Перейти до змісту

Таємна "мова" ДАЇ

Skorpio76

113 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Так навіщо царапати, цятки усілякі там ставити. Нехай просто підпишуть, хто є хто, і все тут... А якщо це правда, то це просто неприпустимо. Виходить, що таврують водіїв.

Скоріше "крапують"(як шулєра карти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

Да ну бред, журналисты понавыдумывали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замиовив собі регістратор,Десь скоро має прийти.Якщо все буде Гуд,то відпишусь.А окремо создавати топік не має смислу.На сайті ДК є Волинський топік,але слабо там пишуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замиовив собі регістратор,Десь скоро має прийти.Якщо все буде Гуд,то відпишусь.А окремо создавати топік не має смислу.На сайті ДК є Волинський топік,але слабо там пишуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Таємна мова водіїв (в Луцьку вже два авто бачив):

post-3393-0-74418100-1301610971_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://finforum.org/page/index.html/_/events/tajnyj-kod-gai-stavat-metki-na-pravah-chtoby-z-r7037

тут все є... :mdr:

постриляти хабарників!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товариш працює в органах, розказував про таку фішку, на пластикових правах вони ставлять голкою відмітки...... порекомендував, взяти зажим і зажати до руля, казав продаються такі, нада подивитися)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таємна мова водіїв (в Луцьку вже два авто бачив):

post-3393-0-74418100-1301610971_thumb.jp

на міцаху бачив, по сусідству живе)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товариш працює в органах, розказував про таку фішку, на пластикових правах вони ставлять голкою відмітки...... порекомендував, взяти зажим і зажати до руля, казав продаються такі, нада подивитися)

Да-да, даішникам давно пора зажати яйця до руля, чи ти не це мав на увазі? :D Не зовсім зрозуиів, що за зажими? :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да-да, даішникам давно пора зажати яйця до руля, чи ти не це мав на увазі? :D Не зовсім зрозуиів, що за зажими? :blush:

це напевно мався на увазі такий зажим, як на відео про "телячу мову"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачайте, на увазі мав зажим, який зажимає права і тим самим інспектор не зможе їх забрати з собою в салон щоб помітити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене помічені голкою(((

нічого страшного)) у мене їх декілька, бугага!!! :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По телевізору на вихідних в "Інфошоку" було обговорення про таємні відмітки на посвідченнях.

У висновку вийшло, що таке може бути, а може і не бути. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По телевізору на вихідних в "Інфошоку" було обговорення про таємні відмітки на посвідченнях.

У висновку вийшло, що таке може бути, а може і не бути. :D

Висновок - супер. На питання: так чи ні, відповідь: або так або ні. Добре хоч не так як в Задорнова: Да нет наверное ("да", "нет", "наверное")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купив відеорегістратор (з доставкою на Україну) вийшло щось до 150грн (+/-) за новий апарат.

кому треба - можу допомогти (в лічку),виявляється вибір таких величезний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...
ГАИшники прокололи адвокату права за отказ платить взятку
далі тут...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок відеореєстраторів. На мою думку, оптимальний варіант (ціна/якість відео/зовн. вигляд) ось такий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

На рахунок відеореєстраторів. На мою думку, оптимальний варіант (ціна/якість відео/зовн. вигляд) ось такий.

Ось цікава річ, чому на діалекстрімі, якби ненашому сайті, на

як працює цей відеореестратор їздять Жигулі? :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зразки відео та відгуки про товар на тому сайті викладають покупці. А основними покупцями на цьому сайті є якраз жителі країн СНД.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю, який резон покупцю вставити туда фото

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По ходу правда и уже очень давно! В 2006 году выезжал из своего двора по односторонней дорого (заезд в мой двор только этой дорогой и по правилам я имел право) на что Гаи доказывали мне обратное , забирали машину на штраф площадку и еще много всякого приписывали,я в свою очередь очень ругался с ними и подключал людей,в итоге отдали мне документы и уехали,через неделю где то заметил,что ментяра зарисовал на фото в правах глаза,очень жалел,что не запомнил их фамилии. Тут увидел эту статью и получается я по ихней пометке скандалист :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До мене колись вчепились, що техпаспорт на автомобіль був заламінованих в дуже підозріло мякий ламінат (на його погляд).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

до мене теж колись за техогляд домахались в Нітішині, мол волога паперка (талон), блін, так він же не в бардачку лежить, а на стіклі, а там конденсат, вобшем виписали штраф за недоукомплектування аптечки, оскільки там було все крім джгута... паразити все в машині перевірили і чуть було на яму не заставили їхати, мол димить занадто, добре що права знаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До мене колись вчепились, що техпаспорт на автомобіль був заламінованих в дуже підозріло мякий ламінат (на його погляд).

В мене знайомий заламінував талон попереджень (до їх відміни))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю, який резон покупцю вставити туда фото

За відгуки про товар, фото та відео дають бали, за які потім можна купити у них якусь річ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...