Перейти до змісту

Таємна "мова" ДАЇ

Skorpio76

113 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так навіщо царапати, цятки усілякі там ставити. Нехай просто підпишуть, хто є хто, і все тут... А якщо це правда, то це просто неприпустимо. Виходить, що таврують водіїв.

Скоріше "крапують"(як шулєра карти)

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Замиовив собі регістратор,Десь скоро має прийти.Якщо все буде Гуд,то відпишусь.А окремо создавати топік не має смислу.На сайті ДК є Волинський топік,але слабо там пишуть.

Опубліковано

Замиовив собі регістратор,Десь скоро має прийти.Якщо все буде Гуд,то відпишусь.А окремо создавати топік не має смислу.На сайті ДК є Волинський топік,але слабо там пишуть.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Товариш працює в органах, розказував про таку фішку, на пластикових правах вони ставлять голкою відмітки...... порекомендував, взяти зажим і зажати до руля, казав продаються такі, нада подивитися)

Опубліковано

Товариш працює в органах, розказував про таку фішку, на пластикових правах вони ставлять голкою відмітки...... порекомендував, взяти зажим і зажати до руля, казав продаються такі, нада подивитися)

Да-да, даішникам давно пора зажати яйця до руля, чи ти не це мав на увазі? :D Не зовсім зрозуиів, що за зажими? :blush:

Опубліковано

Да-да, даішникам давно пора зажати яйця до руля, чи ти не це мав на увазі? :D Не зовсім зрозуиів, що за зажими? :blush:

це напевно мався на увазі такий зажим, як на відео про "телячу мову"

Опубліковано

Вибачайте, на увазі мав зажим, який зажимає права і тим самим інспектор не зможе їх забрати з собою в салон щоб помітити

Опубліковано

По телевізору на вихідних в "Інфошоку" було обговорення про таємні відмітки на посвідченнях.

У висновку вийшло, що таке може бути, а може і не бути. :D

Опубліковано

По телевізору на вихідних в "Інфошоку" було обговорення про таємні відмітки на посвідченнях.

У висновку вийшло, що таке може бути, а може і не бути. :D

Висновок - супер. На питання: так чи ні, відповідь: або так або ні. Добре хоч не так як в Задорнова: Да нет наверное ("да", "нет", "наверное")

Опубліковано

купив відеорегістратор (з доставкою на Україну) вийшло щось до 150грн (+/-) за новий апарат.

кому треба - можу допомогти (в лічку),виявляється вибір таких величезний...

• 6 місяців потому...
Опубліковано

На рахунок відеореєстраторів. На мою думку, оптимальний варіант (ціна/якість відео/зовн. вигляд) ось такий.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

На рахунок відеореєстраторів. На мою думку, оптимальний варіант (ціна/якість відео/зовн. вигляд) ось такий.

Ось цікава річ, чому на діалекстрімі, якби ненашому сайті, на

як працює цей відеореестратор їздять Жигулі? :)
Опубліковано

Зразки відео та відгуки про товар на тому сайті викладають покупці. А основними покупцями на цьому сайті є якраз жителі країн СНД.

Опубліковано

По ходу правда и уже очень давно! В 2006 году выезжал из своего двора по односторонней дорого (заезд в мой двор только этой дорогой и по правилам я имел право) на что Гаи доказывали мне обратное , забирали машину на штраф площадку и еще много всякого приписывали,я в свою очередь очень ругался с ними и подключал людей,в итоге отдали мне документы и уехали,через неделю где то заметил,что ментяра зарисовал на фото в правах глаза,очень жалел,что не запомнил их фамилии. Тут увидел эту статью и получается я по ихней пометке скандалист :))

• 3 місяця потому...
Опубліковано

до мене теж колись за техогляд домахались в Нітішині, мол волога паперка (талон), блін, так він же не в бардачку лежить, а на стіклі, а там конденсат, вобшем виписали штраф за недоукомплектування аптечки, оскільки там було все крім джгута... паразити все в машині перевірили і чуть було на яму не заставили їхати, мол димить занадто, добре що права знаю...

Опубліковано

До мене колись вчепились, що техпаспорт на автомобіль був заламінованих в дуже підозріло мякий ламінат (на його погляд).

В мене знайомий заламінував талон попереджень (до їх відміни))))

Опубліковано
Незнаю, який резон покупцю вставити туда фото

За відгуки про товар, фото та відео дають бали, за які потім можна купити у них якусь річ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...