Перейти до змісту

Таємна "мова" ДАЇ

Skorpio76

113 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Я чув про це десь рік на зад,здається це правда перевірив по своєму посвідчені,була на одному оці відтиск від ручки,ну і я понаставляв іще пару в різних місцях,так один як зупинив дуже прискіпливо придивлювався,я йому натякнув так він так спочатку здивовано подивився але чуть помітну посміхнувся і зразу віддав посвідчення і побажав щасливої дороги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

Років 15 назад,коли посвідчення водія були паперові,працівники ДАІ конфліктним водіям робили помітку у вигляді маленької букви "г",що означало "ган..." :0136:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм... найшов чітку дірку (аж ламінація полущилася) на фотографії між правим вухом і правим оком.

Мабуть я рецидивіст :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Років 15 назад,коли посвідчення водія були паперові,працівники ДАІ конфліктним водіям робили помітку у вигляді маленької букви "г",що означало "ган..." :0136:

Це в міліцейській школі такому учать? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це в міліцейській школі такому учать? :)

Ні,на дорозі... :eusa_clap:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто зараз права в руки дає? Просто показав через скло і все. Таємна мова відмирає може?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

йомайо, в мене купа дирок

реально від голки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йомайо, в мене купа дирок

реально від голки

скан в студію, з позначенням місць з проколами. ща ми тобі характеристику складем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купола на правах .... оригінально :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...