speaker Опубліковано 18 Серпня, 2011 в 21:43 #926 Опубліковано 18 Серпня, 2011 в 21:43 Тато-бобер пішов на полювання і піймав у річці табуретку. Вся сім’я зібралася на урочисту вечерю. Сидять за столом, серветки пов’язали, табуретка на столі. Найменшенький бобер запитує: - Тату! А можна мені ніжку?“Хто кого ще порве!” - сказала Тузику надута до 10 атмосфер грілка...- Коли мій тато мив посуд, його засмоктав зливний отвір і випустив у сусідську ванну в той момент, коли там милася тітка Ніна. Принаймні так він сказав мамі...- Мені півлітра спирту. - А рецепт є? - Так! Кіло цукру, півкіло буряків, сто грамів дріжджів.Результати перепису населення у Москві: - 10% - “Кто там?” - 10% - “Я вам дам перепісь, сєйчас міліцию визову!” - 80% - “Е! Нармална! Какой перепісь-шмерепісь? Здес нікто не живьот!”Розлучень було б набагато менше, якби чоловіки вибирали собі дружин так само ретельно, як зазвичай вибирають автомобілі...НОВИНА ДНЯ!!! “На німецькому острові Рюген від пташиного грипу померла кішка!” ІНШІ НОВИНИ: “У Багдаді загинуло 140 осіб...”Жінка, яка їздила на риболовлю з чоловіком, розповідає подрузі: - Розумієш, я все робила не так, як треба. Я розмовляла занадто голосно, брала не ту наживку, закидала не туди, клювало у мене неправильно, підсікала не так і взагалі - впіймала більше риби, ніж він...Коли 18-літній дівчині пропонують познайомитися з хлопцем, вона запитує, чи красивий ВІН. 20-літня запитує: “А він хороший?” А дівчата після 25 років запитують: “Де ВІН?”.
LutskGSM Опубліковано 18 Серпня, 2011 в 22:32 #927 Опубліковано 18 Серпня, 2011 в 22:32 Иван и Грузин вернулись с войны и поехали они в гости к Грузину, где наелись шашлыков. И говорит Иван:-Я больше не могу!!-Если не доешь, значет ты меня не уважаешь!!- ответил грузин.На следующий месяц они поехали к Ивану, где ели вареники. А Иван спецыально зделал их в большом количестве и Грузин наченает ныть:-Иван, ты спятил!!Да я не сьем столько!!-Но если не сьеш, значит ты меня не уважаешь.И через пару минут Грузин заевил:-Вот видишь, Иван,- Я последний вареник ем, а на первом уже сижуВ далекі-далекі часи на Закарпатті в автобус заходить дід з рушницею і питає:— Котра година?Негр, який сидів поруч встав і ввічливо каже:— Пiв на другу.Дід йому :— Ciдай синку, я й так бачу що ти не москаль!Село, вечір. Сімя вкладається спати. Тато з мамою на печі, саме молодше під пічкою, старше далі і так далі далі, саме старше аж під вікном. Серед ночі татові з мамою приспічило і почали вони там значить штурхатися. Спочатку подушка з печі впала, потім одіяло впало, потім давай штукатурка сипатися, потім давай куски цегли звідти летіти і молодше вже таке не витримало і з підлоги - "Мамо, Тато, Ви бл..ь поки одного зробите - двох вбєте".
opel95 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 12:51 #928 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 12:51 Упавший в воду шоколадный батончик вызвал панику в бассейне...... Страх - это когда трамвай, задевший Ламборджини, скрывается во дворах! :D
opel95 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 13:02 #929 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 13:02 У одного пожилого человека была ферма. На ее задворках был небольшой бассейн, около которого росли яблони. Однажды вечером, старик решил пройтись до пруда. С собой он захватил ведро, чтобы нарвать яблок. Подойдя к пруду, он услышал веселый смех. А затем увидел несколько девушек, купавшихся в его бассейне. Увидев его, они зашли в воду по горло. Одна из девушек крикнула фермеру: "Мы не выйдем из пруда, пока ты не уйдешь! " Старик нахмурился. "Я пришел сюда не для того, чтобы смотреть как вы здесь плаваете голыми". Подняв ведро, он продолжил: "Я просто пришел сюда покормить крокодила... " Мораль: Старики тоже могут быстро соображать.Терминатор в бани берет мыло в руку, оно у него падает на пол, он нагибается чтобы поднять мыло, а у него в глазах на сканере написано "Обнаружено новое устройство"
LutskGSM Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 17:49 #930 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 17:49 В ресторані:- Офіціанте! Чому моя кава пахне грязними чоловічими членами?!Офіціант понюхавши каву:- Пані, спробуйте взяти чашку в іншу руку..
Arden Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 19:35 #931 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 19:35 У меня сын родился! - О! Поздрaвляю! И нa кого похож? - Нa меня пьяного. - Кaк это??? - Орет нa всех и бaб зa сиськи хвaтaет. ***Единственное, что постоянно мешaет Нюре и Вере, продaвщицaм соседних отделов супермaркетa, нормaльно общaться – эти долбaнные нaзойливые покупaтели.
speaker Опубліковано 20 Серпня, 2011 в 01:18 #932 Опубліковано 20 Серпня, 2011 в 01:18 Син і батько стоять на зупинці. Повз них проходить струнка симпатична дівчина в неймовірно коротенькій спідничці. Батько дивиться їй услід і каже: - Та-а-ак... Син теж дивиться й каже: - Та-а-ак... Батько: - Та-а-ак... Син: - Та-а-ак... Батько (оговтавшись): - Що “так”? Що “так”? Щоб з такою дівчиною спати, треба на відмінно вчитися!- Скажіть, будь ласка, чи можу я запатентувати машину часу? - Пробачте, але вона запатентована 11 липня 1998 року - Ех, е-е-е... А... ви працюєте 10 липня 1998-го?Передер з однієї роботи - плагіат, з двох - реферат, з трьох - аналітика на диплом.“Новий росіянин” у ліжку з подружкою. - Коханий, я хочу від тебе хлопчика... - Нема базару. Завтра до тебе на роботу зайде хлопчик - скаже, що від мене.Заходить мужик в аптеку з чорною панчохою на голові... Аптекар: - Це пограбування? - Ні, це купівля презервативів.- Малчік, твой мама дома? - Дома. - Держи персик. Малчік, а папа дома? - Дома. - Отдай персик!Сучасна медицина не лікує, а продовжує можливість вести неправильний спосіб життя...
Саня Опубліковано 20 Серпня, 2011 в 15:19 #933 Опубліковано 20 Серпня, 2011 в 15:19 Умерлa монaхиня Мaргaритa и по ошибке попaлa в aд. Звонит святому Петру:- Святой Петр, помогите. Вышлa чудовищнaя ошибкa!Петр обещaет помочь... но зaбывaет. Нa следующий день опять звонок:- Святой Петр. Это вновь Мaргaритa. Умоляю - вытaщите меня отсюдa! Зaвтрa будет оргия, явкa для всех обязaтельнa.Святой Петр сновa обещaет, и сновa зa делaми зaбывaет. Через день звонок. Святой Петр со стрaхом поднимaет трубку:- Алло?- Петрухa? Это Мaрго. Ты тaм это... особо не пaрься. .
Voland95 Опубліковано 20 Серпня, 2011 в 19:41 #934 Опубліковано 20 Серпня, 2011 в 19:41 Однaжды женщинa пошлa в зоомaгaзин кyпить мyжy в подapок нa день pождения кaкое-нибyдь животное. Hо все, что ей нpaвилось, было слишком доpого. Тогдa онa подошлa к пpодaвцy и попpосилa помочь ей подобpaть что-нибyдь подешевле."Хоpошо", говоpит пpодaвец, "я могy поpекомендовaть Вaм отличных гигaнтских лягyшек". "Они тихие, безвpедные, и скaжy Вaм по секpетy, они обyчены делaть минет: Зa этот месяц мы пpодaли yже 30 штyк"."Вот и отлично" скaзaлa женщинa, "Я беpy ее". А пpо себя подyмaлa, "если это пpaвдa, то я нaконец избaвлюсь от этой непpиятной обязaнности, мне не пpидется делaть минеты!"Домa онa тоpжественно вpyчилa мyжy подapок и paсскaзaлa емy о выдaющихся способностях лягyшки. Hо тот не очень ей повеpил и обеpнyл все в шyткy...В сеpедине ночи женщинa былa paзбyженa гpохотом кaстpюль и сковоpодок.Онa pинyлaсь нa кyхню и yвиделa, что мyж и лягyшкa изyчaют книгy о вкyсной и здоpовой пище. "Что вы тyт делaете сpеди ночи?", yдивилaсь онa. "Если этa лягyшкa еще и готовить нayчится", зaкpичaл мyж с гоpящими глaзaми, "я выгоню тебя нaхpен!
Vika Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 07:51 #935 Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 07:51 Женская логика: "Лучше по-хорошему скажи, иначе я сама додумаю, хуже будет!"
Sirgo Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 08:11 #936 Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 08:11 Що треба зробити жінці перед побаченням: 1.Вимити і укласти волосся. 2.Вищипнути брови. 3.Прийняти душ. 4.Нанести макіяж. 5.Поголити ноги і усе інше. 6.Зробити манікюр. 7.Продумати наряд, включаючи білизну. 8.Підібрати біжутерію. 9.Настроїтися! А ви пишете: "Буду через півгодини, збирайся"! Очманіли, чи що???Кар"єрний ріст - це коли все менше тих, хто тебе і більше тих, кого ти.Заставте мізки аптекаря закипіти: попросіть Contex, Kotex, Coldrex, Cornex і SorbexПриходить син до батька: - Тату, що таке "вічність" и шо таке "мить"? - Вічність, синок, - це час від початку робочого дня до його закінчення. А мить - це чотири тижні відпустки.Грошей, які я заробив хватить мені до кінця життя.... якщо помру я сьогодні о 20.00- В тебе є які-небудь недоліки?- Надлишкова прямота.- Я думаю, що це навпаки позитивна риса.- А мені плювати, що ти думаєш!Один мужик отримав премію і вирішив купити новий оптичний приціл для своєї гвинтівки. Він зайшов у збройовий магазин і попросив продавця показати, що у нього є. Продавець виймає оптичний приціл і каже:- Ця модель настільки хороша, що ви можете побачити мій будинок на самій вершині о-он того пагорба. Мужик дивиться через приціл і починає сміятися.- Що смішного? - Запитує продавець.- Я бачу голого чоловіка і голу жінку, що бігають по будинку - відповідає мужик. Продавець вихоплює приціл у мужика і дивиться на будинок. Потім він дає йому дві кулі і каже:- Я віддам тобі цей приціл безкоштовно, якщо ти візьмеш ці кулі. Прострели моїй дружині голову, а цьому негідникові відстрелиш член! Мужик ще раз вдивляється в приціл і відповідає:- Хм-м, а знаєш, мабуть я зможу це зробити одним пострілом.Що б ти не говорив дівчині, у тебе немає ніяких шансів, якщо ти одягнув спортивні штани і туфлі.
Sirgo Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 08:30 #937 Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 08:30 Девушка в баpе подходит к баpмену и, наклоняясь чеpез баpную стойку, очень сексуально спpашивает его: - Молодой человек, можно вас на секундочку? Он пpиближается. Девушка: - Вы здесь хозяин? Беpет его за ушком и начинает гладить по волосам и голове.. Он, наклонившись к ней, недоуменно отвечает: - Может, и я, а может, и - нет. Она, пpодолжая его гладить: - А где хозяин баpа? Бармен, возбуждаясь: - Будет завтра... Девушка сексуально засовывает ему палец в pот, а он начинает его очень эpотично в такт медленной музыке посасывать. - Тогда пеpедайте хозяину ВАШЕГО заведения, что у вас в комнате для девочек нет туалетной бумаги...
talja Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 10:28 #938 Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 10:28 Астрология точная наука, всё сказанное в гороскопах обязательно сбывается. Только не известно когда, где, с кем и что конкретно.
LutskGSM Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 17:16 #939 Опубліковано 21 Серпня, 2011 в 17:16 Плывет Бобер по реке. Грустный-грустный. А на берегу две гориллы анашу курят. Хорошо им...- Что это вы делаете? - спрашивает Бобер.- Да вот, травку курим - хорошо нам! - отвечают. - А ты что такой грустный?- Да так, - вздыхает Бобер. - Жизнь какая-то дурацкая...- Фигня всё, Бобер! - говоря. - Долбани травки - и будет тебе так же хорошо, как и нам.- Да? - с сомнением спрашивает Бобер. - Просто покурю - и кайф?- Ну, не просто, - отвечает первая Горилла. - Ты затянись в полную грудь, задержи дым, потом ныряй и сиди под водой, пока дыхалки хватит. А когда вынырнешь, - будет полный кайф!Бобер затянулся в полную грудь, задержал дыхание и нырнул.Сидит. Минуту, две, пять... Дыхалка-то у Бобра - о-го-го! Скучно стало просто так сидеть. Решил на другой берег сплавать - деревца на ужин поискать.Переплыл речку под водой, вышел на другой берег, выдохнул - и ему так хорошо-хорошо стало! Весело. А тут Бегемот... Грустный-грустный такой!- Чего это ты, Бегемот, грустный такой? - спрашивает Бобер.- Да так... - отвечает Бегемот. - Жизнь какая-то дурацкая.- Фигня всё, Бегемот! - говорит Бобер. - Ты долбани, кайф поймаешь и будет тебе так же хорошо, как и мне. И так же весело!- А где ж травку возьму? - спрашивает Бегемот.- На другом берегу речки горилл видишь? Плыви к ним и попроси их.Послушал Бегемот Бобра. Переплыл под водой речку и выныривает аккурат перед обезьянами...Гориллы увидели его, закашлялись, глаза вылупили и орут:- Выдыхай, Бобер!!! Выдыхай!!!
Siozya Опубліковано 22 Серпня, 2011 в 14:06 #940 Опубліковано 22 Серпня, 2011 в 14:06 По утрам девушки делятся на 4 типа: 1. Пусть не накрашусь, но посплю. 2. Пусть не накрашусь, но пожру. 3. Пусть не посплю и не пожру, но накрашусь. 4. ВЕЗДЕ, Б*"@Ь, ОПОЗДАЮ, НО ПОСПЛЮ, ПОЖРУ И НАКРАШУСЬ!!!
Sirgo Опубліковано 22 Серпня, 2011 в 21:26 #941 Опубліковано 22 Серпня, 2011 в 21:26 Дорогенька, у нас є що поїсти?- Там пончики візьми.- Тампончики сама жери!Пофарбували стіни в під"їзді, тепер свій поверх не впізнаю! Раніше було зрозуміло: двері ліфта відкрилися, і якщо Ніна - шалава, а ДИНАМО - чемпіон, то я вдома.Інспектор ДАІ повертається з роботи злий і невдоволений, з порогу просить сина показати щоденник. "Ну, якщо ще і двійку отримав!. Випорю"! Гортає щоденник - бачить двійку і 50 гривень. "Слава Богу, хоч вдома все гаразд".ВІН прокидається, заходить на кухню. На кухні ВОНА стоїть перед плитою, на якій стоїть каструлька з яйцями.Він:- Що в нас на сніданок?Вона:- Коханий, ВІЗЬМИ мене прямо тут і зараз! Негайно!Він, сторопівши від приємної несподіванки, із задоволенням кориться і "оволодіває" нею просто на кухонному столі ... Потім, важко дихаючи, запитує:- А чого це ти раптом?Вона:- Так ось, таймер для варіння яєць зламався ... треба було дві хвилини засікти ...Комп"юторщик - найкорисніший працівник на фірмі. Він до обіду вже встиг і поле зорати, врожай зібрати, воїнів найняти, башні побудувати ...Маленький хлопчик написав Дідові Морозу:“Пришли мені, будь ласка, братика”.Дід Мороз відповів:“Немає проблем. Пришли мені свою маму”Якщо улюблена дівчина йде від вас за власним бажанням, вона повинна відпрацьовувати ще два тижні.Розлючена жінка приходить до ворожки:- Я тебе просила зробити з мого чоловіка жеребця !- Я так і зробила, чим незадоволена?- Не так зробила! Я роздягаюся, a він регоче, і зупинитися не може....Зустрічаються Натс і Снікерс:- Натс: Ти спав з Баунті?- Нє, а шо?- Райська насолодаУ приміському місті пара розраховується у готелі за номер. Чоловік платить. Касирша у гарному настрою їй хочеться поговорити.-То ви на усі вихідні до нас?-Так.-А дітки є?-Так.-Цього разу не узяли із собою?-Ні.-Вирішили вдвох? Романтика.-Так.-А з дітками хто лишився?-Дружина.
lilechka Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 06:08 #942 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 06:08 Дочь олигарха подходит к папе и говорит:- Папа, мы с Ваней любим друг друга и хотим пожениться!- Ну зови своего ненаглядного!Заходит парень в рясе, натуральный дьячок.- Моя дочь ездит на Ламборжини, разбила не один Феррари, вы сможете её обеспечивать?- Бог нам поможет!- Молодой человек, вы понимаете, что моя дочь привыкла жить в шикарном доме , с кучей прислуги... Как вы думаете жить с ней?- Бог нам поможет!- смиренно отвечает женихНа следующий день после знакомства:- Папа, ну как тебе мой Ванечка, понравился? - выпытывает дочь- Жених твой, конечно, лох педальный, но мне нравится, что он называет меня Богом!
Voland95 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 08:56 #943 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 08:56 "Какой волшебной силой Вы хотели бы обладать?"- "Не жрать после шести!"Менее одного процента чего угодно в Китае - это больше чем до хрена в любом другом местеЯ бы хотел назвать сына Сергеем.-Извините, но это имя уже занято, попробуйте другое.Свободны, например, Сергей2008, Сер-Гей или Сергей-25.Есть отличная замена интернету! Выйдешь на улицу, бабульки на лавочках тебе и оценку поставят, и комментарии добавят, и статус в след крикнут!У меня начальник всегда под мухой.- Что - всегда пьяный?!!- Нет, всегда говно...
Smith Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 10:41 #944 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 10:41 Израиль. Апельсиновая плантация. На одном из деревьев сидит Рабинович и ест апельсины. Заметив непрошеного гостя, хозяин плантации строго кричит ему снизу:— Ты что, Тору не читал?! Там же написано: не укради!Рабинович с дерева:— Какая всё же прекрасная страна — Израиль! Сидишь себе на дереве, ешь апельсины, а тебе ещё и Тору цитируют! *** Кац давно прекратил переписку со своими родственниками за границей. Его вызывают в НКВД и требуют написать родственникам «бодрое» письмо. «Дорогие, приезжайте к нам, — пишет Кац. — Мы строим социализм. Если приедете, скоро увидите дедушку Боруха, бабушку Лею, прабабушку Сару. У нас тут рай!» *** Одесский дворик. — Ты знаешь, Сара, самыми лучшими моментами в своей жизни я обязана футболу. — Циля, неужели ты ходишь на стадион болеть за «Черноморец»? — Нет, туда ходит мой муж, а я в это время хожу к нашему соседу Сёме... *** Американский турист ходит с гидом по Израилю. — Все тут у вас такое маленькое, устаревшее, зажатое, — говорит он. — Это здание, например, было бы в Америке раз в десять выше. — О, конечно, сэр! Это же психиатрическая клиника. *** Лейзерович читает газету: «… и тогда итальянский клуб выплатил Марадоне два миллиона долларов».— Изя! — кричит он сыну, — что ты целый день сидишь над своими дурными задачками? Иди во двор и погоняй в футбол, как все нормальные дети.
Phoinix Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 12:44 #945 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 12:44 Всплывает где-то в штатах украинская подводная лодка. Ну, янки начинают над ними ржать, мол допотопная такая, даже плавать нормально не может и тут один из американцев между делом спрашивает:- А она 5 узлов сделает?Хохол:- Сделает- А 10?- Сделает!- А 15?- Если с нас ласты не послетают, то сделает.Через много лет после окончания гражданской войны пригласили Петьку в школу, поделиться воспоминаниями о Чапаеве. Одна девочка его спрашивает:- А Василий Иванович любил детей?- Очень любил!- А приведите пример.Петька долго думал, наконец вспомнил:- Идём мы как-то с Василием Ивановичем, а нам навстречу маленький мальчик.Подошел и спрашивает:"Дядя, дай саблю посмотреть!".А Василий Иванович ему:"А ну брысь отсюда!" А ведь мог и зарубить!
pronew12 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 16:10 #946 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 16:10 сидить чоловік на зоні ,а срок іще довгий от і сумує з горя,аж тут раптом приходить йому лист від матері з села: -Ой сину ж мій синочку, навіщо ж мене саму покинув,несправляюся я по господарству ніяк, ось уже треба город копати а здоровя то вже не те як у молодості.Лист у відповідь: -Мамо, люба, ой змилуйтеся ви хоч в город не лізьте ні за яких обставин.пройшло трохи часу і мати знов пише листа синові: -Ой синочку мій рідненький після твого листа прийшли міліціонери і весь город перекопали, тай сказали, що нічого не знайшли і пішли геть.Лист у відповідь: -Ну мамо чим зміг тим і поміг.
LutskGSM Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 16:49 #947 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 16:49 Іде мисливець з лісу, невдале полювання, геть нічого не вполював, клятий весь. Виходить з лісу, дивиться озеро і бобер стоїть, тільки морда з води терчить. Він так тихенько тихенько знімає рушницю, націлюється, зводить курок.. Вже вот.. вот.. вот.. вистриле.. І тут бобер такий піднімає пальця з під води: "Тшш...". Мужик: "Шо таке?? Непоняв!? Шо таке??". Той "Тшш... Шо!,Лещ!", Мисливець: "Клює?!" Б: "Ні. С*се".
speaker Опубліковано 24 Серпня, 2011 в 00:42 #948 Опубліковано 24 Серпня, 2011 в 00:42 На прийомі у гінеколога.- Скільки у вас було чоловіків?- Та чотири або п'ять.- Щось замало для такої симпатичної жінки.- Ой......і не говоріть, не вдався тиждень...Субота, десята година вечора, київська підземка.Розмова чоловіка та жінки , обом трохи за 30.Чоловік:- Ну, давайтє ви хоч би на чай зайдетє!..Жінка:- Не хочу я вашого чаю. В мене вже й так троє дітей...Суд. Розлучаються подружжя. Суддя запитує дружину:— Чому ви бажаєте розлучитися з чоловіком?— Він мене, як чоловік не влаштовує!Жіночий голос з залу:— Всіх влаштовує, а її ні!Чоловічий голос з залу:— Та її ніхто не влаштовує!- Ваше прізвище?- Віслюків ...- Так, не дуже-то пощастило Вам з прізвищем ... Ініціали?- І. А.СРСР. Вночі в готельному номері двоє сусідів не дають заснути третьому: розповідають політичні анекдоти. Той їх лякає:- Тут все прослуховується! Вони сміються і продовжують. Тоді він виходить і просить чергового рівно через п'ять хвилин принести в номер три чашки кави. Повертається, нахиляється до попільнички і говорить:- Товариш майор! Три кави в номер, будь ласка! Черговий вносить каву. Приголомшені розповідачі лягають спати. На ранок жартівник пробуджується наодинці. Запитує у чергового, де його сусіди. Той відповідає:- Вночі кагебісти приїжджали, забрали їх!- А чому мене не забрали?- Та їх майор сказав: "Аж надто мені його жарт з попільничкою сподобався!"СМС від дівчини: “Вибач, не можу зараз відповісти на дзвінок, я за кермом”Знаєте як у фірмі бухгалтера вибирали?Питають у першого претендента :- Скільки буде 2+2 ?Той відповідає:- 4.Ні, цього не беремо, дуже вже чесний.Питають в другого теж саме. Відповідає:- 3.Ні, цього теж не бемо, бо крастиме.Третій на теж питання каже:- 9.- Чого 9?- 4 в касу, 2 податковій, 2 вам, 1 мені.- Ви прийняті!
Arden Опубліковано 24 Серпня, 2011 в 16:26 #949 Опубліковано 24 Серпня, 2011 в 16:26 К человеку, с идиотско-безоблaчными улыбкaми, подруливaют две девицы и проникновенно глядя в глaзa спрaшивaют:- Молодой человек, вот скaжите - вы верите в Богa?Молодой человек мрaчно:- Нет.Девицы, еще более проникновенно:- А почему? ...Тогдa чел тяжко вздыхaет, выдерживaет теaтрaльную пaузу и говорит:- Девушки, вот у меня сейчaс в рюкзaке есть бутылкa водки. Хотите хлебнуть из горлa?У девиц сползaют нaконец улыбки:- Нет...- А почему?!***Знaете сaмую стрaшную фрaзу, которую только может услышaть мужчинa во время зaнятия сексом?- Дорогой, я уже вернулaсь!***В отличие от женщин, мужчины рaзмножaются делением. Не поделишься деньгaми с женщиной - хрен рaзмножишься.
Masik Опубліковано 25 Серпня, 2011 в 08:10 Автор #950 Опубліковано 25 Серпня, 2011 в 08:10 Подходит один мужик к другому, который в пух и прах проигрывается впокер:- Не расстраивайтесь, не везет в картах, повезет в любви.- Да! Вчера этими же словами, только в обратном порядке, меня успокаивалмой доктор, поставив мне диагноз - импотенция.О жестокое время! Почему мне НЕ ВЕРЯТ, когда на вопрос: "Чего глаза красные?", я отвечаю, что вышивала крестиком до 2-х ночи.Двое в постели. Она: - Милый, ты меня любишь? - Да. - Тебе хорошо со мной? - Очень. Еще бы пивка...Взвод на политинформации. Замполит:- И пусть западный мир не питает никаких иллюзий!Голос из класса:- Товарищ майор, а что такое иллюзии?- Иллюзии, Васюганов... Вот ты,Васюганов, с девками трахался?- Да, да, товарищ майор, так точно!- И ты, Васюганов,чувствовал, что ты на седьмом небе ?- Да,да, товарищ майор, так точно !- Вот это, б-ть, Васюганов, и есть иллюзии. На самом деле ты , сцуко , был на два пальца от жопы !!!...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.