и Лиги ЕвропыДиректор департамента стратегии и развития группы компаний «1+1» Вячеслав Фридман — о том, почему телеканал «2+2» лишился прав на трансляцию матчей Лиги чемпионов и Лиги Европы.«Я комментировал только матчи Лиги Европы, а дальше на нашем канале их не будет, — рассказал Фридман. — Футбольные каналы нагло, „по-донецки“ поступили с нашим телеканалом. У нас была с ними договоренность на следующие три года. Была договоренность о том, что мы точно так же следующие три года пополам „входим“ деньгами и пополам будем распределять матчи».«Но они за неделю до тендера перестали снимать трубку. Это касалось и руководства футбольного канала, и руководства ТРК „Украина“. Они не снимали трубку, и мы за три дня поняли, что нас, можно сказать, „кинули“. Мы вышли на тендер сами, дали свою цену. Мы не знаем, какую дали они, но можем догадываться, что они дали больше. Я считаю, что это было очень некорректно с их стороны, и мы на три года лишены прав показывать матчи Лиги Европы и Лиги чемпионов».«Знаю точно, что для них это дорого. Так как основная моя специальность — это стратегия и развитие телекомпании, то я знаю, что это дорого для них. Учитывая бюджет компании, состояние в целом в Украине, думаю, что они могут к нам обратиться, чтобы мы поучаствовали, купили сублицензию. Я на это надеюсь», — подытожил Вячеслав Фридман.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.