Перейти до змісту

Beeline припиняє послуги

Рекомендовані повідомлення

На сайті Beeline з'явилось:

Повідомлення про припинення діяльності з надання послуг доступу до мережі Інтернет з 10 травня 2011 року

10.02.2011

ЗАТ «Українські радіосистеми» повідомляє усіх користувачів послуги "Інтернет вдома" про припинення діяльності з надання послуг доступу до мережі Інтернет з 10 травня 2011 року та про припинення підключення до зазначених послуг з 15 лютого 2011 року.

Разом з тим, ЗАТ "Українські радіосистеми" для забезпечення можливості безперебійного продовження надання абонентам послуги "Інтернет Вдома" уклав із ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем." договір, відповідно до якого ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем." буде продовжувати здійснювати надання послуги "Інтернет Вдома" на тих же умовах всім абонентам, які погодилися із заміною оператора, який надаватиме зазначену послугу.

Згодою абонента на заміну оператора, зокрема, буде вважатися:

1) продовження користування ним послугою "Інтернет Вдома" після 1 березня (для абонентів міст Хмельницький, Кам’янець-Подільській, Тернопіль, Чернігів, Севастополь та Чернівці) та після 1 квітня (для абонентів інших населених пунктів);

2) відсутність до 10 травня 2011 року письмових заяв таких абонентів про незгоду з заміною оператора.

Абоненти, які нададуть ЗАТ "Українські радіосистеми" письмові заяви про свою незгоду з заміною оператора, зможуть припинити договори з власної ініціативи у будь-який час з моменту опублікування цього оголошення та повернути сплачений ними аванс за користування зазначеною послугою без застосування будь-яких штрафних санкцій з боку ЗАТ "Українські радіосистеми". Усі договори з абонентами, які не погодяться на заміну оператора та не припинять дію таких договорів в односторонньому порядку з власної ініціативи, будуть припинені 10 травня 2011 року у зв'язку з припиненням ЗАТ "Українські радіосистеми" діяльності з надання послуг доступу до мережі Інтернет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь

лінк?

на сайті нічого не знайшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер цікаво чи не зміниться мій тариф 8мб/40грн? В принципі його мав поміняти якогось там лютого ще сам Білайн, але чи зробить він це?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ООо...а шо це з білайном таке...я ще не поповнював рахунок з першого чісла а інтернет досі є)...чі це така акція перед закриттям інтернет на халяву?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ООо...а шо це з білайном таке...я ще не поповнював рахунок з першого чісла а інтернет досі є)...чі це така акція перед закриттям інтернет на халяву?)

А я поповнив до 1 числа, вчора ввечері не міг зайти, писало "фінансовий недопуск", на рахунку 1,3. Тільки сьогодні додзвонився до оператора, сказали, що на рахунку 22 грн, і нет має бути. Після дзвінка глюк пропав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукав причину перейти на Airbites - знайшов :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пора новую тему открывать...

айробитчики, начинайте, расскажите про свою сеть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, маю інформацію від людей в КС - найближчий рік примусового переведення з тарифів білайн на тарифи КС не буде. Оскільки сам сиджу на 100 Мб/с, то буду тримати руку на пульсі. Якщо взнаю про якісь зміни до того, як вони будуть офіційно опубліковані, - дам знати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер цікаво чи не зміниться мій тариф 8мб/40грн? В принципі його мав поміняти якогось там лютого ще сам Білайн, але чи зробить він це?

В архіві тарифів пише що:

Пропозиція діє до 28 лютого 2011 року для нових абонентів, що підключаться до тарифного пакету «Лайт+ послуги «Інтернет Вдома» з 4 жовтня до 1 листопада 2010 року. Починаючи з 1 березня 2011 абонентська плата становитиме 60 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мире по неизвестным причинам вымирают пчелы а то виявляється виною всього є Київстар...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И в чём причина? Смена бренда? Предоставление услуги остаётся на тех же условиях!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только у меня сегодня билайн почти не работает? Ася вырубается нет еле еле работает, даж на гугл заходит с трудом, а про всякие там Спидтесты и разговора не идет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

точно така ж халепа, а техпідтримки, походу, в нього взагалі немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такоэ спостерігаю проблеми з доступом до інтернету в БІлайні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да вообще, ася не соединяется с обеда, туда дозвонится это легче повеситься

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня с обеда половина сайтов не открывается. :( А какой телефон к ним в них. поддержку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня с обеда половина сайтов не открывается. :( А какой телефон к ним в них. поддержку?

Аналогично тел 0 800 30 101 3, но это бесполезно у них все операторы заняты

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така сама проблема, частина сайтів не откривається взагалі і ася теж не працює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только у меня сегодня билайн почти не работает? Ася вырубается нет еле еле работает, даж на гугл заходит с трудом, а про всякие там Спидтесты и разговора не идет

А у мене все нормально, здається... (тьфу, тьфу, тьфу... smile.gif) (тариф 100 мб)

MTI5NzQzOTQ4NC01NTg2Mi4wNDUtNDE4MC45MjctMzAuMDMxLTE4NTQ4Mw==.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глюки були, але в мене зараз все ОК!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Beeline... Не было не единого (!) глюка уже месяца 3...

Тьху - тьху - тьху...

Но что то этот переход както не радует... Надеюсь это просто смена бренда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не існує ідеального провайдера, у всіх бувають збої...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...